:)

Hejsan!
Igår var jag hemma en del av dagen och skypade med Gizem ett tag också!! När mina föräldrar kom hem så åt dom middag och sen åkte vi till simhallen och precis när vi kom hem så bytte jag om och gick ut direkt, mötte upp Gozel och sen cyklade vi mot Willys och köpte lite snacks och sen satte vi oss på en gunga och åt och snackade, hur mysigt som helst.
Kom hem och kollade serie ett tag och sen somnade jag vid 2 tiden..
Vaknade sent imorse och sen så har jag bara ätit frukost och städat.
Ikväll ska jag kanske gå ut, annars ska vi bara handla mat.
Jobbar imorgon och dagen därpå och sen är jag ledig en dag och sen jobbar jag 3 dagar i streck, får se hur det blir med uppdateringen, är skit trött på att blogga på senaste tiden, och nu kommer jag ha lite grejer att göra.
 

Behövde det här..




27 juni

Igår jobbade jag, skulle bara jobba 4 timmar men jobbade extra, gick ganska bra på jobbet trots att jag var stressad och irriterad, Frida kom förbi en snabbis också. Jobbade extra för att det behövdes, ville egentligen inte men gjorde det ändå!
Kom hem, åt middag och chillade hela kvällen. Somnade sent och satte alarm på klockan 7 imorse för orkar inte sova bort mina dagar... Kunde dock inte vakna så gick upp sjukt sent.
Städade och sen pratade jag med Fanny medans jag postade iväg lite grejer och hämtade ut ett paket.
Kom hem och åt "frukost" halv 1, och har inte gjort så mycket sen dess.
Tänkte bara kolla serie tror jag, ska laga middag idag, eller grilla hamburgare ska jag men måste ändå skära upp tomater och sallad osv.
Kommer inte hända så mycket mer idag men aja vi hörs!
 

dalarö

Hela dagen har tillbringats på dalarö, dummaste valet på länge faktiskt..
Vaknade imorse och hörde att mamma prata i telefon, det var då spontant dom bestämde för en heldag på dalarö.
Fick 5 minuter på mig att välja om jag ska med eller inte, sa ja i hopp om att Valle också skulle vara där men eftersom han svarade så segt så följde jag med trots att han inte skulle dit.
Det var skit tråkigt, mycket mat och jag fick sitta i skuggan så jag frös och la mig i solen i typ 5 min, fick värsta solbrännan direkt, får ju egentligen inte vara så mycket i solen..
Efter det åkte vi till vh där en av familjerna hade köpt ett hus där dom bygger.
Så vi kollade det typ, kom hem och sen så åt jag lite glass och chillat sen dess.
Ska snart sova tror jag, ska upp 8 imorgon, är inte van med det för har satt larm varje dag på klockan 8 i 3 dagar men varje gång går jag upp mycket senare..
Fuuuuck.
Jobbar ett väldigt kort pass imorgon men ska hem direkt och bara ta det lugnt, har fortfarande inte anpassat mig efter tabletterna så är lite seg i kroppen och kan inte äta så mycket så får ingen energi heller, förutom idag haha!

segt

Vilken seg dag det har varit idag..?
Vaknade 10 imorse trots att jag satte alarm på klockan 8 för jag känner att jag måste ändra mina sovtider lite grann, går och lägger mig runt 2-3 varje dag trots att jag inte ens går ut å träffar folk..
Gick iaf upp och åt frukost och sen chillade jag väl större delen av dagen och snackade även med Gizem en liten stund, sååå mysigt!!
Vid lunch/middagstid så gjorde vi lite kyckling och sallad och åkte ut till torö för att äta där, skit mysigt, fick dock inte sitta i solen allt för länge.
Fick övningsköra på hemvägen, gick väl helt okej men kunde inte koncentrera mig konstigt nog..
Kom hem och har inte gjort så mycket förutom att kolla på pll..
Imorgon ska vi bara städa och ta det lugnt, ska även grilla hamburgare i uterummet!

