Story of my life

Hej!
Är inte alls taggad på nyår, typ alla jag känner ska fira med fest och skit och vafan ska jag göra? Som det ser ut just nu ska jag fira med min familj och deras vänner.
Dom åkte vid 2 tiden så jag har bara varit hemma och tagit lugnt, är inte alls taggad, är sjukt deppig och vill bara sova och skita i allt och alla!
Igår kväll satt jag och skypa med Gizem till klockan 1 på natten och somnade runt 2, vaknade 9 och var helt död..
Ska fixa mig om några timmar och sen ta mig in till haninge, vill fan inte stöta på någon jag känner..
Lyssnar just nu på musik och innan det kollade jag på criminal minds, men är trött på det nu, tröttnar alltid efter 20 min.
 

Bang my head against a wall please

Hej!
Idag har jag inte gjort något vettigt alls, vilket skrämmer mig en hel del eftersom det enda jag har gjort är att tänka på det här året som har varit och alla år innan också.
Kommer göra ett vanligt årsinlägg som jag brukar göra men det kommer nog senare, för måste läsa igenom ALLA inlägg från hela året för att bli påmind om hur jag kände då och så vidare.
Kan ni fatta att det är 31 timmar kvar till ett nytt år? En ny start och allt vad det innebär, är faktiskt rätt taggad på 2016, hoppas att det blir ett bättre år för mina nyårslöften är dom bästa och dom enda som jag kommer lyckas hålla!
Största chocken idag blev nog ändå att en person som en gång i tiden betydde en hel del, hörde av sig på första gången på ett halvår.. Vi har inte pratat för sista vi sa var ett tjafs...
Iaf, ska bara ta det lugnt ikväll, äta chips och bara chilla.
 

sleepy

Hejsan!
Kom precis hem, har varit i simhallen.
Vaknade runt 10 imorse och var fortfarande trött, fyfan. Fast jag somnade runt 2 tiden men ändå haha!
Gick upp och städa och sen låg jag och kolla på serie hela dagen tills mamma kom hem, då kollade vi på tv och sen lagade jag mat, blev tacos, sååå gott! Har inte ätit det sen i somras typ.
Sen åkte vi till simhallen och nu sitter jag här, tänkte kolla på serie och äta chips och sen sova tidigt idag!

workwork

Hej!
Nyss hemkommen från jobbet, fick sluta 2 timmar tidigare vilket resulterade i att jag är hemma 2 timmar tidigare, logiken fungerar hahahaha!
Nej skämt åsido, jobbade lite mer än 7 timmar och det var fan tufft haha, påminn mig att aldrig mer boka in mig på såna helvetes pass.. Åt på jobbet, fördelen med att folk som gillar en jobbar är att man får ALLTID sjukt mycket mer än vad man köper, köpte 4 pack nuggets och mozzarella sticks och pommes, fick en stor pommes, extra dipsås, istället för 4 nuggets fick jag 6 och istället för 3 mozzarella sticks fick jag 5, haha älskar jobbet!
Men samidigt är jag sjukt mätt fortfarande även fast jag åt klockan 5, det är typ 5 timmar sen?
Efter jobbet drack jag gooodaste latten, asså omg, tog en latte och hällde på grädde och kolasås och chokladpulver, asså det var ren himmel!!! Så jävla gott haha!
Nu sitter jag hemma iaf och funderar på om det är värt att hämta chips nu eller om jag ska skita i det..
Imorgon har jag inga planer för ännu, får se vad som händer!

