@hemma

Kom nyss hem från gymmet, vaknade 7 för att dra till gymmet. Trodde jag skulle vara helt själv, men nej det var fan proppfullt.. Mest pensionärer..
Men det gjorde inte så mycket,körde intervaller och jag som fortfarande har träningsvärk i benen höll på att dö.
Ska baka nu, och sen äta lunch och städa.
Igår skulle jag kolla på gossip girl men det blev inte av för drog till ösmo och skulle köpa något men det var stängt och tågen gick bara en gång i timmen så va tvungen att stanna där i en timme..
Sen pratad jag med Fanny till 11 och då skulle jag lägga mig, men kunde inte somna förän klockan va 1 ändå..
Men ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på gossip girl hahah!!

lördagskväll och idag

Igår så skrev jag att jag inte skulle göra något alls, så bah ringer Danielle och så bestämmer vi oss för att kolla på film hemma hos mig.
Så hon kom hem till mig och vi kollade på "Evil dead" asså den filmen var så jäkla läskig, det var mest jumpscare och jag blir alltid skrämd av det haha, så hoppade till typ 1 miljon gånger hahah!!
Sen drog hon vid 12 och då duschade jag och somnade på en gång var så jäkla trött..
Sen imorse väckte mamma mig för vi skulle till simhallen..
Men nu är jag iaf hemma och ska kolla några bloggar och gossip girl haha!

..

Idag har en varit ganska bra dag, vaknade imorse och så åt jag frukost sen drog jag och mamma till centrum och skulle köpa massa saker, hahah slutade med att jag köpte massor av underkläder och typ några presenter till pappa, sen när jag kom hem så smsa Felicia mig och frågade om vi skulle ses och det ville jag såklart för hade inte träffat henne på 8 månader :/
Träffade henne och sen kom Zarha och Hanna och efter ett tag kom Ebba. Sen så drog vi till en pizzeria så åt dom och aa sen skulle jag hem för ska äta nu.
Asså det har varit så jäkla kallt här, frös typ arslet av mig :(
Ikväll ska jag bara mysa hemma och kolla på gossip girl :)

Bästa kvällen!

Har haft en skiiit bra kväll! Har aldrig skrattat såhär galet mycket!
Hahah det enda jobbiga var bussresan hem :p 
Bildbomb på kvällen dååå


Hahaha kanelutmaningen gick åt helvete




nadaaa

Kom hem från gymmet för en halvtimme sen och har bara hunnit äta haha!
Körde världens jobbigaste benpass, så kommer ha extrem träningsvärk imorgon..
Ska bara dammsuga lite snabbt och sen ta en huvudvärkstablett och sen ska jag kolla på gossip girl och efter det ska jag börja fixa mig och sånt för ska åka iväg till muskö ikväll och träffa bästa Alexandra och Sandra, har saknat dom som fan och sist jag träffade dom var på skolavslutningen för 2 veckor sen.
Ska bli en jäkligt nice kväll :D

torsdag :D

Hej på er!
Kunde inte somna igår kväll även fast jag la mig tidigt och var skit trött, men var bara så glad så låg och tänkte på massa saker och så aa kunde inte somna!
Skulle upp 7 imorse, och det var så himla jobbigt..
Tog iag tåget sen till tandläkaren och där spände dom min tandställning så har redan ont så den här kvällen kommer suga så jävla hårt..
Ligger iaf i soffan just nu och kollar på gossip girl!
Såg nya avsnittet av pll igår och det var inte så bra, det var mest långtråkigt..
 

25 juni

Hejhej!
Har precis duschat efter gymmet och ska äta lunch nu.
Imorse var det galet jobbigt att vakna så tidigt..
Imorgon ska jag upp ännu tidigare för ska till tandläkaren så det blir inget gym för mig imorgon :(
Och troligtvis inte på fredag heller beroende på vad jag ska göra hos tandläkaren imorgon!
Idag blir en slapp dag, ska ta en tupplur mitt på dagen oxå, fett skönt :D

