som vanligt

Som vanligt höll jag inte mitt löfte, men här kommer en kort sammanfattning av senaste veckan.
Lördag: Vaknade tidigt och gjorde inte så mycket sen vid klockan 2 började jag fixa mig och sen åkte jag till en klasskompis för förkrök och sen drog vi till sittningen och därefter drog vi ut och klubba, det var väldigt roligt faktiskt och jag var ju nykter den kvällen eller jag hade druckit men inte så att jag däckade. Dansade iaf supermycket och åkte sen hem vid 2 och var hemma halv 3. Somnade 3 och blev väckt klockan 8.
Söndag: Vaknade tidigt och åt frukost med mina föräldrar och sen åkte dom vid 9 tiden. Var mest hemma den här dagen, köpte lite naturgodis och myste hemma.
Måndag: Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde här, antar faktiskt att jag bara var hemma och dega hela dagen. Jo jag försökte plugga lite, för jag hade prov dagen efter.
Tisdag: Hade seminarie som gick ganska bra åkte sen hem och skrev klart mitt pm och skickade in det. Därefter träffade jag Ermin, vi tänkte shoppa lite tills vi fick en spontan ide om att supa, så folket kom vid 7-8, vi var inte så många här, bara 6 pers. Iaf kvällen var rätt mysig, jag drack skit goda drinkar och sen så blev en person ledsen och grät så vi försökte trösta hen. Alla åkte rätt tidigt faktiskt, runt 11, så jag städade lite snabbt och bokade en buss till onsdagen.
Onsdag: Vaknade 9 och började fixa mig och sen äta frukost, skulle nämligen åka till Årjäng som ligger cirka 2 timmar bort från mig. Och jag åkte dit för att kolla på en kattunge, en liten hane som är en blandning av norsk kattunge som nu förövrigt är min. Betalade halva priset redan då och de är så snälla så de kommer köra han hela vägen hit för att mannen i familjen jobbar i Karlstad ibland, så det känns bra. På kvällen träffade jag en kompis och vi kollade bara på netflisx typ.
Torsdag: Föreläsning i skolan och sen drog jag hem, jag och några bestämde för att dricka på kvällen men sen blev det typ filmkväll men vi drack ändå och efter det blev det spontant att vi skulle dra en utgång men jag hade sån grov huvudvärk så jag åkte hem.
Fredag: Igår vaknade jag fortfarande med huvudvärk men det började gå över mot kvällen. Så träffade Ermin och vi kollade bara några affärer och snackade. Sen skulle det bli krök igen, så jag åkte hem emellan och sen åkte jag till campus, men eftersom jag ändå inte skulle komma in på klubben så hängde jag inte med ut, istället åkte jag till en kompis och var där en stund bara. Tog sen sista bussen hem, jävla fyllebuss, alla var så jävla packade och det var skit många som stog och spydde, tur att man har hörlurar säger jag bara...
Idag vaknade jag 12 hehe, är skit trött fortfarande men ska gå upp snart och ta tag i mitt liv. Osäkert vad som händer ikväll, är skit trött så tror att jag bara stannar hemma.

ojoj

Hej! Nu var det ett tag sen jag skrev, kommer skriva ett inlägg senare ikväll och berätta vad som har hänt, men har iaf haft jävligt kul dock dåligt med sömn.
Har iaf precis fixat klart mig och ska snart åka till skolan, har bara en föreläsning så är hemma vid halv 5 typ.
Ikväll ska jag bara chilla för har inte vilat på ett tag nu.
Snabb update bara i väntan på bussen, men vi hörs senare ikväll!

Friyay

Hej!
Sitter just nu och håller Hanna sällskap, har små städat lite och packat undan grejer, mina föräldrar kommer hit om några timmar, skulle plugga igår kväll men så blev det inte.
Satt och snacka med Fanny i några timmar och pratade lite om djupare grejer och har typ planerat in lite skojs till nästa helg, får se om det blir av bara.
Fick värsta panikattacken igår och började svettas som en gris haha, var tvungen att släcka mina ljus som jag hade tänt för att det var så kallt.
Gick sen ut på balkongen och tog en nypa frisk luft.
Ikväll tänkte jag umgås med mina föräldrar och senare så MÅSTE jag läsa boken som jag har i "läxa"..
Imorgon är det ju sittning så då kommer halva dagen gå åt det, ska åka hemifrån vid typ 3 och kommer komma hem senast halv 3.
Aja får se vad som händer, måste iaf försöka plugga annars kommer jag bli skit besviken på mig själv.
 

20 oktober

Hej!
Kom precis innanför dörren, har handlat lite grejer till middagen, det kommer bli champinjonsås med pasta, gott och enkelt :D
Vaknade halv 8 imorse och faktiskt så hade jag bra humör imorse, tror det gynnar mig mer om jag går upp tidigt på morgnarna, eller aa senast 9 för imorse var jag ju lite trött..
Skolan flöt på, höll dock på att somna men det löste sig haha.
Ikväll tänkte jag plugga lite och sen sova tidigt.
Imorgon kanske pappa och mamma kommer, återstår att se!
Annars ska jag bara plugga imorgon, det är mina planer fram tills lördag för på lördag är det sittning som gäller, partyyy!
Efter skolan så städade jag lite hemma, gnuggade bort förhoppningsvis det sista från tejp kletet som var kvar och skypade även med Fanny samtidigt så det var lite roligare än att bara ta bort tejpen haha!