knas

Godkväll eller något... Är så galet seg idag, förstår inte vart det kommer ifrån??
Igår var en lugn kväll, efter simhallen handlade vi mat och kom hem halv 9 så pallade inte gå ut därefter.
Låg bara hemma och kolla på yt, somnade halv 3 och vaknade strax innan 5 av att min skena gjorde skit ont så tog av mig den och somnade om på nytt.
Tänkte sova ut men båda mina föräldrar har ringt mig 2 gånger var under 2 timmar, fattar inte ens varför??
Iaf gick upp och städade och sen chillade jag lite åt sedan lunch runt 1 tiden, första maten på 2 dagar.
Mådde sjukt dåligt efter men skitsamma.
Låg på soffan större delen av dagen och sen ringde mamma och bad mig köpa fisk från rökeriet, så cyklade och gjorde det. Haha det komiska va att jag ramlade med cykeln precis utanför mig.. Vet inte ens hur det gick till men mitt knä är iaf fucked..
Hände inte så mycket mer under den här dagen.
Nu är det långhelg så båda mina föräldrar kommer vara hemma i 3 dagar.. Som tur är så jobbar jag på söndag!!
Imorgon är det midsommar men för min del kommer det inte hända något alls, mår skit dåligt av antibiotikan så känner inte för att supa skallen av mig, tål ändå inte alkohol så det är väl lika bra!

sorryyyy

Asså hej på er! Har haft mycket att göra och noll ork till att blogga dessa dagar..
Iaf, i förrgår (måndag) var jag hemma större delen av dagen, på kvällen gick jag ut med Gozel som jag inte hade träffat på ett bra tag.. Vi drog till umo och sen handlade vi lite snacks, målade hennes cykel med sprayfärg och sen åt vi snacks och snackade, sjukt mysigt!!
Igår var en låååång dag, vaknade runt 9, fixade mig och åkte in mot stan, var hos en hudläkare, fick antibiotika utskrivet, ska ta den i 3 månader, morgon och kväll och jag får inte sola... Kommer vara likblek till vintern, nice osv.. Skitsamma, bara det här funkar så blir jag nöjd.
Efter det åkte jag till banken i farsta, fixade lite grejer. Direkt efter köpte jag tabletterna och tog en, asså jag började må så jäkla dåligt efter typ 2 timmar, mådde illa och huvudvärk osv, samma sak idag.. Har bara ätit en halv macka sen igår morse.. Mår sjuuukt illa.. Sen efteråt åkte jag mot jobbet skulle jobba några timmar men var där 2 timmar innan jag skulle börja jobba, men som tur fick jag hoppa in tidigare, slutade en kvart tidigare och hann med mitt tåg hem, kom hem halv 1 och somnade runt 3..
Vaknade 10 imorse, har bara städat och kollat youtube och pratade med Fanny ett tag.
Ikväll ska jag till simhallen och sen tror jag att jag skulle ses med Gozel :D




nej

Igår var ingen bra dag så jag kände inte för att blogga..
Hade massa tankar och inser mer och mer för varje dag att man bara glider iväg från sina "bästa" vänner och för mig är det sjukt jobbigt att hantera.. Men helt seriöst så är det till viss del mitt val också, för jag orkar inte längre lägga min energi på folk och jag trivs bäst själv men samtidigt är det sorgligt när man inser att dessa vänner inte heller lägger tid..
Iaf var ute och övningskörde i typ 2 timmar igår, gick bra faktiskt men har gått bättre, det spöregnade hela tiden så lite små jobbigt haha.
Hände inte så mycket mer igår, var sjukt seg och hela min kropp värkte och som sagt för många tankar..
Somnade sent och vaknade sent idag också.
Har inte hänt så mycket än, men ska snart äta middag och sen röra mig mot jobbet, jobbar ett skit pass idag.. 20.15-23.00 vilket kommer leda till att jag kommer hem halv 2..
Skitsamma, bara jag kommer bort från det här hemmet, har inte varit en rolig helg av några anledningar..
Imorgon är jag ledig och kommer troligtvis vara hemma hela dagen, nice!