sömntuta

Vaknade 8 imorse och drog upp och drog till gymmet, det var så himla jobbigt att gymma när man knappt sovit något på hela natten och när man inte har lust..
Körde i lite mindre än en timme, var mest intervaller och sen lite ben!
Kom sen hem och började baka kakor, det tog typ 3 jävla timmar och sen så lagade jag lunch till mig och en matlåda till pappa och sen skulle jag självklart dammsuga och satte mig precis ner för att kolla på gossip girl men tänkte blogga först annars skulle jag glömma det..
Lyssnar för tillfället på "Din soldat", jag lyssnar på den så mycket att den snart kommer vara jobbig att lyssna på den, men älskar den låten!!
Ska kolla fb och några bloggar.
Guuud vad det spöregnar ute just nu, blir fan rädd av ljudet :o

monday I think

Asså nu när det är lov har jag verkligen ingen koll på vad det är för dag, kan fråga typ 10000 gånger vad det är för dag men ändå glömma haha!!
Vaknade rätt så sent idag, halv 11 men kunde fan inte somna förän klockan var 2 :/
Ikväll ska jag lägga mig tidigt för har bestämt mig för att ALLA vardagar ska jag gymma klockan 9 på morgonen, mitt gymkort går ut om typ 2 eller 3 veckor så under den tiden ska jag fan passa på att gymma varje dag förutom på helgerna, fast kanske någon dag då oxå haha!!
MEN det innebär då att jag måste få tillbaka mina rutiner och vakna tidigt varje morgon, och det är ett rent helvete för mig :(
Var en sväng förbi centrumet idag oxå, kollade runt lite med min mamma, hittade inget speciellt.
Haha en rolig sak om vädret.. Först var det sol, sen när vi skulle gå til centrum så började det regna som fan, sen efter ett tag var det skit varmt och soligt och så fort vi kom hem började det regna igen.. Hahah asså vafan är det för fel på vädret..
Har sån jäkla migrän också, på tal om inget och den går fan inte över!!

happy :D

Hejhej! Kom hem för en timme sen, åkte till haninge och köpte bh och en tröja :D Skit glad för tröjan för skulle köpt den sist jag va i handen men då fanns bara L och nu tog jag den absolut sista tröjan som fanns och det var S som tur var :) Ska snart äta tror jag, är ganska hungrig haha!

Ääääälskar tröjan 

fittor

Asså mina föräldrar är ju helt korkade. Vaknade imorse och skulle byta om så tar min BH och ser att den är helt sönderklippt, springer in i vardagsrummet och börjar skrika vrf i hela helvetet dom gjorde så, anledningen var att jag hade ett pyttelitet hål i BHn som man inte ens såg -.- Blev sååå arg när jag såg att mina favorit strumpor oxå var sönderklippta!!! Aja ska nog åka in till Handen och köpa en ny BH eftersom jag inte har någon annan.. Och allt här i den här hålan är stängt så har inget val! Ska äta frukost nu så bye :)

lördags bajs

Vaknade imorse på sämsta humöret som finns, var helt tom inombords, men har lyssnat på musik på högsta och bara glad musik så nu känns det bättre :D Åt nyss världens godaste vattenmelon, sååååååå gott!! Kommer inte göra något speciellt idag heller, har ingen lust att gå ut och vara hemma skit tidigt, känns ganska onödigt..

tpl

Helt okej dag idag, kollat på gossip girl och ätit massa gott. Men lite saker har varit dåliga, har haft massa tankar på hjärnan och bara tänkt på hur saker skulle varit om man hade vågat göra det där eller om man inte hade gjort si och så. Men antar att jag aldrig kommer få reda på vad som händer för gjort är gjort och kommer aldrig tillbaka. Man kan liksom inte sitta och hålla på och ångra att man har gjort en sak, men ibland är det ju lite jobbigt.. Ska iaf kolla fb och instagram och sen lägga mig i sängen och kolla på gossip girl eller kanske någon film tills jag somnar :)

midsommar

Hej på er! Vaknade rätt så sent idag, runt halv 11. Åt frukost och städade, fan när jag skulle ut från mitt rum så hängde det en spindel precis bredvid mitt rum, först trodde jag att det var en fluga så jag tänkte putta till den men sen såg jag att det var en spindel och då började jag skrika så pappa springer till mig och bah vafan hände, så står jag där och pekar på spindel och kan inte prata och han börjar först garva sen blev han arg för att han fick resa på sig, så jag bad han ta bort den men han ville inte,han bah du kan ju suga upp den med dammsugaren, så fick göra det :( Sen när vi var klara så åkte vi till Länna, köpte jordgubbar och kräftor :D Kom hem för en timme sen typ, ikväll ska jag inte göra ett skit, ska bara kolla på gossip girl :)

Albin-Din soldat

Jag har sett hur den där skiten alltid tär på dig jag kommer kriga för din skull och finnas här för dig. När du stupar nästa gång vill jag bära dig, låt mig vara din soldat.
 
