nää

Hejsan! Är det bara jag som tycker att det är jäkligt skönt att bara vara hemma och kolla på film typ hela tiden, sjukt skönt att bara slippa alla människor ibland och få se ut som bajs, jäkligt skönt att slippa sminka sig, klä sig i osköna kläder, fixa håret osv osv. Hähä kanske inte, men eftersom jag inte har ett liv får man ju låtsas att man älskar det :D Fast iaf, har målat naglarna nyss och ska snart duscha, sen imorgon ska man ju gå upp tidigt och fixa sig inför kyrkan och skit, sen ska vi käka pizza :D Jag har så jävla ont i min mage att jag vill bara dö :( Aja vad ska man göra... på måndag är det ju skola igen, fan helgen går så jävla snabbt :(

Godmorgon

Morgonen började ganska bra, vaknade och gick upp och åt frukost sen städade jag, nu står jag och väntar på tåget för ska till ösmo för att träffa mina föräldrar för dom är i simhallen och sen ska vi ta bilen till länna :D 
Ska köpa schampoo och sånt och ska kolla på lite andra grejer. Det är ganska härligt väder ute :D sol och sånt :)
Dock är det jävligt kallt, så jag känner typ inte mina fingrar längre :)
Men iaf lyssnar nu på musik och blir ganska glad för det kommer bara bra och "glad" musik så det är ju skönt!
Haha fan stog nyss längst bak och trodde det skulle komma två vagnar och så kommer det bara 1 vagn så fick springa på halva stationen hahaha!
En bild från nu!



tjatja

Var i skolan idag, hade så jäkla ont i magen hela dagen :( Hade bara 2 lektioner, matte och idrott :) Åkte tåg hem med Danielle och Samuel :) Nu ska jag bara kolla film och ta det lugnt hela kvällen, skulle egentligen ut med Danielle och Samuel men så blev det inte :( Aja men jag ser det ganska positivt för det är jävligt kallt ute :D Iaf när jag kom hem så såg jag att skolkatalogen äntligen hade kommit, så jag blev skit glad och kollade igenom lite :) Ska äta honungsmelon nu så hejdå!
HAHA vad gammal bild !!!

depressionen tar över

Så jäkla deprimerad så det inte är sant (FÖRLÅT OM NI ÄR TRÖTTA PÅ MITT TJAT) Men mår man skit så mår man, man ska inte ljuga om det för att det är okej att må dåligt! Jag känner mig inte bra alls längre, jag känner inte igen mig själv, asså jag vill hoppa av skolan för att jag mår så dåligt och för att allt suger i mitt liv, jag är trött på att alltid försöka vara snäll och finnas där när folk behöver mig, men när man själv mår dåligt så finns typ ingen jävel... Det är helt sjukt hur gamla saker fortfarande sårar och att allt det där tar över mitt liv! Jag palllar inte mer av det här, inte alls. Alltid är det jag som blir lämnad ensam och sårad ALLTID! Aja fuck den här dagen ska gå och lägga mig och hoppas på en bättre och roligare dag imorgon!

jaha

Hejsan!
Bloggade inte igår, vet fan inte varför men blev bara inte så.
Igår hade jag en helt vanlig skoldag, gjorde inte så mycket typ..
Sen på kvällen så var jag i simhallen och sånt, sen kom jag hem och kolla paradise hotell :D
Idag var jag i skolan det var ganska kul, dom har julpyntat i min skola och det är så jääävla mysigt :)
Jag råkade slå 2 personer med en dörr idag oxå heheh :D
Ska iaf fixa lite mat för snart kommer mina föräldrar och då ska vi äta och sen handla mat :)
Sen när jag kommer hem ska jag kolla på paradise hotell igen :D

bättre?

antar att jag mår lite bättre idag, ibland måste man bara få gråta ut. Men iaf, kom hem från skolan för typ en timme sen :) Har haft en chill dag, hade bara 3 lektioner och sen så hade jag en håltimme som var 3 timmar lång. Har inte gjort så mycket idag alls bara slappat. Ska snart äta middag och sen blir det att kolla paradise hotell :D Ska iaf fortsätta kolla på how i met your mother.

fucking skit

sitter och bölar i min ensamhet. Så jävla trött och besviken på allt. Pallar inte med att bråka mer med mina föräldrar, jag vill bara flytta långt åt helvete och slippa allt, skolan, mina föräldrar och falska fittmänniskor. Fucking skit, varför ska allt hända mig för? Vad har jag gjort för fel i hela mitt patetiska liv, varför ska jag ens leva för?