en månad

Insåg idag att det är prick en månad kvar tills jag fyller år, asså snacka om ångest, hatar att fylla år.. Snart sitter man där skit gammal och döende..
Var som sagt hos tandläkaren idag, asså den där jävla skenan kan fan gärna försvinna från mitt liv, helvete va ont det gjorde att ha på den.. Iaf i början och sen ledde det till migrän, fattar inte hur jag ska klara av den här natten..
Åt iaf innan jag åkte till jobbet, fick inte börja direkt så satt och snacka med mina kollegor, skit mysigt det med!
Det gick jättebra på jobbet, upptäckte även den nya milkshaken med smak av blåbärspaj, asså den är sååååå god!!
Drack typ 3 stycken..
Slutade iaf 8 och snackade med Fanny tills mitt tåg gick, kom hem nyligen och har bara suttit och snackat med pappa. Ska nu bleka tänderna och sen blir det att sova tror jag!
Imorgon händer det inget speciellt alls faktiskt!

oupsie

Godmorgon!
Vaknade för cirka en timme sen, har hunnit fixa mig ochg tänkte nu dricka kaffe och sen gå mot tåget, ska åka till tandläkaren för att hämta ut min skena som jag ska sova med i några år. Därefter är det raka vägen hem, hinner vara hemma i typ en timme och sen ska jag åka mot jobbet, jobbar 4 timmar ikväll.
Igår fick jag faktiskt sluta 2 timmar tidigare, så jäkla skönt!
Var väldigt trött igår men jobbet gick jävligt bra och tiden flöt på som fan!  Det är det bästa som kan hända på jobbet.
Kom hem på kvällen, käkade lite glass och sen kollade jag på gamla avsnitt av ex on the beach.

MOS

Hej på er!
Vaknade tidigt imorse och fixade mig, städade och åkte sen mot Solna, skulle möta mamma och åka till Mall of Scandinavia!
Skit mysig dag, blev av med cirka 4 tusen, köpte dock bara en grej till mig och det var ett par solglasögon från Mango, det var rea på dom så de kostade bara 100 kr.
Sen köpte jag väl mest presenter till pappa och mamma köpte lite kläder till sig själv.
Kom hem och hämtade ut mitt paket, beställde igår en eltandborste och tandblekning och det kom idag, så åkte förbi konsum och hämtade ut paketet och sen köpte jag pizza och tog hem den.
Det var skit gott med pizza men vill aldrig mer ha pizza ahahah.
Har suttit nu och snackat med Fanny i lite över 1 timme nu och när vi har lagt på så tänkte jag att jag ska bleka mina tänder och sen sova, ska upp halv 7 imorgon. Jobbar 10.00-19.00, inte alls taggad.. Skjut mig tack!!

Frihet

Heeeeeej! Är på jättebra humör atm, vaknade väldigt sent imorse, runt halv 12 faktiskt..
Fixade lite hemma, hade ansiktsmask, solade, åt och fixade mig och sen åkte jag till haninge, kollade lite affärer.
Hittade inget men provade typ 2 klädesplagg.. Därefter var det dags att gå till tandläkaren, och ÄNTLIGEN kom den dagen jag hade väntat på i flera år haha!
Tog nämligen bort min tandställning, sjukaste känslan! Så jävla skönt men samtidigt fett jävla tomt!
Hade ändå min tandställning i nästan 3 år, det är klart det märks och är konstigt efteråt.
Ingen visste när jag skulle ta bort den, har själv vetat det i några veckor..
Direkt efter åkte jag till simhallen och mina föräldrar plockade upp mig, när vi sen klev av bilen så log jag mot mamma och hon kollade på mig och blev skit chockad och skrek till av lyckan hahahahahha!
Är inte alls van att se mig i spegeln, skit konstigt haha.
Handlade efter simhallen och sen åt jag middag, därefter åt jag lite snacks och så.
Beställde en eltandborste och tandblekning hehe :D
På fredag ska jag till tandläkaren igen för att hämta min skena som jag ska sova med i några år!