Jävligt bra låt som fastnar!

regn.. :(

Åhh vilket skit väder det är ute.. Det regnar som fan..
Va ju och gymmade imorse, det var skit lätt att vakna så var inte trött, sen på gymmet så körde jag intervaller igen, haha älskar att köra det :)
Sen när jag skulle ta tåget hem så regnade det så himla mycket och mitt tåg var 20 min försenat, skit kul..
Har varit hemma ett litet tag men har hunnit göra ganska mycket, jag har duschat, ätit lunch och ringt min arbetsgivare, fick höra att jag ska hålla på och måla och snickra och grejer.. Skit kul då måste jag klippa bort mina långa naglar..
Aja whatever det ska bli kul ändå, förutom att jag börjar jobba klockan 8.
Ska kolla på pll senaste avsnitt oxå, hoppas verkligen att det är bra avsnitt för har suttit och väntat skiiit länge :O

sommarjobb

Helt okej dag, är inte lika nere men det finns fortfarande kvar där.
Fick mitt sommarjobb idag och jag ska jobba på vanstaskolan, sista perioden... Den perioden var verkligen den jag absolut inte ville ha med tanke på att det är precis innan skolan och Fanny kommer komma hit igen och då kommer jag typ inte kunna se henne, och sist men inte minst vi brukar åka iväg utomlands just under den där perioden :/
Aja får se hur det blir, ska iaf ringa dit imorgon och prata om arbetstider och sånt!
Ska lägga mig om ett litet tag så att jag kan vara pigg imorgon, ska upp tidigt för att gymma :(
 
 

helvetes skit

Igår måste ha varit den sämsta kvällen, var så jäkla ledsen helt utan anledning och grät skit länge, fick tröst av världens bästa person. Han är världs bäst!
 
Iaf vaknade imorse, mådde lite lite bättre, dock är jag fortfarande nere..
Ska nog inte göra så mycket, är för trött för det.
Haha tänkte sova ut idag eftersom jag sov skit lite igår så bah vaknade jag klockan 8 skit pigg och grejer -.-
Nu ska jag iaf göra lite frukost är galet hungrig

1 månad kvar :D

Såg oxå att idag är det 1 månad kvar tills jag fyller 17 :D
Det kommer bli nice, men lär inte hända så mycket eftersom jag typ inte får vara ute..
Men vi får väl se vad som händer ;D
Men vill inte ens fylla år, har typ ångest över det, att man blir 1 år äldre, mer vuxen och måste ta mera ansvar i sitt egna liv. Jag tar ganska mycket ansvar redan nu men kommer inte orka med ännu mer -.-
Tiden går så jäkla snabbt och snart sitter man 90 bast och pratar om när man var "ung"och alla misstag man har gjort osv!
Fy vill inte :(

1 år :D

Såg nyss att jag har haft den här bloggen i 1 år idag!
Ganska nice haha!
Tycker dock inte att jag har förändrats så mycket på det här året, bara lärt känna några nya människor och lärt mig vilka som är riktiga och vilka som är falska vänner. Utseendemässigt så är det enda som ändrats är väl att jag har fått min tandställning och fått lite längre hår och blivit lite smalare.
Och den här bilden var allra första bilden jag la ut på den här bloggen!

tisdag ??

Äre tisdag idag? Håller ingen koll på dagarna när det är lov :/
Vaknade iaf 8 idag för skulle till gymmet, jag var så galet trött så det var ett jobbigt pass, även fast jag bara körde intervaller, men det är ju skit jobbigt även när man är pigg.
Kom hem vid 10 och städade och åt lunch.
Sen dess har jag bara kollat på gossip girl och inte gjort så mycket annat.
Är sååå trött så tror att jag ska sova ett litet tag så kanske jag blir piggare.
Haha hade lite tråkigt efter gymmet så tog säkert 20 bilder, men bjuder på den här.. Haha ser dock nu att det ser ut som om jag har värsta magen men haha så är det inte!

film

Hej på er!
Sitter just nu med Fanny och halvgråter haha! Vi kollade nyss klart på A walk to remember och den filmen var jätte fin, dock jävligt sorglig...
Innan det så var jag och Fanny ute och gick runt lite.
Ska upp skit tidigt imorgon för att gymma, kommer säkert inte orka men har inget val, har inte gymmat på en vecka så måste ta tag i det där igen!