Blääääääääää

Hej! Bloggar bara för att Alexandra bad mig :P Sitter just nu i skolan på historia lektion (så fucking tråkigt) Aja vad ska man göra? Är SJUKT trött på skolan... Men men bara 3 veckor kvar till lov .. Men ska fortsätta lyssna på min tråkiga lärare!

okej

Jag glömde min blogg idag, pallar inte riktigt blogga för håller på och blir sjuk. Var i simhallen idag och sen har jag bara varit hemma och tagit lugnt. Ska bara mysa och kolla serier idag. Har gjort massa annat skit hemma. Ska iaf fortsätta kolla på serier bye :)

Fuck

Idag är en sån dag då jag saknar Fanny :(
Iaf jag var ute med Gozel igår det var jättelänge sen sist så det var ganska kul :)
Är påväg nu till centrum för ska träffa fevveeh det var typ 2 månader sen jag såg henne tror jag :/
Det är skit kallt ute så mina fingrar håller på och fryser ihjäl aå jag avrungar här.

Mitt fina cp <3

no time

Jag hade ingen tid idag till att blogga. Började skolan och sen så hade vi ett par lektioner och sen hade vi idrott och körde badminton det var ganska kul :) Kom hem och hjälpte mamma att laga massa mat. Nyss åt vi det var skit gott, ikväll ska jag nog bara vara hemma för att jag mår ganska dåligt känner mig sjuk :/ Ska kolla film idag som går på tvn om jag inte kollar online innan istället :P Ska iaf ta det lugnt och se om jag hittar något sött för är sååå sugen :(
Gammal bild det här oxå

Capital Cities-Safe and sound

 

Tjänare fan

Igår var jag och mina föräldrar i simhallen, jag bastade i typ en halvtimme det var fett skönt :D Kom hem och kollade på how i met your mother och paradise hotell. Sen gjorde jag 2 flätor och gick och la mig, vaknade imorse och smsa Zarha på en gång för hon fyller år idag :D GRATTIS BEBIS OM DU KOLLAR!!!! Sen fixade jag mig iordning och drog till skolan, sen så hade jag en lektion och en inställd så under tiden gjorde jag en läxa :) Nu har jag spanska och är sjuuuuukt hungrig har lunch om 20 min :( Bild från imorse

hej alla fina

Igår så kom jag hem från skolan och kollade på paradise hotell, åhh Samir är sjuuuuuukt snygg hahah man dreglar typ.. Idag så var jag i skolan och fick reda på att jag har fått ännu ett fucking F i historia... Men men det löser sig. Kom hem för typ en timme sen, ska snart äta och sen kolla på paradise hotell som gick igår :) Asså jag vet att jag bloggar sjukt lite men grejen är den att jag mår sämre en sämst för varje dag som går och då pallar inte jag blogga, men jag försöker verkligen!
En bild från 8:an snacka om att man var liten, fast ser ganska likadan ut nu så det är ingen större skillnad!

fitta

Hej! Igår kväll gjorde jag inte så mycket kollade på tonårsbossen på trean. Vaknade imorse och var sjukt trött, skulle ta mitt tåg men fitt tåget var inställt. Hade redovisning imorse, jag skulle redovisa om orangutanger, det gick ganska bra tror jag! Är fett trött på skolan nu, jag pallar verkligen inte mer..