<3

Igår kväll kollade jag på criminal minds och åt chips och fastnade framför youtube lite för länge så hade svårt att somna och jag skulle upp 7, var väldigt jobbigt faktiskt eftersom man sover alltid längre på lov så det blir alltid så!
Jobbet gick bra, var väldigt lugnt faktiskt. Är dock absolut INTE taggad inför morgondagens pass, men får vara lite gladare då det är sista pass för detta år och typ det längsta som jag har haft hahah!
Efter jobbet skyndade jag mig till tåget och mötte upp Fanny, hon skulle åka hem idag så det var ltie sorgligt faktiskt..
Sa hejdå till henne och satte mig på tåget tillbaka.
Det har snöat skit mycket idag, så det är rätt så mycket snö ute och jag äääälskar det sååååå mycket!!
Älskar verkligen snö, inte slask men när det är vitt och glittrigt ute! Mysfaktor gånger tusen!
Nu kollar jag på criminal minds igen men tog en paus för att jag tröttnar snabbt när jag kollar serier som är längre än 20 min.. hahah ADHDn slår in då.
Ska duscha snart och sova, har migrän så måste få bort det tills imorgon!

yesterday

Igår så var jag hemma mestadels, drog ut vid 6 och sprang till willys för att köpa chips och dricka, och därefter åkte jag hem till Fanny, åt massa skit och fortsatte kolla på 50 shades of grey samtidigt som vi snacka mycket osv.
Senare vid 9 tiden tror jag att det var så kom Sammy och Mathias och plockade upp oss i ösmo.
Åkte runt lite i nynäs och sen så drog vi till en pizzeria där vi stötte på Johanna, Danielle och Micke.
Sen släppte Sammy av oss och jag och Fanny drog till tåget, åkte med henne en station och sen skulle jag hem, kom hem och kunde inte somna på ett tag.
Idag vaknade jag väldigt sent men fortfarande skit trött.
Städade hela huset, åt frukost och sen åkte vi till simhallen och därefter åkte vi till Länna och handen.
Handlade lite grejer och sen åkte vi hem och åt och hade egentligen 2 planer för kvällen men båda sket sig hahaha!
Så istället ska jag käka chips och kolla på serie.
Imorgon jobbar jag 5 och en halvtimme och på måndag kommer jag att vara på jobbet i 10 timmar men jobbar bara 9 timmar. Eller bara och bara, det är väldigt mycket.. Länge sen jag hade så långa pass!



24e december aka julafton

Igår hade jag knappt tid att blogga tyvärr.
Vaknade, åt frukost, städade och sen ringde mammas kompis och invita oss till dom.
Så vid 12 tiden började jag fixa mig osv, lockade håret också!
Satte på mig alla dom nya kläderna som jag har köpt nyligen. Det roliga var att jag kom på att allt jag hade köpt på 2 dagar, exakt allt var i samma färg hahah och det var marinblå..
Kom till handen och så började vi äta massa och dricka, var rätt så packad ett tag, fyfan va jobbigt, och jag som skulle leka med barnen och skit, lurade till slut in dom i ett leksakstält och dom kollade på någon barnfilm medans jag halv sov haha!
Kom hem runt halv 11 och hade väldigt svårt att somna så somnade runt 2 tiden och vaknade 8 imorse, stabilt!
Idag vet jag inte vad som händer, ska kanske träffa Fanny ikväll men det återstår att se!
Gårdagens outfit
asså jag älskar färgen på min tröja!! 

mer shopping

Dagen idag tillbringades även den med shopping, denna gång med Fanny och det var både i farsta och handen.
Först var vi i farsta och kollade massor, hittade ett fint mjukis set i velour eller va fan den nu heter, typ som cashmir, mjukt tyg eller vad det nu heter haha. Men färgen fanns inte i min storlek men hittade den i handen och hade istället svårt att välja färg så slutade med att jag inte köpte den i butik utan jag kom hem och beställde den i blå eller typ marinblå, men den är fett mysig att ha hemma och ba mysa, har ju alltid mjukis på mig hemma haha!
Iaf i farsta åt vi, jag åt donken för fick hot wings och mellan pommes för 10 så passade på haha och sen köpte vi glass på burger king.
Efter det åkte vi till handen, kollade runt lite snabbt. Stötte på Aleks mitt i centrum också.
Tog sen tåget hem och har typ bara ätit middag och fastnat vid youtube hela kvällen haha!
Imorgon skulle jag till frissan men det blev ändrade planer i typ sista stund även fast mamma bokade tiden för över 2 månader sen.
Så vi får se vad den har att erbjuda imorgon, eftersom jag har sagt det många gånger så firar vi inte jul när alla andra firar jul så för mig är den 24e bara en tråkig hemma dag typ..
Btw den där tröjan är den färgen jag köpte dressen i.
valde mellan persikofärgad eller blå, men föredrar blå! Hahah på den här bilden ser jag ut att ha lite mycket fett på magen om man kollar i spegeln från sidan men det är bara tröjan som la sig så, hoppas jag iaf ;) 