Uteee

Hej på er! Kom nyss hem, har varit ute ett tag med Fanny i centrum och sen gått runt lite i nynäs. 
Ehm vaknade skit sent idag och åt frukost sen bakade jag och mamma och sen drog jag ju som sagt ut med Fanny!
Ska snart äta och jag är inte ens hungrig :/
Sen ska jag antagligen ut igen!
Haha bjuder 

kväll

Hej på er!Har haft en bra dag. Vaknade imorse och åt frukost sen drog vi till simhallen och efter det åkte vi runt i affärer i nynäs och köpte lite mat och sånt!Efter att jag hade ätit och det så tog jag och Fanny tåget mot Sthlm, hon skulle hämta en sak hos sina kompisar, och det slutade med att vi satt i Kungsträdgården och åt årets första mjukglass :DSen så skulle vi hem och SÅKLART var det strul med tågen igen från ösmo till nynäs, så vi gick av i ösmo och istället för att vänta på bussen drog vi till Fannys mormor och fick saft haha!Sen så dansade vi, sjöng och jag vet inte vad vi gjorde asså på vägen dit och därifrån.Sen så träffade vi 2 killkompisar och var med dom ett tag och sen så började tågen gå så vi tog tåget hem och nu sitter jag här :)Skulle hellre vilja vara ute längre men aja what to do!
Tidigare idag :D

shopping

Hello!Blev väckt 9 imorse för skulle fixa mig och sen skulle vi åka till haninge.Gick runt där i typ 2 timmar och det ända jag hittade var en klänning (jag hatar klänningar så jävla mycket, men den här föll jag för!), köpte den från gina och den var i leopard mönster hehe.Sen när vi skulle hem så var det något jävla strul med tågen som vanligt och aa vi var tvungna att vänta i en halvtimme på ersättningsbuss från ösmo till nynäs.Sen när vi kom hem så kollade jag bara på gossip girl och sov ett litet tag sen kom pappa hem och då skulle vi äta och har nu ätit klart och ska snart ut :)
Dock ser klänningen mycket bättre ut irl

the day

Asså den här dagen har inte varit så himla bra, har haft extrem mensvärk, helt sjukt hur ont man kan ha :( Har ätit som en jäkla flodhäst, har varit sugen på allt möjligt, salt, sött, choklad aa you name it liksom.. Har kollat på gossip girl, asså än så länge tycker jag inte om det haha, men har bara sett 5 avsnitt, men kommer no kolla några avsnitt till :) Ska duscha snart och sen gå och sova för är galet trött :/

goddag!

Somnade jäkligt sent igår, runt 2 tiden, brukar alltid somna så på loven så aa. Gick upp 8 för skulle städa och sen äta och sen dra till sthlm. Mötte upp mamma i sthlm och gick runt och kolla i några affärer, var för trött för att prova kläder annars skulle jag nog fått med mig något. Har haft jätte ont i magen idag, mensvärk... Förjävligt asså.. Men är extremt jävla glad :D Ska kolla lite på gossip girl sen så får vi se vad som händer :)

Sängen

Ligger just nu i sängen, kollar runt på olika saker i mobilen, ska snart sova tror jag.. 
Träffade äntligen bästa Fanny igen, sist jag såg henne var på påsklovet och det var i april :o
Saknade henne som fan.
Det första hon gjorde när vi träffades var att bitchslapa mig hahah!
Sen så fick jag en låååååååååång kram! skit mysigt haha, sen så skulle jag följa med henne en bit hem och det började spöregna så jag blev helt jävla blöt, mitt hår var verkligen helt blött, det droppade från det när jag kom hem haha!
Sen så kollade jag på 2 avsnitt av gossiö girl och tycker inte att det är så bra än men får se, ska kolla max på 5 avsnitt om det fortfarande suger så skiter jag i det :)
Haha en bild från mystory på snapchat