skol shit :D

Hejsan! Snackade med Fanny igår på skype ganska länge. Sitter just nu i skolan och är fett trött, kunde inte vakna imorse... Har håltimme nu :D Får se vad som händer ikväll.. Bild från nu

jaha

Hejsan! Vaknade idag runt sju men somnade om sen och vaknade typ halv 10 :) Åt frukost och sen åkte vi till simhallen, simmade väldigt mycket, men det var fett skönt :D Kom hem och snackade med Fanny på skype men hon skulle diska :( Så har inte gjort så mycket idag.. Ska äta om några timmar sen ska jag göra massa saker :P Ska lyssna på musik nu så hare bra :D

fan dag

Ringde Fanny för typ 3 timmar sen och vi har snackat hela tiden. Jag blev jätte ledsen och Fanny tröstade mig, sen återupplevde vi gamla minnen :) Sen mitt i allting så var det någon som busringde så snackade med dom i typ 25 min hahah fkn cpn. Men men ska snacka en stund till med Fanny och sen gå och lägga mig.
Bild från 2 år sen eller mer hahha :D

hejsan

Var ute med Lova igår kväll, vi gjorde inte så mycket men i hade kul iaf :) Vaknade imorse och städade sen dess har jag inte gjort så mycket förutom att kolla på en film. Den är ganska bra har sett den förut men kände för att kolla igen :) Den heter Are we there yet. Kolla på den om ni inte har gjort det än. Bråkade precis med min morsa och eftersom pappa inte är hemma så kan han inte stoppa mamma när hon får cp ryck på mig! Skit samma orkar inte bry mig, hon har ingen fucking anledning att vara arg på mig.

hej bitches

Hej. Är jätte arg på en person nu men skitsamma. Ska snart klä på mig för ska ut med Lova :D Får se vad som händer men eftersom det är nynäs så kommer det vara helt dött. Det är helg nu oxå har inte tänkt på det men det kommer vara fett skönt att kunna sova hur länge som helst imorgon :D Ska börja fixa mig nu bye :D

bajskorvar

hej! Dåligt humör idag, fucking piss.. Aja vad ska man göra? Bara ta och bita ihop och klistra på ett leende :) Men men har typ en jätte lång lektion nu (ungdomskulturer) bajs oxå. Aja ska typ gå ut med Lova ikväll. Ska nog göra något roligt, hoppas jag! Ska dra nu puss!
HAAHAAHAH fan vad snygga vi är!!

duktigt

Igår så pratade jag med Fanny ett tag. Sen kollade jag på tv där nere och sen så skulle jag gå upp för trappan och jag ramlade när jag var halvvägs, gjorde en jävla kullerbyta och nu har jag ont i röven och ryggen :/ Fittont asså... Nu har jag lektion så måste fortsätta bye :)

piss skit

Hej! Dagen började bra sen blev allt pissdåligt pga några snubbar. Fucking omogna... Men men kom precis hem tåget var försenat :/ Pallar inte göra något alls så ska bara lägga mig i sängen och hoppas att jag somnar!

bfjehgijrtgwkelrgihj

Rolig rubrik :D Sitter just nu i skolan, min lärare var en kvart sen som vanligt :/ Tog det lugnt igår för hade migrän. Blir nog samma idag... Är trött på skolan faktiskt jag orkar inte med det här längre.. Men men får väl kämpa igenom mig ändå!

depression

Hej! Har värsta depressionen just nu, mår verkligen piss pga allt. Men what doesn't kill you makes you stronger. Allt blir bra förr eller senare. Skola imorgon, börjar skit tidigt :( Ska duscha nu och sen gå och sova för är ganska trött :/
Fina alexandra och jag <3

åeafjsvj

hejsan! Är i skolan just nu och är pisstrött. åkte med Danielle till skolan och några till :) Ska snart redovisa min grej på engelskan. Idag blir det chill dag :D Fan vet inte vad jag ska skriva :/

piss

Hahaha hade gått och lagt mig, och sen smsar Fanny och ber mig att logga in på skype :p Så sitter just nu och snackar med henne på skype. Ska snacka med henne ett tag och sen gå och lägga mig :)

John Newman-Love me again

 