Shoppa

Hej!
Sent blogginlägg idag..
Men har haft en fullspäckad dag faktiskt.
Vaknade 8, städade, fixade mig och åkte in till liljeholmen för att möta mamma, vi skulle nämligen shoppa, eftersom vi har redan fått våra julklappar och jag fick pengar och ännu ett till presentkort på gina, minns inte om jag hade berättat det??
Fick med mig en väldigt fin jacka, ordinarie pris på jackan var 2 tusen, men eftersom butiken stängde så var det 70 procent rea, riktigt nice!
Sen fick jag med mig hem en tröja och jeans från gina, men har fortfarande 800 kr kvar som presentkort på gina.. Aja, får väl köpa typ nya jeans eller något till sommaren!
Iaf, kom hem rätt tidigt, kollade på serie och somnade.
Åt middag och sen åkte vi till simhallen, mötte Fanny direkt efter och så åkte vi ner till ica maxi och köpte lite snacks som vanligt.
Efter det åkte vi till hennes mormor och åt chips, drack läsk och kollade på 50 shades of grey.
Skulle sen ta tåget hem, ringde Danielle och snackade med henne i över en timme och nu sitter jag här och ska typ duscha och sen sova!


mondays

Hej!
Som jag skrev tidigare idag så skulle jag möta upp Fanny i tc, men såklart var det obehöriga på spåret mellan krigslida och jordbro så det var polisens beslut att stänga av tågtrafiken så var fast i krigslida över 40 min, samt så ställde dom in tåget som jag satt på och det innebar att det tåget skulle åka tillbaka till nynäs.. Väntade ute en kvart tills ett annat tåg kom, satt på det ett tag innan det till slut kunde åka. Mötte upp Fanny i årstaberg istället då!
Det var trevligt att träffa henne! Har saknat henne en hel del även fast vi pratar typ dagligen haha!
Kom hem sen och låg och kollade på criminal minds.
Åt senare middag och kollade på tv med mamma, ska snart sova tror jag, är väldigt trött.
 

rolig kväll

Godmorgon!
Hade en väldigt rolig kväll igår, träffade som sagt Sammy, han kom och hämtade mig.
Direkt efter åkte vi och plockade upp Danielle.
Efter det åkte vi till ica maxi och var där ett tag tills vi bestämde att träffa Johanna och Micke vid nynäs pizzerian för att typ alla förutom jag och Danielle skulle käka.
Hade väldigt roligt där, pratade väldigt mycket om allt möjligt, sen drog vi till maxi igen men vi var bara där en liten stund för vi bestämde oss för att åka till vh istället och träffa några där.
Kom dit och köpte en dricka och lite choklad men sen bestämde vi oss igen för att åka till nynäs. Där träffade vi Lova och Adam. Var tvungen att snacka med Lova och jag gjorde nog allt lite värre än vad det var innan.
Sen åkte vi runt lite till, Adam åkte vidare och Lova åkte med oss.
Lyssnade på musik, hade allsång och dansade som fan i bilen haha!
Var även väldigt irriterad vilket märktes men efter att jag hade snackat med Sammy så lugnade jag ner mig lite.
Sen åkte vi till centrum och då skulle jag gå hem, ringde Fanny och gnällde lite haha.
Kom hem strax innan 11, duschade och la mig i sängen men kunde inte somna på ett tag.
Vaknade 8 imorse, fixade mig, åt och nu om några minuter ska jag röra mig mot tåget för att åka till sthlm för att möta upp Fanny.
Ikväll händer nog ingenting, men lika skönt det!