work

Hej!!
Vilken dag jag har haft.. Blev väckt imorse runt halv 11 av ett samtal från mitt jobb, blev alltså inringd..
Fick springa upp, klä på mig och sminka mig och dricka kaffe och sen springa till tåget, hann inte äta frukost eller någonting.. Hatar sån stress direkt på morgonen, iofs var klockan rätt mycket men jag somnade sent igår och jag tänkte sova ut för första gången på typ 3 veckor.. Men nej..
Jobbade iaf 7 timmar, gick jävligt bra och åt första måltiden vid halv 8 ikväll.. Var inte ens hungrig då men jag var tvungen att äta något haha.
Åkte tåget hem och sen när jag kom hem så snackade jag lite med mina föräldrar och sen skypade jag med Gizem, det var ett par dagar sen vi snackade sist så det var fett skönt :D
Ska snart sova tänkte jag, är lite trött.
Imorgon är det tandläkare som gäller och innan det tänkte jag sola om det är fint väder!
Lagom fräsch efter jobbet haha.. Ser skit sliten ut 

aha

Hej på er! Igår gjorde jag inget speciellt faktiskt förutom att jag övningskörde och fickparkerade och massa annat, gick hur bra som helst faktiskt :D
Idag vaknade jag jättetrött och ville inget annat än att somna igen.
Kämpade mig upp ändå och åt frukost och drog till jobbet, påvägen till jobbet gnällde jag på mitt jobb jättemycket..
Men jobbet gick jättebra och det var hur lungt som helst om man jämför med fredagen trots att det var mycket att göra idag också. Fick även ett nytt anställningsbevis under sommaren då jag ska jobba dubbelt så mycket, dvs 80 timmar på 8 veckor, innan hade jag 40 timmar på 8 veckor men jag brukar jobba mycket mer än så, så nu när de har höjt kan det innebära att jag kommer jobba mer än 100 timmar.
Blev ganska glad när jag fick pappret men efter ett tag insåg jag att jag egentligen inte vill det här, men aja, mer pengar för min del!

näe

Godmorgon!
Är så himla trött idag och har migrän, inte alls roligt.
Har redan städat hela morgonen och kommer antagligen inte hända något mer spännande än så!
Igår jobbade jag, första passet på över 2 veckor..
Fyfan va stressigt det va, helt sinnessjukt..
Det gick nästan inte å sköta mitt jobb på grund av att det var så många människor..
Kom hem rätt så tidigt, eller halv 7 var klockan, hamnade i regn och såfort jag öppnade dörren hem började solen skina..
Åt iaf middag och kollade biggest loser tills jag somnade runt halv 2.
 

again

Hej på er!! Har inte haft tiden att sitta å uppdatera här på bloggen..
Igår var jag och grillade en heldag på rudan med min squad haha.
Nej skämt åsido, skulle egentligen grilla i nynäs men slutade med att jag fick stressa på morgonen för att hinna till haninge, sket i frukost och allt och bara drog till tåget..
Kom till haninge och köpte snacks och väntade sen i en timme och 40 min på de andra, så hade inte behövt stressa egentligen..
Mötte upp Gizem och Abbe, därefter kom Rania och Ava och sen efter någon timme kom Hanna!
Vi grillade lite allt möjligt, åt massa snacks, lyssnade på musik och spelade volleyboll, spelade dock boll med mig själv mest men skitsamma. Hade iaf en sjukt bra dag!
Kom hem och däckade typ direkt.
Idag så vaknade jag tidigt för skulle åka till Farsta med Gizem men vi båda var för trötta, somnade om en timme och sen var jag tvungen att gå upp för jag skulle på risktvåan som jag bokade igår..
Åkte hela vägen ut till Tullinge, och sen fick vi åka runt lite och sladda, det var sjuuuuukt roligt!
Failade bara 2 gånger och ena gången var kaaaos, kom ut på andra körbanan och nästan ut på gräsmattan haha!
Fick iaf mitt intyg och tog mig hem, hade sån groov migrän och mådde sjukt illa..
Kom hem för typ 2 timmar sen och har bara käkat lite mat och ska snart sova, måste först ta bort mitt nagellack samt klippa naglarna för jobbar imorgon...
Här kommer återigen en mini bildbomb från grillningen igår