Godmorgon?

nej dålig morgon :( Vaknade typ 8 och var pigg, gick upp och åt frukost och sånt, har inte gjort så mycket mer. Ska bara ta de lugnt idag för har migrän -.- Imorgon är det skola, är inte alls taggad men det är ju bara 6 veckor kvar sen har vi lov igen :D Mår fett dåligt idag, jag har typ kommit in i en svacka där jag alltid mår dåligt :( Men det brukar gå över efter ett par veckor :)
bild från torsdag typ

hemma

Kom precis hem, har varit ute med Fanny :D Hon kom idag och skulle åka imorgon så var tvungen att gå ut, vi gjorde inte så mycket utan snackade bara ganska mycket om allt :D Hahah det roliga var att jag hade redan duschat och borstat tänderna och gått och lagt mig när Fanny skrev på kik och frågade vad jag gjorde sen från ingenstans så sa hon att hon var i nynäs och ville träffas.. Hahah visste inte ens det då, hon ska alltid överraska mig! :P men det var skit kul att träffa henne :D Nu ska jag gå och duscha (igen) hahah och sen gå och lägga mig!

busigt värre

Tjaa! Gjorde min läxa på en kvart :D Så har bara suttit och kollat på serier. Det var några som busringde mig nyss haha vilka töntar -.- Men det var ganska kul att lyssna på vad den personen sa :P Fattade dock inte så mycket :/ Men men ska fortsätta kolla på serier och sen ska jag sova :D

no life

Sitter hemma just nu för att det spöregnar ute :( Fucking piss väder! Har bara tagit lugnt idag, vaknade halv 11n, gick upp och åt frukost och städade sen har jag inte gjort något alls. Ska vara en duktig flicka och göra min läxor nu! Även fast jag inte vill och orkar inte :( Ikväll ska jag nog bara kolla på serier och äta glass.. Fan vad mycket jag kollar på serier på sista tiden.. Aja ha det bra!

hähä

hej! Har precis ätit typ, har inte gjort så mycket bara tråkat sönder :/ Skulle ut med Lova idag men hon var tydligen i Stockholm och skulle kolla på någon konsert. Jag ska nog bara ta det lugnt idag för är ganska trött, fast jag vill ut oxå -.- haha i-landsproblem. Är ganska depp idag.. Varför vet jag inte typ.. Men ska försöka ha kul hemma så bye :)

prov

Tja! Har precis haft prov, det gick helt okej tror jag... hoppas verkligen det. Ska väl snart åka hem eller något, har ju slutat nu. Det är helg :D Vet inte vad som händer i helgen, får se helt enkelt, eller joo jag måste plugga fan :( Men ska dra nu.
Bild från instagram imorse (är jävligt arg på bilden)

palla livet

Orkar inte först bråkar jag med en vän, sen nu mamma... Sen ser man en person i skolan man inte vill se SÅKLART! Dagen idag har varit ganska bra förutom det jag har skrivit. Imorgon är det fredag, tack gode gud det är fucking helg snart :D Har idrottsprov imorgon, hoppas på det bästa! Ska iaf nu kolla på how i met your mother och äta lite bakelser för att lugna ner mig!
Bild från imorse (ser ut som om jag gråter men det gör jag inte)

Måste få skriva av mig!

Jag är så jävla trött på falska människor som snackar skit hela tiden men när man träffar dom är dom skit snälla och verkar som om ingenting har hänt, fyfan vad lågt! T.ex kan dom säga att dina kläder är fina men sen när dom går iväg och är med någon så börjar dom snacka om hur ful man är, hur orrig man är på grund av en tröja. Kom igen lägg fan ner, det blir varken bättre för er än någon annan. Ni sårar folk fett mycket.. Men visst om ni snackar skit om en person så betyder det ju att ni är avundsjuka på den personen. Men VÄRST av allt är skitsnackarna som snackar skit och sen kommer dom och säger att dom hatar folk som snackar skit och sen är trevliga mot den personen.. Vem FAN försöker ni lura? Jävla patetiska jävlar, så sjukt omoget! Jag har en sån person i min klass och hen STÖR mig sjukt jävla mycket! Fattar liksom inte hur ni tänker, DUBBELMORAL!!!