lov

Önskar helt ärligt att det var skola eller åtminstone jobb, jag kan inte vara hemma längre med mina föräldrar.
Bara idag har vi haft 3 tjafs om onödiga saker, får flipp!
Iaf, vaknade typ 9 imorse, var fortfarande trött och orkade inte göra något men var tvungen att gå upp iaf, åt frukost och sen åkte vi till simhallen, efter det åkte vi och handla och sen kollade jag på serier tills jag somnade.
Sov max en halvtimme och sen kom mamma och börja dampa och bla bla bla.
Åt precis middag också, hade inga planer alls idag men det ser ut som att jag ska ut med Sammy om ett tag!
Imorgon ska jag möta Fanny som kommer hit!! Ska bli roligt!

jobb + gäster

Hej på er!
För första stunden på hela dagen har jag tid att andas känns det som haha!
Vaknade tidigt och fixade mig, såg att allergin nästan helt hade försvunnit, btw på tal om allergin, nu vet jag varför jag fick den och av vad. Trodde först att det var från basiron krämen men det visade sig att det var en nässprej som mamma hade köpt och jag läste på fass att man absolut inte ska använda den här nässprejen när man har opererat bort en sak inuti näsan vilket jag hade gjort, och det ena ledde till det andra och jag fick en allergisk reaktion..
Jobbade några timmar, var inte så stressigt idag på jobbet, blev dock väldigt irriterad närmare slutet och hade väldigt grova menssmärtor.. Fan hatar ibland att vara kvinna.
Kom hem och då hade vi gäster, hälsade lite snabbt och åt mat, fick ett presentkort på 500 kr på gina, har redan 1 tusen kronor där sen tidigare som jag inte har använt.. Men aja, alltid nice med pengar så nu gäller det bara att shoppa loss hehe.
Igår öppnade vi förresten våra julklappar, fick pengar och det där passfodralet som jag snackade om för några veckor sen.
Iaf gästerna gick för inte så länge sen, så har bara städat ochb hjälpt mamma med allt möjligt, och oturen som jag har så har jag pajjat en till laddare, det är fan andra sen i somras.. Men jag trädde på en fjäder från en penna på laddaren och nu funkar den iaf, hoppas det håller också!

sjukhus

Hej!
Idag vaknade jag med ett ansikte som var rödare än en tomat, det sved och kliade som satan.. Det var en allergisk reaktion i ansiktet.
Gick till skolan iaf för att få busskort och sånt.
När jag kom hem så städade jag lite snabbt och sen rörde jag mig mot sjukhuset, var där i över en timme, och när jag blev klar sprang jag förbi apoteket för att hämta ut allergitabletterna.
Kom hem, slog in mammas paket och sånt lite snabbt, imorgon bitti ska vi öppna dom, antingen då eller ikväll eller imorgon kväll, beror på hur det blir med tiden.
Nu är mitt ansikte mindre svullnat än vad det var men det kliar som attan fortfarande.
Ska bara kolla film ikväll och sen blir det sängdags och imorgon är det jobb!

Torsdag 17/12

Hej!
Idag har jag varit i skolan som alla andra dagar?
Träffade Aleks för första gången på 5 veckor eftersom dom hade praktik i 5 veckor och han var sjuk i 3 dagar också så vi hade en hel del att snacka om haha!
På håltimmen drog jag och Gizem till centrum, köpte ett presentkort till mamma och tog ut pengar som jag var skyldig mamma.. Köpte även en mini present till Sammy som fyller år imorgon, men han fick den idag.
På idrotten körde vi crossfit, och jag som var sjuk tog i rätt mycket så det resultererade i en torr hals osv..
På fotolektionen gjorde jag inte ett piss, fick sluta tidigare också.
Kom hem rätt sent, åt middag och åkte och handla, sen jag kom hem har jag typ bara kollat serie, tänkte nu sova.
Imorgon är det sista dagen i skolan, eller sista 2 timmarna typ.
Sen är det fucking jullov, så himla skönt!
Jobbar bara 3 eller 4 pass sammanlagt på hela lovet så det kommer bli jävligt skönt!