Onsdagar

Åter igen vaknade jag bitter på grund av min huvudvärk, stackars Fanny som får all skit för jag har pms på morgnarna..
Iaf vaknade 9 som vanligt för mitt alarm ringer då, somnade om åter igen som jag har gjort hela veckan och den här gången vaknade jag halv 12, helt sinnesjukt..
Förstår verkligen inte hur det går till.
Igår hade jag iaf en mysig kväll med bion, vi såg skönheten och odjuret och oliver och gänget.
Var hemma 10 och skypade sen med Fanny, vi pratade om eventuellt en katt som jag kanske skaffar, har lite beslutsångest men förstår inte vart det kommer ifrån..
Duschade håret sen och somnade vid 2.
Kanske därför som jag är trött på morgnarna?
Iaf, har inte gjort något än, börjar känna mig lite småhungrig men orkar inte laga mat.
Ska snart till affären och handla lite saker som behövs och till middag ikväll blir det hemmagjord nachotallrik, fasen va gott! Imorgon är det skola som gäller och eftersom jag har huvudvärk idag tänkte jag bara ta det lugnt för mår verkligen inte bra alls, det är knappt att jag orkar gå till affären.

Music

Goddagen!
Sitter just nu i soffan och väntar på att livet ska bli bättre, känner just nu att jag är irriterad och har huvudvärk, stabil blandning.
Vaknade 9 imorse och gick upp och tog ett glas vatten och somna om tills Fanny ringde.
Har märkt dom senaste veckorna att mitt morgonhumör är inget att leka med, trots att jag sover ganska länge så är jag skit trött när jag vaknar och somnar bara om direkt, trots mitt alarm.
Har faktiskt vaknat med huvudvärk varje dag de senaste veckorna så kanske darför jag är irriterad på morgonen, för det är ingen rolig start på dagen.
Skulle egentligen bara vara hemma idag men några i klassen frågade om jag skulle med på biokväll som ture har organiserat, det blir typ disneyfilm, ville inte gå från början för är inget fan av disney men känner ändå att jag kan gå, har trots allt inget bättre för mig.
Vi ska ses klockan 18.00 och kolla på skönheten och odjuret tror jag att det blir, har inte sett den förut så det kan bli kul.
Är nog hemma ganska tidigt ikväll, senast 9 skulle jag tippa på.
Igår när jag kom hem från skolan hände det inte så mycket, stog och snacka en stund med min granne och sen kollade jag på tv, därefter gjorde jag och Fanny några körkortstest, det går faktiskt ganska bra, läste hela boken förra sommaren men får ändå ganska bra poäng för att inte ha pluggat på så lång tid så det känns bra.
Ska försöka ta tag i det här nu, säger alltid det men orkar egentligen inte, har gett upp på livet haha.
Har ingen ork till något alls..
Well well, ska chilla några timmar och sen sminka mig och dra, kommer nog bli mysigt ikväll!

Måndag

Godmorgon sunshines!
Vaknade imorse av att regnet smattrade på mitt fönster, lite mysigt faktiskt men jag gillar inte att gå ut när det regnar, men som tur har det slutat regna och jag ska alldelles strax bege mig mot skolan.
Vaknade 9 och gick upp och tog ett glas vatten och sen la jag mig i sängen och faktiskt somnade om direkt och vaknade 11 för att pappa ringde.
Så gick upp direkt efter det och har precis sminkat färdigt mig, min buss går om en halvtimme så har inget direkt att göra just nu.
Har bara en föreläsning idag så är nog hemma vid 4 igen, tänkte då städa och fixa lite saker här hemma. Det behövs faktiskt inte så jättemycket men tänkte att det kan vara skönt att ha det gjort. Och sen tänkte jag bara kolla tv eller något på datan, beroende på vad som går på tv och sådär.
Så min dag kommer inte bli så mycket mer spännande än det här.



Get to know me tag

I brist på annat tänkte jag svara på några roliga frågor.
 