sorry

Long time no see!
What's up you guys? Har haft väldigt korta dagar bakom mig och har inte hunnit göra så mycket.
Sammanfattar lite kort.
Lördag: Jag var bakis i stort sett hela dagen, vi var i simhallen och sen handlade vi och sen låg jag bara hemma och halvsov för jag var så himla trött. Mamma hade väckt mig ganska tidigt också så det var lite småjobbigt.
Söndag: Det var en jävligt bra dag, vaknade 8 och fixade allt, och sen tog vi oss ut mot lövhagen, skulle nämligen ha min "studentmottagning" typ, eftersom ingen kunde på lördagen så fick vi ha den på söndag. Drack jävligt mycket och snabbt så var väldigt full haha. Sprang runt och spelade fotboll med ungarna och hade bara allmänt trevligt! Fick jättefina presenter och det var jätteroligt att alla var där!
Måndag: Bakis hela dagen, kollade på serier och mådde sjukt illa.. Behöver inte förklara mer än så för dagen var inte så händelsefull.
Idag dååå, vaknade tidigt imorse men kunde inte gå upp så somnade om lite extra.
Åkte sen mot skolan för skulle lämna tillbaka en bricka annars skulle jag få betala.
Mötte upp Gizem och en till kompis och vi käka lite chips och sånt.
Kom hem för typ en halvtimme sen, har bara dammsugit och solat i typ 5 min, pallade inte mer än så och min hy behöver inte mer än så för att få färg. idag kommer det nog inte hända så mycket mer..
Här kommer en liten bildbomb från i söndags



Gjorde btw godaste smörgåstårtan för första gången i mitt liv haha

STUDENT2016

För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenteeeeeeeen, fyfan va vi är bra!!!
Gårdagen var nog en av de bästa dagarna i mitt liv!
Men samtidigt var det en dag fylld av olika känslor, det kändes såklart jobbigt att behöva lämna skolan och alla vänner man träffade varje dag men samtidigt är jag redo för en förändring och nya möjligheter i mitt liv!
Började dagen med att gå upp klockan 4, jag var galet trött men som tur hade jag lockat mitt hår dagen innan.
Gick upp, fixade mig och drack lite kaffe. Precis innan jag skulle gå så ville mamma ta lite bilder på mig och hon började såklart gråta.. Började nästan själv gråta men som tur gjorde jag inte det hahah!
Därefter åkte jag tåget in till haninge, asså jag tror inte ni förstår hur många som kollade på mig för jag gick runt med studentmössan och kläderna och hela köret själv haha..
Iaf, kom till Gizem, var där i några min och sen mötte vi upp Rania och Shiki och åkte till Adrian, mötte upp flera personer påvägen också.
Kom till Adrian och fick lite champagne när vi väntade på resten av klassen.
Sen var det dags för frukost, asså utbudet var jättestort men jag var inte så hungrig så åt bara en liten fralla med lax och gurka och lite chips haha.
Sen minglade vi lite och tog bilder och lyssnade på musik, jättemysigt.
Åkte sen förbi Gizem och hämtade lite grejer och sen åkte vi vidare mot skolan.
Där fick vi kolla på några uppträdanden och rektorn höll tal, vi alla var så glada och hypade så vi hade jätteroligt, skrek och sjöng och dansade och allt möjligt haha.
Sen tog vi studentbilderna och därefter så var vi i klassrummet och lärare "höll tal" och vi kollade på en liten film som Gizem hade klippt ihop med olika bilder som vi i klassen hade skickat in på varandra.
Sen åt vi lunch, ingen speciell lunch, sallad och kycklingfile med sås och kladdkaka.
Hahahah jag och Gizem blev typ tvingade upp för att stå och sjunga med rektorn inför alla sam elever, ingen av oss kunde orden så jag stog bara bredvid och dog av skratt.
Därefter stog vi redo och inväntade vår tur att springa ut, tog jävligt lång tid men till slut var det våran tur, jag och Gizem gick ut som kungar hand i hand!
Träffade varandras familjer och tog bilder, är jätteglad för alla som kom för att fira mig!
Var dock så stressad så jag var väldigt otrevlig fick jag höra, men dagen hade varit svin lång och jag började bli trött.
Efteråt bytte vi om och sprang till flaket, åkte runt som galningar och vi var helt dränkta i öl, mitt hår var helt dygnsurt och kaos..
Åkte runt ett tag, dock åkte vi på samma ställe hela tiden, skit tråkigt haha och jag var inte heller så taggad för jag hade jätteont i huvudet och varje gång jag ansträngde mig genom att hoppa eller något så högg det till i huvudet..
Sen skyndade vi oss till mina föräldrar för jag skulle hämta ombytte, och sen drog vi hem till Gizem där jag fick duscha av mig allt skit.
Vi båda hade duschat och umgicks sen med Gizems familj och några gäster som dom hade.
Hade sån grov huvudvärk så jag var inte ens hungrig trots att det hade gått ett bra tag sen vi åt sist.
Tog 2 treo direkt och efter en stund blev det bättre, åt lite kladdkaka och glass och till slut gick gästerna och vi började fixa oss inför kvällen.
När vi var klara med det gick vi ner till en pizzeria precis bredvid Gizem och delade på en kebabpizza eftersom ingen av oss var så speciellt hungriga.
Fick sen skjuts in till stan av Gizems bror och när vi var framme insåg Gizem att hon hade glömt sitt leg men som tur orkade hennes bror åka fram och tillbaka ännu en gång.
Medans vi väntade på hennes bror kom det en kille som ville festa med oss, och han hängde på hela kvällen..
Efter en stund var vi inne på klubben och både Gizem och Rania ville sova istället för att festa, men ju längre tiden gick desto mer blev vi taggade. Fick en cider och dansade runt så mycket att jag idag inte känner mina ben haha!
Mötte på folk som jag inte träffat på länge och jag blev super glad, hängde med en killkompis ut å ta en nypa frisk luft och vi började prata massor och det var skönt för allt löste sig!
Till slut kände vi oss trötta runt 1 tiden så vi åkte hem, fick skjuts hela vägen hem. Så jävla skönt och är så tacksam för det!!
Kom hem och hoppade in i duschen och somnade nästan direkt.
 