förkyld

Hej!
Har blivit väldigt förkyld, och det är sjukt jobbigt, försöker kämpa mig igenom den sista riktiga skoldagen imorgon men samtidigt fungerar jag på att åka till Liljeholmen och shoppa med mamma, ska tydligen finnas ett stort shoppingcenter där? Ingen aninh haha..
Kom nyss hem, var ute och åkte bil med Fredrik.
I skolan hände det inget speciellt, skolkade sista lektionen för att åka runt med Sammy haha, fick även skjuts hem, kom hem, åt och sen åkte jag till simhallen och därefter träffade jag Fredrik.
Ska nu knarka lite tabletter och dricka te och lägga mig i sängen, men först ska jag duscha!
 

blogga eller inte?

Har sån beslutsångest just nu, funderar på att sluta blogga eller så sätter jag kod på den här bloggen, jag bloggar mest för min egna skull, för att om några år eller månader och gå tillbaka och läsa vad jag gjorde då och hur jag kände osv, och försöka se om livet blir bättre med tiden eller tvärtom? Aja får tänka lite till.
Idag i skolan har det bara varit jobbigt, drama och skit, eller nu ska vi inte överdriva men det var lite tjafs hit och dit och jag känner att jag inte pallar det haha!
Kom hem rätt sent, åt middag och har bara kollat på criminal minds.
Ska typ duscha och sen sova, har dessutom dragit på mig en jäkla förkylning, det är ju väldigt härligt.
Nej men kände imorse att jag hade ont i halsen och täppt i näsan osv men nu mot kvällen blir det bara värre..
Får se hur jag känner mig imorgon, pallar inte med skolan egentligen så skulle inte tacka nej till att stanna hemma men samtidigt känner jag att det är lov om 3 dagar så då kommer jag ju vara hemma hela lovet.

julmarknad

Satan va trött jag är idag, somnade nästan på tåget hem och just nu sitter jag och halvblundar haha.
Somnade väääldigt sent igår, var skit trött men sen snapade jag lite med folk och då blev jag pigg och kunde inte somna förrän klockan var 3 och jag som skulle up 5...
Fick skjuts till skolan av Frida, så jäkla nice!
kom till skolan och fixade iordning allt.
Det gick rätt så bra med tanke på att det var typ 10 andra företag som sålde fika och produkter och sånt..
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, just nu lutar det åt en hemmakväll!
En liten bild på vårat bord, ser lite knasigt ut med dom blåa lamporna meeen det såg mycket bättre ut irl och det är huvudsaken

hähä

Fan, har glömt att blogga idag också, tänkte det typ 3 gånger under dagen men glömde sen det varje gång..
Iaf, jobbade idag, gick bra, var rätt så stressigt men gick bra ändå!
Kom hem halv 7, åt middag och sen fastnade jag framför youtube vilket resulterade i att jag duschade håret 10 och var tvungen att föna det och skit och målade precis klart naglarna..
Så nu måste jag vara vaken ett tag till för att annars kommer jag fucka upp naglarna.
Det värsta är ju att jag ska upp 5 imorgon, kulkul!

tjäna

Kom nyss hem, var ute med Fredrik och åkte bil som vanligt.
Sov väldigt konstigt inatt, vaknade till och från och svarade på massa sms.
Gick upp vid 8 och städade och sen åt vi frukost, åkte och handla och sen var jag tvungen att baka eftersom jag inte hinner imorgon för att jag har jobb.
Blev en hel del, var så sjukt trött efter haha.
Åt sen middag och drog sen ut vid halv 7 tiden.
Fick ett bättre erbjudande dock som jag inte kunde tacka ja till på grund av jobb imorgon.
Ska snart duscha och sen sova.

