Onsdag

Godmorgon!
Vaknade för någon timme sen och ska snart fixa mig och dra mot skolan.
I söndags åkte jag hem mot Stockholm, mina föräldrar fick dock hämta mig i skogås för det var fel på sl som vanligt, kom hem och lagade middag tillsammans, drack lite vin till maten och hade en allmänt bra kväll.
Beställde skal till min telefon som jag fick igår och sista kom idag :)
På måndag så hade jag läkartid och efter det åkte jag hem mot Karlstad igen, under hela den här dagen strulade min gamla telefon så sjukt mycket, kunde inte öppna appar, telefonen startade om av sig själv, fick inga sms och så vidare.
Hade även migränattack på tåget, kom hem och tog några huvudvärkstabletter och sen åt jag lite och åkte och träffa Ermin en snabbis. Kom hem och började fixa min nya telefon och alla appar och aa hela köret helt enkelt.
Igår hade vi en exkursion, det var helt okej. Kom hem och åt och sen åkte jag och träffa en kompis.
Kom hem och däckade på soffan och vaknade halv 3 inatt och gick och duscha!
Idag kommer det inte hända så mycket, men vi får se!

ny telefon

Hej på er!
Kom precis hem från skolan eller jag slutade 12 och efter det åkte jag och Ermin och införskaffade mig en ny telefon, det var på tiden, har haft min i snart 3 år, i början av januari så har jag haft den 3 år...
Har nu en silvrig iPhone 6s :D Är dock lite osäker för den känns lite stor för min lilla hand men jag vänjer mig tror jag.
Fick jättebra rabatt för min kompis jobbar där och fick till och med gratis skärmskydd haha som kostar 300 spänn.
Fick resultatet från omtentan efteråt och känner nu att jag inte är värd telefonen men skitsamma, fick sämre den här gången då jag pluggade än förra gången då jag inte pluggade alls??? Logiken i det där..
Igår hände inget speciellt och ska snart äta hamburgare som jag har gjort 2 dagar irad och sen blir det chips ikväll för att trösta mig själv.. Kul kul kul!
Sen ska jag bestämma en dag som jag ska till Stockholm, kanske åker imorgon eller söndag, osäkert..

tufft

Hej! I mitt förra inlägg skrev jag att jag gjorde klart en uppgift som jag skulle ha seminarium på, hade det igår, skulle börja 8 men jag lyckades fucking försova mig så jag vaknade kvart i 8 av ett samtal.. Fan vilken ångest jag fick men som tur fick jag komma till den andra gruppen som var klockan 10. Gick iaf bra och fick faktiskt betyg redan idag, och jag blev godkänd och läraren skrev som en kommentar "bra skrivet" så det kändes skit bra!
Imorse hade jag omtenta klockan 8 på morgonen, osäker på hur det gick.
Efter det åkte jag hem och åt hamburgare som jag gjorde, hade dock ingen sallad eller någonting för det var mögligt, det var ett tag sen jag åt grönsaker hehe.. Euw fick iaf slänga det så får införskaffa mig det tills jag ska äta hamburgare igen!
Efter det åkte jag till stan och träffa Ermin, fick mina ögonbryn målade av Julia från big brother 2014, vi snackade även hur länge som helst, så jävla trevlig tjej. Köpte ögonbrynsgrejerna också men återstår och se om jag kommer använda det.
Ska snart lägga mig tänkte jag, imorgon börjar jag 1 så det blir sovmorgon, så himla skönt!

Plugg

Hejsan!
Igår kväll var det utgång, fixade mig och var klar vid 4 och då åkte jag till stan, mötte upp en kompis och sen åkte vi på förkrök, där var en större del av klassen och vi hade det jätteroligt. Drack lite väl mycket och sen var det sittning, drack ännu mer där. Var rätt så full haha men det släppte till slut.
Åkte hem vid 12 och var hemma halv 2.
Somnade runt 3 och gick upp 11 idag, var inte så jättebakis idag faktiskt, brukar annars bli det.
Skulle plugga hela dagen men åkte till stan och träffade Ermin några timmar, handlade lite mat och sånt.
Kom hem och åt plocksallad som jag köpte.
Klockan 7 började jag skriva på en inlämningsuppgift som ska in senast idag (notera att nu när jag skriver så har en ny dag börjat). Skickade iaf in skiten för typ 2 minuter sen och det känns bra.
Ska duscha och sen sova, ska upp halv 6 imorgon, det var länge sen jag var vaken så tidigt.
Har då seminarium på uppgiften som jag nyss gjorde klart.
Sen är det besök på ett museum. Efter det kommer det bli plugg inför omtentan som är på tisdag, har pluggat lite varje dag så är inte jättestressad över det!
Bild från igår eller i lördags blir det ju

party every day

Hej hej!
I torsdags blev det lite spontan utgång, vi pratade om det och sen så drog vi på ett förkrök och sen ut, jag blev lite väl berusad så somnade när jag kom hem i soffan och vaknade runt 4, duschade och somnade 5, gick upp 9 och var sjukt bakis, pluggade lite och sen träffade jag Ermin på dagen, shoppade lite, eller köpte julklapp till pappa och lite mat, köpte även med mig subway hem.
Kom hem klockan 6 och jag och Ermin bestämde oss för att dra ut igen, helt jävla spontant, så fixade mig och åkte hemifrån vid 10, hade väldigt roligt och jag var i princip nykter, drack bara en cider. Kom hem halv 3, duschade och käka och somna 4.
Vaknade 11 idag och har sen dess legat i sängen, ska snart gå upp och fixa mig och käka något för ikväll är det sittning, vilket innebär att det är förkrök runt 4 och vid 6 ska vi samlas där vi ska vara och äta middag och bara ha det bra och sen börjar "festen" liksom, kommer komma hem ganska sent idag tror jag, beror på stämningen. Är faktiskt inte så sugen på att festa och dessutom så måste jag plugga.
Vi får se helt enkelt hur det kommer bli :)

Tiger!

Hej på er!
Nu var det ett tag sen jag bloggade men det är mest för att det faktiskt inte har hänt något speciellt på senaste, i lördags var jag ute och blev så full att jag somnade på bussen hem så hamnade tillbaka i Karlstad och slutade med en taxi hem, annars var det en rolig utgång.
På söndag var jag super bakis och runt halv 12 fick jag en ny familjemedlem i min lilla familj, min älskar katt kom då, tappade bort han efter någon minut för han är så liten och han var jätterädd och jammade hela dagen, på måndagen åkte jag till skolan men när jag kom hem så kom han och mötte mig i dörren och jammade.
Och på måndag började han faktiskt mysa med mig, han la sig på mina lår och sov, och de senaste dagarna kan han knappt lämna mig ifred för han jammar och vill mysa.. Skit söt!
Han är väldigt lekfull också så jag har fått knyta alla mina gardiner för han har hittat en ny gunga till sig själv.
Iaf, igår var jag i stan med Ermin och köpte nya vinterskor som var skit snygga!
Efter det mötte vi upp Carl och åkte hem till Ermin, åkte sen hem och facetima med mina föräldrar för dom ville se Tiger. Idag tänkte jag plugga lite och sen kanske träffa Ermin, vi får se!
Annars har det inte hänt något speciellt dom dagarna jag inte har bloggat, drf har jag inte bloggat liksom.
Här är min lilla Tiger!




RSS 2.0