SOMMARLOOOOOV

Hej på er! Nu har jag äntligen sommarlov, så jäkla nice!!
Fick helt okej betyg ändå, så är nöjd med dom för tillfället :D
Efter skolan så gick jag Sandra, Alexandra, Niklas, Marcos och Melker och fikade i centrumet, det var skit mysigt, köpte en jordgubbsmoothie från donken, den var helt ok men finns bättre :)
Några bilder från dagen!
Bästa Marcos och jag :)
Min och Alexandras smoothie


Dagens outfit.

tråååk

Hej!! Har precis städat, vaknade halv 11 imorse och gick upp direkt och började baka någon sorts jordgubbskakor, dom blev skit goda hehe :D Ska försöka äta lite lunch om det går såklart... Kommer inte göra något idag heller haha! Ska väl bara kolla på pll, har hört att första avsnittet på säsong 5 har kommit ut och det är ju bra för jag är på sista avsnittet på fjärde säsongen :D Bjuder på en bild från i måndags

blä :(

Fan vilken tråkig dag. Gymmade imorse och sen så har jag inte gjort så mycket förutom att städa. Det är så himla fint väder ute, sol och grejer men jag orkar inte sola för har huvudvärk ahaha! Fan asså jag vill bara dra ut men får inte :( Eller jo bara på dagen men alla jag känner är upptagna på dagen :/ Igår när jag stog och duschade så hoppade fetaste och största spindeln på mig från taket, asså panik som uppstog hahah jag börja skrika och nästa gråta, haha piiin :(

hihi

Heej på er!Kom nyss hem från skolan, är så galet trött :(Vi hade ju stadsvandring så vi gick runt sååå jävla mycket :(Dagen har typ bara bestått av snack om vad som hände i torsdags haha, piiiin.Imorgon är jag iaf ledig och på onsdag är jag oxå ledig sen så har jag skolavslutning på torsdag, så jäkla skönt :D
Så jäkla varmt det har varit idag, helt sjukt!! 
Bjuder på en bild från vandringen




mår illa

Åhh har mått illa sen i torsdags, fattar inte riktigt varför :( Och det går fan inte över heller :/ Måste tvinga i mig mat för är inte ens hungrig :( Kom iaf nyss hem från simhallen, simmade inte så mycket dock för var för trött för det, satt ochg basta mest :) Vi håller på och fixar lite mat och sen ska vi åka till torö och äta där :) Ehm sen vet jag inte vad som händer, imorgon är det fan skola!!

helvete..

Asså har fortfarande grov ångest sen i torsdags. Just nu vill jag bara ha skola, men det är sjukt långt kvar tills dess. Fattar inte att man kan må såhär dåligt haha! Fick veta igår av en kille som jag ringde 73 gånger haha vad jag hade sagt och gjort och då skämdes jag ännu mer. Funderar på att dra till gymmet men vet inte om jag får asså. Den här dagen suger så jäkla mycket och jag vill bara att det ska bli kväll nu och att nästa dag ska börja!

fml.

Åhh vilken fuckad kväll igår. Drack alldelles för mycket, strulade med 3 pers, har minnesluckor och vet inte ens hur eller när jag kom hem men vet att jag har utegångsförbud tills jag dör haha! Mina föräldrar märkte att jag var full för att jag kom en timme försent och då skulle dom prata med mig och då märkte dom att jag inte kunde stå still. Vi fick inte ens komma in på sorundafestivalen haha! Vi drack Captain Morgan med coca-cola, så jäkla gott Men det bästa av allt är att jag inte ens är bakis :D Hade en bra kväll förutom vissa saker men annars var det fan bra :D Jag måste köpa en sak på apoteket men eftersom jag har utegångsförbud så kan jag inte det så bästa Danielle ska göra det åt mig och sen komma hem till mig och vara mitt sällskap för är fett orolig och vi ska kolla på film och äta något gott.

piiin

Var nyss ute och handlade mat och såg förjävlig ut, har inget smink och gick runt med pippi flätor haha! Ska snart börja fixa mig, lyssnar just nu på musik och taggar till mig lite :D Vettefan vilka man träffar där men antagligen inte så många.. Har ätit som en flodhäst så mår fett illa just nu tyvärr men förhoppningsvis går det över snart :)

heeeeej

Hello!Kom nyss hem från gymmet och har duschat.Ska kolla lite på pll och fb och några bloggar, sen ska jag på sorundafestival.Igår så var jag ute med Ebba och Fredrik, vi gjorde inte så mycket, snackade bara om ikväll :)Somnade runt 2 igår och vaknade runt 10, var så jäkla trött imorse :(