ojdå

Fan, måste lära mig att blogga tidigare, för ingen är typ vaken nu eller alla som är vakna är och dricker så att aa...
Iaf, har som vanligt varit alldelles för upptagen för att blogga.
Vaknade lite försent imorse, eller typ en kvart bara men hann med allt ändå, fick skjuts till skolan av Fredrik, skit skönt!
Hade bara en lektion i 45 min sedan håltimme i 4 timmar och sen skulle vi bara fika.
På håltimmen drog jag och Gizem till haninge centrum lite snabbt, skulle fixa det sista innan julmarknaden på måndag.
På håltimmen hann vi även packa ner våra armband i påsar och sätta våran logga på samt presentsnöre, det såg skit fint ut!
Kom hem sjukt sent, åkte direkt till simhallen och sen skulle vi käka, och eftersom ingen orkade laga mat så blev det pizza, eller för min del blev det gyrostallrik!
Direkt efter att jag blev klar skulle jag träffa Lova, va ute med henne en halvtimme innan Adam och Robert plockade upp oss, vi cruisade runt lite, riktigt sköna grabbar det där, skrattade sjukt mycket av typ allt dom sa hahah!
Haha en rolig grej som hände va att Lova hade på sig Adams jacka och vi båda frös så hon kramade om mig med jackan, så att jackan gick runt hela mig liksom och just då så knäppte Adam dragkedjan haha, så vi fick hoppa in i bilen på det viset, så Lova låg över mig och vi tog hela baksätet hahah!
Var skit kul, dock jävligt svårt att andas haha.
Kom iaf hem klockan 11, ska nu duscha lite snabbt sen sova, är ledig imorgon från jobbet, får se vad som händer!
 

2 veckor till jul

Idag är det prick 2 veckor kvar till jul, inte för att det spelar mig någon roll eftersom jag inte firar jul då, men inom en snar framtid kommer jag fira jul då, älskar traditioner..
Så vad har hänt idag? Ja snabbt och kort kkör vi då!
Skola, hade bara 2 lektioner, på lunchen åkte jag och Gizem till Rusta i Länna för att köpa lite saker till julmarknaden som är på måndag för vi ska sälja fika med vårat företag och det måste se fint ut!
Sen skulle jag på en arbetsintervju i Södertälje, gick väldigt bra faktiskt!
Tog bussen hem från Södertälje och det tog fan mer än en och en halvtimme.. segt som attan.
Kom hem, åt middag och sen träffade jag Fredrik och vi åkte runt lite i nynäs, cruisade som vanligt haha.
Kom nyss hem, ska typ duscha och sova, är sjukt trött för jag kollade på ph finalen, btw var jag den enda som tyckte att det var bra att de 2 vann men det var rätt så obvious.. Eller? Jag visste att dom skulle vinna liksom.

9 december

Hej!
Har nyss duschat och om några minuter är det ph final, sjukt taggad haha!
Skoldagen flöt på, bråkade med mamma imorse som vanligt haha..
Efter skolan så kom jag hem och kolla på ph, käka middag och drog sen ut.
Skulle möta Fredrik och bara cruisa runt i nynäs meen hans rutor fungerade inte efter att han hade tagit ner dom, så vi var tvungna att åka på motorvägen i 150 km i timmen till jordbro med öppna rutor, kan ju säga att jag typ frös ihjäl..
Det gick jävligt snabbt att fixa och strax därefter träffade vi Sammy och Antonios i vh, sen tog vi gamla vägen till tungelsta för att sen köra snabbt som fan hem för jag skulle vara hemma i tid hehe.
Nu ska jag iaf kolla på ph och sen sova, ska upp 5 imorgon så det kommer bli segt..

skola är inte så kul

Hej!
Var i skolan idag, ville verkligen inte men kände att jag inte kan missa så mycket..
Lektionerna va skit tråkiga haha.
Kom hem, åt, skypade med Gizem och plugga och sen åkte jag till simhallen och kom nyss hem.
Ska nu plugga lite och sen får vi se när jag är klar, har prov imorgon.
Eller snarare omprov haha, har skjutit upp det sen typ september eller när fan provet nu var haha, det var iaf så längesen att jag inte ens minns det hahah.

