22 januari

Hej.. Vet att det har gått ett tag igen, men har bara mått skit dåligt och inte orkat bry mig. Vad har hänt då? Har sålt min katt förra helgen och först idag slog det mig att Tiger inte är kvar här, har gråtit i 2 timmar nu av saknad. Vet att det var det bästa för han men jag saknar stunderna när han springer och möter mig vid dörren när jag har varit borta ett tag, saknar att han ligger och snarkar bredvid mig, saknar att gosa med han och bli galen på han för han får något ryck och börjar springa runt och bitas haha.
Fanny var här den helgen som de nya ägarna hämtade katten, hon var här fre-mån, det var jätteroligt att hon var här förutom ett litet tjafs för att jag är en fitta, men vi drog en utgång på fredagen och slutade med att vi blev utkastade. Sen har vi varit och kollat affärer och så var vi på bio, våran lilla tradition.
På måndagen fuckade jag upp en sak men det löste sig efter några dagar. Vi hade våran första hemtenta och jag var nästan dödssjuk, har inte varit så sjuk på ett tag.
I fredags skulle det bara vara en hemmakväll men vid halv 9 fick jag en inbjudan till en efter tenta fest och jag var på, hade det mysigt!
Idag har jag inte gjort så mycket, var på bio och kom hem för en timme sen typ, såg på Split, den var ganska bra faktiskt!
 
Mår fortfarande jävligt dåligt och står just nu inför ett tufft val och jag vet inte hur jag ska göra, just nu vill jag bara lämna Karlstad och inte komma tillbaka på några veckor.. Vet inte vart jag vill heller, vill bara vara själv men ändå inte.
Jag är bara trött på allt, trött på mig själv, trött på att behandla mig själv illa, trött på att bli illa behandlad av andra. Helt enkelt trött, min kropp orkar inte mer. Jag orkar inte mer. Jag vill inte.
 

Ensam

Just nu känner jag mig så jävla ensam.. Känner att ätstörningen jag hade förut är påväg tillbaka, har inte alls lust att äta eller göra någonting. Hur kunde det bli såhär? Jag var frisk och hade the days of my life när jag flyttade hemifrån i slutet av augusti.. 

Men jag är tillbaka på ruta ett med depression och början på ätstörning igen.. Hur lång tid kommer det ta för mig den här gången att bli lycklig igen? Jag vet att depressionen pågick i flera år innan jag en dag mådde lite bättre och dagen efter det och dagen efter det tills jag till slut inte var deprimerad längre. Jag vill bara återhämta mig och bli mig själv igen, jag vill må bra igen..


länge sen

Hej! Nu var det ett tag sen jag bloggade och det finns några anledningar till det, dels känner jag inte för att skriva om saker som händer längre samt har det hänt en hel del bra och dåliga saker.
En anledning till varför jag inte skriver längre är för att jag har gått in i en depression igen.
Jag känner att jag förlorar kontakten med mina vänner dag för dag som går och det känns inte bra.
En annan sak är att jag inte får pengar längre av csn på grund av att det går så pass dåligt i skolan, så mitt enda nyårslöfte för iår är faktiskt att ta tag i skolan på riktigt och ta det förre vänner och skit, för det här handlar enbart om mitt eget liv och jag förlorar ändå vänner hit och dit och jobb är något jag senare i livet kan överleva på.
Btw gott nytt år då, för er som levt under en sten är det 2017 nu och dagen har faktiskt sugit så in i helvete.
Firade nyår med Valle och alla och det var super mysigt faktiskt, vi kom hem runt 3 och däckade direkt typ. På nyårsafton gick vi och shoppa kläder till mig för planen var inte att vi skulle träffa alla på nyår, vi var 16 pers.
 
Ja så vad har hänt sist jag bloggade? Fanny har varit en hel helg i Karlstad och det var super mysigt.
Hon var hos mig fre-mån, på fredagen mötte jag henne, var en sväng i några affärer, lagade middag, öppnade varandras julklappar och hade filmkväll tills vi strax innan 11 bestämde oss för att dra en utgång, ja spontant som ni hör och det var en skit bra utgång förutom att Fanny inte hade telefonen och i slutet av kvällen försvann (hon väntade utanför klubben men paniken som uppstog för mig..) Den här kvällen slutade super konstigt haha.
På lördagen var det en utgång igen, den här sög otroligt mycket tyvärr.
Söndag var det shopping på dagen och halv 10 var det bio, väldigt mysigt.
Måndag var det dags att säga hejdå och för mig var det pluggtime.
 
Jul firade jag inte, men mina föräldrar kom till Karlstad och det var trevligt.
När dom åkte kom en annan person och bodde hos mig i 3 dagar tills det var dags att åka till Sthlm, är här just nu.
Har hunnit med en läkartid bara och juste färgade och klippte mitt hår och blev super nöjd, blev en grå/blond ombre, skit snyggt!!!
 
Under julen tog jag ett tufft beslut om att sälja min älskade katt, Tiger. Det känns fortfarande skit jobbigt men han får inte den kärleken han behöver och han vill vara en utekatt och det har inte jag någon möjlighet till. Så sen dess har han varit väldigt kärleksfull mot mig, som att han känner på sig det här. Har gråtit oerhört mycket på grund av det här, men det är det bästa för Tiger.. Kommer dock sakna han så in i helvete.
 
Sådär då, en månads update med endast highlighterna eller de viktigaste grejerna. Kommer inga bilder i det här inlägget för har inte fixat appen i nya telefonen och jag orkar inte göra det nu heller.
Får se hur det blir om jag fortsätter attt blogga eller inte, kanske kommer tillbaka till det här men har inte så jättemycket tid..

RSS 2.0