Bjuder på en bild från mystory på snapchat, haha jag och Ebba fick tråkigt så vi bestämde oss för att klättra upp och lägga oss där uppe

haha

Kom hem för en halvtimme sen ungefär, slutade en timme tidigare bara för att vi skulle få reda på vad vi fick på np i matte och sen skulle vi sluta, hahahaha jag fick F, första gången i mitt liv då jag får F i MATTE, haha var bara 1 poäng ifrån dock så det var skit nära. Iaf nu är jag ledig fram till måndag, så skönt! Ska inte göra något speciellt tror jag inte. Blir bara ta det lugnt och sånt, har migrän just nu men har tagit en tablett så det ska nog gå över snart :)

sover

Fysatan vad jag är trött, kollade nyss på pll och åt honungsmelon men mitt i allt så somnade jag nästan, har varit sjukt trött hela dagen och nu blev det ännu värre.. Även fast klockan är 8 ska jag borsta tänderna och sen gå och lägga mig, ska ju upp tidigt imorgon för börjar 8 :(

SNART :D

Snart är det sommarlov och jag längtar som fan, idag hade vi sista provet och det gick faktiskt ganska bra tror jag, det kändes så iaf :D Ska snart äta och sen dra till simhallen och efter det så ska jag bara chilla och kolla på pll :) Kom hem för typ en timme sen. Det regnar ute just nu och det är ganska mysigt när man hör regnet mot fönstret :)

ojdå

hehe skulle plugga när jag kom hem från gymmet men har istället suttit och kollat på pll hehe, busig jag är. Nej men fan måste plugga men orkar inte, även fast det är sista provet för terminen imorgon så orkar jag inte... Körde iaf ett skit jobbigt benpass, mina ben skakar fortfarande, lär inte kunna gå imorgon :( Nu tänkte jag duscha och sen lägga mig i sängen och kolla instagram tills jag somnar! Är så sjukt trött, sov bara 4 timmar inatt hehe! Somnade runt 3 och gick upp 7 :(

respektlösa jävlar

ååååååh är så jäkla glad :D Fick ett A på svenska np i läsförståelsen :D Haha och min reaktion var skit rolig för jag bah vaaaaa skojar du? Det är inte kul om du skojar nu! På skrivdelen fick jag bara ett E haha! Tidigare idag så ringde jag till tandläkaren och hon som svarade var så jäkla respektlös och extremt otrevlig! Vafan är problemet.. Hon frågade hur min tandställning gick sönder och då sa jag att den gick sönder av en pommes och hon bah "det tror jag inte på", asså får flipp när folk säger att dom inte tror på något som jag säger som är sant!!!! Sen så hon att jag skulle vänta tills jag har tid egentligen vilket är den 26:e och det är ju jätte länge och då frågade jag om inte det kommer förlänga tiden asså hur länge jag ska ha den eftersom den inte drar åt då, och hon sa "jo men det är inte mitt problem" Asså så jäkla respektlös. Men fick ändå en tid till imorgon! Sen så fick vi tillbaka våra historia prov och jag fick ett D :) Nu ska jag iväg till gymmet och köra benpass, otaggad till tusen :(

glaaaaad :)

Hej på er!Sitter just nu och pratar med Fanny, ganska skönt :)Var tidigare ute med Ebba och Fredrik, hade de ganska kul :)Imorgon så har jag en fett skön skoldag för min första lektion är inställd :Doch tredje lektionen är också inställd :DMen måste fortfarande till tandläkaren imorgon tyvärr :/För nu har den gått sönder på ett annat ställe också hahaha!Den gick sönder när jag åt pommes :/Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen sova :)
En bild från idag :)



hola

Sitter just nu och ska kolla lite saker på datan, men tänkte uppdatera lite snabbt :) Igår var jag ute med Ebba och Fredrik hela kvällen typ, kom hem halv 12 och kunde inte somna förän klockan var halv 3.. Sen så vaknade jag 9 imorse och åt frukost, har inte gjort så mycket sen dess. Ska nog åka till torö senare idag och mysa med familjen hahah! Kom nyss på att jag har prov på tisdag och jag har inte pluggat, hehe kommer få F..

RSS 2.0