sova

Godnatt säger jag lite i förväg hehe.
Kom nyss hem och ska nu duscha och sen sova, var ute med Fredrik och cruisade runt lite, åkte dessutom till sthlm och träffade Jakob, åkte runt lite överallt haha.
Imorgon är det skola som gäller och jag känner inte att jag vill eller har ork till men... det är ju bara 2 veckor kvar till jullov så det är dags att ta tag i det här om jag vill lyckas ta studenten utan några F..
 

migrän

Hej!
Vaknade imorse, sjukt trött, huvudvärken från helvetet, minsta ansträngningen gjorde så att mitt huvud bankade som fan. Var dessutom helt blodröd i ansiktet och hade väldigt väldigt lågt blodtryck..
Så ringde mamma och sa det och då ville hon att jag skulle stanna hemma, vilket bara var bra.
Låg kvar i sängen, tog en treo och en kall blöt handduk på pannan och låg i mitt mörka rum.
Cirka 2 timmar senare började jag må bättre som tur va.
Kollade på en film "yes man" den var faktiskt helt okej.
Åt sen toast och kollade på serie fram tills nu, efter att jag avrundar det här ska jag fortsätta kolla på serie!
Igår kväll somnade jag typ 10, det var väldigt tidigt för att vara mig men ändå så vaknade jag helt död klockan 6.30..
 

well..

Hejsan!
Som jag skrev i mitt förra inlägg så kom jag hem halv 3 och skulle duscha, meeen så blev det inte haha!
En kvart efter snapade Sammy mig och sa att han va i nynäs och vi bestämde då att vi skulle ses, så han plockade upp mig utanför mig. Han skulle hämta några vänner från nynäs vid 4 tiden och han hade åkt för tidigt haha.
Så höll han sällskap, vi cruisade runt överallt, lyssnade på musik. Hade rätt mycket att prata om också, älskar att prata med honom, får alltid se saker ur en annan vinkel och det är jävligt skönt, speciellt om man har killproblem haha..
Han släppte av mig strax efter 4 utanför min dörr, dels för att han inte ville att jag skulle gå själv i mörkret och för att eftersom det var skit varmt ute igår så tog jag ingen jacka för jag trodde att jag skulle vara ute typ en kvart eller något och det hade börjat regna och skit kallt och blablabla. Fick iaf skjuts hela vägen hem.
Duschade, la mig i sängen men kunde inte somna, jag somnade strax efter klockan 6 och vaknade 11, så efter 5 timmars sömn känner jag mig som en zombie, idag var egentligen första dagen på länge som jag hade kunnat sova ut men nu blev det inte så för att jag kom hem sent och var uppe i varv och kunde inte somna.
Städade lite snabbt, åt mat och sprang till bussen, skulle åka till simhallen.
Kom hem för inte så länge sen, ska typ kolla serier och imorgon är det skola så måste lägga mig tidigt ikväll..!

hem

Hej på er!
Har inte haft tid att blogga idag alls, kom liksom hem nu och klockan är halv 3.
Började dagen med att jobba skulle jobba till 4 men jobbade till 17.30 istället för att Claes (min arbetsledare) bad mig såå snällt!!
Åt på donken, fick ett bra erbjudande så passade på haha, det blev 6-pack nuggets och en mellan pommes.
Kom hem, tog en treo och några shots bara för att jag kände för det haha!
Skyndade mig sen till tåget igen där jag skulle träffa Lova.
Vi gick först till Willys och köpte en energidricka sen gick vi till viaskolan och satt där och pratade, sen så bestämde jag mig för att åka rutschkana och sen gungade vi samtidigt som vi lyssnade på musik och skrek över hela nynäs typ.
Sen gick vi till fröjas och mötte upp Danielle, var med henne ett tag, sen blev vi förföljda av några killar när vi lämnade av Danielle haha så det slutade med att vi sprang haha!
Därefter drog vi till centrum och mötte Olivia, Robert och Adam. Var med dom ett tag och pratade och sånt, sen fick jag skjuts hem en snabbis för behövde ringa mamma och säga att jag var hemma fast jag skulle ut igen.
Sen träffade vi Daniel och Jocke och åkte runt, vid klockan 12 fick vi bra erbjudande på donken igen denna gången var det hot wings och mellan pommes så vi bestämde oss för att åka till närmsta donken som låg nära, det var i sköndal, typ vid farsta... Men först åkte vi hem till mig och hämtade pengar.
Sen åkte vi till sköndal och åt på donken haha, 2 gånger på en dag, illa det där. Var där vid 1 och sen så åkte vi mot nynäs igen och nu är klockan som sagt halv 3 och jag tänkte duscha och kanske kolla på någon serie!
Härlig dag ändå!
Liten bildbomb från kvällen, synd att man inte kan lägga upp videos haha, vi hade som sagt väldigt roligt på gungan!