1. Vad är ditt fullständiga namn? - Iryna Kovalchuk
2. Hur gammal är du? - 19 barre
3. Vart bor du? - Karlstad
4. Vem bor du tillsammans med? - Ensam
5. Hus eller lägenhet? - Lägenhet
6. Vilken klass går du i? - Första året på universitetet
7. Vilket år tar du studenten? - Har redan tagit studenten, 3 juni 2016.
8. När går du upp på morgonen? - Väldigt olika tider, men mitt alarm står alltid på 08.56 om jag inte behöver gå upp tidigare.
9. Katt eller hundmänniska? - Katt alla dagar i veckan, ska skaffa en kisse snart faktiskt :D
10. Oskuld? - Nä det kan jag inte påstå.
11. Har du en pojkvän/flickvän? - Nä singel livet
12. Favoritdryck? - Mojito, rosa pantern och piggelin
13. Har du någon fobi? - Klaustrofobi och har nyligen upptäckt att jag har socialfobi..
14. Vad eller vem gjorde dig senast ledsen? - Killen jag dejtade
15. Vad vill du ha mest just nu? - En kattunge som springer runt i min lägenhet hade varit drömmen..

flytta hemifrån

Enda sen jag var 12 år har jag velat att flytta hemifrån, men har alltid pratat med mina föräldrar och dom tyckte det var onödigt för det går åt så mycket pengar och allt.
Men i augusti när jag fick beskedet om att jag kom in på högskolan i Karlstad så hade vi inget val än att till slut köpa en lägenhet till mig. På 3 veckor hade jag liksom skrivit under alla pappren och flyttat och det känns än idag overkligt, har inte hunnit smälta det än, det känns inte som att jag har flyttat men samtidigt har mitt liv blivit betydligt mycket bättre, jag lever livet fullt ut här.
Går ut och festar och kommer hem när jag vill, äter vad jag vill, gör allt som jag vill.
Även relationen med mina föräldrar har blivit bättre, vi bråkar mindre vilket är skönt.
Men det som känns konstigt är att jag fortfarande inte har fattat att jag har flyttat hemifrån..
Kan säga såhär, att pengar går åt som fan, mat och sånt kostar mer än vad man tänker.
Men det känns fortfarande bra att bo ensam, jag har alltid trivts med att bo själv, eller bara att vara själv.
Visst finns det dagar då man är uttråkad och har inget att göra men det är så skönt att komma hem till sin egna lägenhet, att städa sin lägenhet endast för att göra det mysigt för sig själv och inte för att mamma tvingar mig.
Jag tror att när jag har gått ut skolan så kommer vi antagligen sälja den här lägenheten om jag skulle vilja flytta tillbaka till stockholm, men jag skulle aldrig flytta hem igen. Mår så mycket bättre här i Karlstad så det är tveksamt om jag kommer tillbaka till Stockholm, för varje gång jag är där får jag ångest och blir deprimerad och mår dåligt på grund av alla minnen, men här kan jag bara skaffa nya minnen, så det känns bra.
 
Fan va rörigt det här inlägget blev men är inte van vid att blogga för det var så jävla länge sen sist.
Men som jag skrev i inlägget under, så ska jag försöka börja skriva oftare, skriver mest för min egna skull för att om några år gå tillbaka och se hur det var nu.
Bildresultat för home quotes

16 oktober

Hej på er!
Nu var det ett jävla bra tag sen jag skrev men har inte haft tid eller ork.. Säger det varje gång men så är det.. Ska försöka ta tag i det här igen. Men först kommer ett ganska långt inlägg om vad som har hänt senaste tiden.
För förra veckan var en av det sämsta i mitt liv, hade tenta som jag inte kunde plugga på för jag mådde så jävla dåligt och tänkte att jag ska plugga kvällen innan men då hade jag en migrän attack och låg och spydde nästan hela dagen.. Dagen då jag skulle gå på tentan så blev mitt badrum förstört typ 5 minuter innan jag skulle gå och jag tänkte plugga lite på bussen men det enda jag kunde tänka på var mitt badrum..
Direkt efter tentan åkte jag till Sthlm för hade läkarbesök. Sen åkte jag tillbaka hit med pappa och tog med mig nästan allt hemifrån, tv, tvbord, skrivbord och massa annat, samma dag hämtade vi min soffa och köpte säng och sånt. Och vi byggde ihop allt den dagen, tills klockan var halv 1 på natten och dagen därpå åkte mina byggarbetare och pappa hem. Även den helgen så tog det slut med killen jag dejtade, men vi har typ löst det, eller det är osäkert. Helgen efter kom mina föräldrar och vi byggde ihop mina sängbord, eller jag gjorde det medans mina föräldrar satte upp tapeterna, älskar ikea för även om man är dum kan man fan bygga ihop grejer.
Förra torsdagen var det fest och jag blev föööör full och spydde en hel del, brände mig i min ugn för jag försökte värma mig så nu har jag ett jättestort brännmärke på min arm..
Sen har det bara varit skola och sånt och den här torsdagen var det också fest, förfestade hemma hos mig med 2 grabbar, det var skit mysigt, jag var faktiskt ganska nykter för en gångs skull men på klubben blev jag liite för full och när jag skulle åka hem pratade jag i telefon med Fanny. Och fredag, lördag och hitills idag har jag inte gjort ett skit.. Har bara legat antingen i sängen eller på soffan..
Det har även hänt andra grejer som jag dock glömt bort men skitsamma.
Nu är iaf min lägenhet nästan helt klar förutom små grejer, såsom lister typ.
Har iaf mattor och gardiner och allt.
Så det känns bra, men de senaste dagarna har jag inte mått jättebra, vet inte varför men men..
Bestämde mig igår för att vattenfasta några dagar, får se hur det går.

RSS 2.0