För att sammanfatta den här dagen så hade jag hur kul som helst och jag är så JÄVLA glad över att få ha den här dagen tillsammans med min bästa vän! Bästa känslan!
 
Liten bildbomb:



Lyckades få ihop en bild med mina gamla barndomsvänner! <3

Fick jättefina presenter, massa blommor, godis och choklad och gosedjur men det som stod ut mest var ett presentkort, ett par jättefina swarowskiörhängen och min favoritparfym!
tog inga bilder från kvällen men jag ska försöka se om jag hittar fler bilder sen!


wow 1 dag

Heeeeej! Omg kan ni förstå att imorgon så tar jag studenten???? Jag själv kan absolut inte förstå det här.. Det känns så jävla sjukt att efter 3 år som dessutom gått jävligt snabbt så är allt över.. Tänk er att inte ha samma rutin, att inte se samma ansikten som man sett under 3 år..
Sjuuuuuuuuukt!!!
Iaf, idag har vi köpt lite grejer till imorgon, planerat morgondagen och annat.
Kom hem rätt tidigt, åt middag, duschade nyss håret och målade mina naglar.
Ska snart ut med Fredrik och cruisa.
Imorgon måste jag gå upp klockan 3 för att hinna fixa allt innan champagnefrukosten osv.
Lång dag imorgon så kommer nog inte blogga, eller aa vi får se.
Känns dumt att gå ut nu egentligen men kommer ändå inte kunna somna, och när jag kommer hem ska jag locka mitt hår och sen sova..


 

myys

Har haft en sjuukt bra dag idag!
Mötte upp Gizem typ vid 11 och vi köpte med oss plocksallad och gick till skolan där vi sen mötte upp en kompis.
Kollade på family guy och sen åt vi chips och sånt.
Efter det så åkte vi till skogås och köpte lite saker.
Kom hem och har bara chillat, snackade skype med Gizem ett tag och ska snart sova typ.
Imorgon ska vi till skolan och pynta och skit, tömma skåpen osv!
Är inte ens taggad haha! Det är bara imorgon kvar och sen tar vi studenten... ååååångest!

RSS 2.0