Jason Derulo-The other side

Bästa låten just nu
 

äckel

Fyfan vad äcklad jag blir av vissa personer, fuck den där killen vem fan är han liksom? Men iaf, kom hem för en timme sen, duktig som jag är så pluggade jag på tåget hem :D Hade prov imorse gick inte alls bra, tror att jag kommer få ett F.. Men men får skylla på mig själv att jag är trög fattad -.- Åt lite nyss för har inte ätit något för att vi slutade 11.30 och jag tog tåget hem direkt, ville inte äta i skolan! Ikväll ska jag ta det lugnt som alla andra dagar, men ska försöka plugga (Det kommer inte gå förfan) Men hej då :)

rubrik

Hejsan! Är i skolan just nu och har svenska, försöker gömma mig för en person tack vare min kompis (du vet vem du är din jävel) Har haft natur innan var piss jobbigt att gå upp 05.40 -.- Ska hem idag och kolla på film, ta det lugnt och plugga... FAN tänkte nyss att jag bara skulle ta det lugnt och käka glass och kolla film men nej ska fucking plugga för har prov imorgon :( Hejdå :)

bajs

Har försökt blogga hela dagen men blogg.se har fuckat så har inte kunnat... Bloggar iaf nu! Skolan idag var helt okej, hade inte sista lektionen så slutade 14.35, kom hem och städade lite snabbt, åt och nu sitter jag och kollar på how i met your mother :) Glömde en bok idag i skolan och vi har prov på onsdag så får plugga som en idiot imorgon -.- Typiskt mig -.- Ska snart gå och duscha sen ska jag sova, är skit trött för att jag sov skit dåligt inatt :/ Aja bye!

tjaaa

sitter i skolan just nu, kom ganska tidigt så får sitta här och ha pisstråkigt! Och nu kommer ganska många från min klass så ska vara social, bye :)

fan

Är skit trött, pratar med Fanny just nu, har pratat med henne i mer än en timme nu.
Ska kolla på film sen och äta glass :)
Godnatt :)

Mår dåligt idag oxå, det är dåligt väder ute oxå så man blir lite nere.
Ska göra en läxa idag som jag hade glömt, jag hade egentligen hela lovet på mig -.-
Imorgon är det skola, är inte alls taggad på det :/
Ska iaf ta det lugnt idag, kolla på film och chilla! Ska äta tacos idag :D
Har inte ätit det sen min födelsedag och det är ju fan 4 månader sen sist :o


Fina vän love you




fyfan vad livet suger

Läste nyss en deppig text på fb och plötsligt blev jag sjukt ledsen, jag mindes hur saker var förr hur dåligt jag alltid mådde, att jag lät personerna hålla på utan att göra ett piss åt saken, hur killen jag var jätte kär i helt plötsligt bröt kontakten med mig även fast vi var bra vänner, hur många vänner som har svikit mig, hur många jag själv hade svikit med mina handlingar. Fan mår piss, ska duscha och gå och lägga mig i sängen och se om det blir bättre imorgon. godnatt pissvärlden jag hatar dig

Tårta :D




Firar barn nu :)




förlåt

sorry glömde bloggen idag, mådde ganska dåligt och sånt! Men iaf vaknade 11 idag, städade och sen drog jag till willys, sen så kom jag hem och åt och kollade på film ett tag. Sen smsade fanny och frågade om jag ville hänga med till stockholm för hon skulle ta tåget hem, och jag hängde med! Sen i stan så ringde farsan och jag tog bussen hem med honom, kom hem och åt kycklingwok med nudlar. Sen åkte vi och storhandla. Och nu har jag precis målat mina naglar och duschat och kollar på film :) Imorgon ska jag till haninge och fira ett litet barn, men nu ska jag fortsätta kolla på min film, bye :) hehe gammal bild :P

RSS 2.0