 

SACO mässa

Hej!
Idag var jag på SACO mässan med Hanna, man kollar typ högskolor och sånt.
Var där i knappt en timme.
Gick dit och plockade på mig godis, pennor och typ massa skit bara.
Kom hem och städade, och sen har jag typ lagat mat hela dagen.
Ska snart sova tänkte jag, eller ta en power nap.
Imorgon åker mina föräldrar så jag är hemma själv till söndag, dock jobbar jag imorgon men det löser sig ändå.
 

tröttis

Hejsan!
Kom precis hem, har varit och handlat.
Haft en rätt så lång idag faktiskt, är sjukt trött.
Vaknade tidigt, fixade mig och drog till skolan.
Slutade halv 11 idag eftersom jag och Gizem skulle till banken i Farsta och sen efter skulle jag på läkarbesök på Odenplan.
Käkade Burger King, åt chicken fries hahah, dom va faktiskt goda men asså Burger Kings såååås (sourcream onion) ouuf den är drömmen!!
Efter det åkte jag till Odenplan, fick betala 200 kr och fick även ett högkostnadskort haha börjar känna mig gammal.. Men dom kunde inte hitta något fel och min tandställning bländade även av kameran så dom inte se allt..
Fick en spruta med kontrast i armvecket, är inte känslig där men fick fan ett skit stort blåmärke..
Imorgon är det SACO-mässan som gäller!

onsdag

Hej!
Det är redan onsdag, shit va veckorna bara flyger förbi och det är dessutom redan december (sen igår dock haha).
Imorgon har jag bara 2 lektioner för sen ska jag och Gizem till banken i Farsta och sen ska jag till odenplan för läkarbesök, ska göra en MR, andra gången gillt då...
Idag hade jag np muntligt.. Gick faktiskt jäkligt bra, dock skulle talet vara 3 minuter minst och mitt blev 2.56 ahahah så 4 sekunder ifrån..
Men fick höra av några klasskamrater som kom fram till mig att mitt tal var riktigt bra, blev fan chockad, min klass är inte sån som bara ger komplimanger hit och dit så när dom bara säger så från ingenstans så kommer det från hjärtat!
Slutade halv 12 och var hemma runt 2, dammsög och sen åt jag lite choklad och kollade på ph, ska snart sova för känner att jag är sjukt trött..

okej...

Hej!
Har haft en helt okej dag, men samtidigt har jag hatat den här dagen över hela mitt fucking hjärta..
Hade bara en lektion och slutade runt 11, kom dock inte hem förän klockan var 2, städade, kollade på ph och sveriges värsta kändisbilförare och sen var vi i simhallen, kom nyss hem.
Nu ska typ mina föräldrar äta middag men jag vill fan inte ha mat..
Ska öva lite på mitt tal som jag har imorgon, är så jäkla nervös, kommer inte gå så jävla bra för att det måste vara 3 minuter långt men när jag klockan mig själv blir det bara lite över 2 minuter och jag vet att jag kommer börja prata myyycket snabbare där framme än i ett grupprum liksom..
Aja får jag F så kommer jag inte bry mig.
 

RSS 2.0