jaa

Hej på er!
Vaknade med sprängande huvudvärk imorse, var inte kul alls bara jobbigt..
Åt frukost och sen åkte vi till haninge centrum, köpte ett par nya gymbyxor, var verkligen i behov av det då dom jag har nu är allt för stora.. Men köpte ett par skit snygga och ska inviga dom ikväll på gymmet.
Har ätit rätt så mycket under helgen och även lite godis, har bestämt att jag bara får äta godis och skit på helgerna, bättre än inget iaf annars skulle jag ge upp mycket lättare!
Ska iaf köra mage tror jag ikväll, ska upp tidigt imorgon också och köra innan skolan börjar och då blir det nog armar, men får se helt enkelt!
Tänkte springa imorgonbitti men det ska spöregna och jag vägrar springa då haha!
Åt nyss middag och ska kolla på en serie och typ smälta maten och sen om 2 timmar ska jag gymma!
 

seg

Hej!
Somnade runt 12 igår och blev väckt runt 9, åt frukost, städade och sen åkte vi till Länna.
Köpte lite saker och skulle kolla på en ny laddare för min har gått sönder..
Men det var svin dyrt och jag vill inte betala ett öre haha, har dessutom en till som jag kan använda men jag är i behov av 2 tyvärr.
Köpte lax från fiskaffären som vi ska käka imorgon, är sååå taggad haha!
Åt jätte god middag idag, ungstekt kyckling och sallad till, muuuuuuums!
Sen så har jag bara legat under mitt skrivbord och sovit.. Blev cirka 3 timmars sömn, bra där Ira!
 
Dagens outfit

hallå där

Somnade väldigt sent igår vilket gjorde att jag var skit trött imorse, pallrade mig upp ur sängen och fixade mig och åt frukost och sen drog jag till gymmet, slaktade sönder mina armar, kan knappt använda dom haha!
Hade bara 2 lektioner i skolan, skulle egentligen redovisa men vi hann inte, på engelska så sjöng vi karaoke istället och fick sluta tidigare, jävligt skönt!
Åkte till nynäs och mötte upp mamma i centrum, kollade runt lite och köpte lite grejer.
Ska snart äta middag och sen ska jag faktiskt åka och simma, ska bli skönt, det är jätteskönt att simma när man har träningsvärk!
Efter det ska jag nog plugga med Gizem, vi måste lämna in en essä i svenska till på måndag...
Men det är iaf helg, as niiiiice!!!

gym

Gick skit bra på gymmet, körde sönder min mage typ, kommer ha jävlig träninsvärk imorgon.
Kom till skolan och hade psykologi men innan det åt vi lunch, sen skulle jag ha håltimme men dom sköt upp lektionen, så vi fick bara tillbaka våra engelska nationella sen slutade vi och direkt efter åkte jag och träffade Jakob, vi drog hem till han och tog det bara lugnt typ och myste, tog sen bussen hem från gullmars.
Kom hem, käkade middag och sen handlade vi mat.
Och nu sitter jag här och ska plugga på en redovisning som vi har imorgon som vi inte har börjat på..
Börjar dessutom 12 med redovisningen och kommer bara ha den lektionen och engelska och där ska vi kolla på film.
Men eftersom jag börjar 12 så ska jag gymma innan, kommer nog köra armar och axlar typ.
Hoppas min träningsvärk i benen går över snart!
Bjuder på två bilder från ett jobbigt gympass


 

Jobbig start

Vilken jobbig start jag har fått på denna dag! Skulle gå upp tidigt för att fixa mig och äta frukost men jag försov mig..
Hann iaf till tåget men när jag kommer till ösmo visar det sig att jag hade glömt mitt gymkort hemma, åkte hem och sprang för livet, hann på 10 min, så hann med tåget som jag sitter på nu.
Nu kommer jag bara hinna gymma i en halvtimme men eftersom jag har sprungit skit mycket så får det räcka, ska köra hårt som fan under halvtimmen och då kommer det räcka!
Sen är det skola, 2 lektioner med en håltimme emellan..

träning

Hej!
Det gick ganska bra på sjukhuset idag, kom hem och åt middag, fick springa till tåget och jag som har träningsvärk haha, måste sett roligt ut haha!
Var iväg och simmade ett tag och sen bastade jag, jätte skönt!
Sen åkte vi till ica maxi, dom hade billiga mealbars och proteinbars så jag passade på att köpa några.
Ska gymma imorgon innan skolan, ska nog köra mage och rygg!
Köpte även med mig frukt från ica, när jag slutade äta choklad och skit blev jag sugen på socker och då är det bra med frukt istället!
Ska typ göra en ansiktsmask nu och sen sova om ett tag, ska upp rätt så tidigt!!

Sjukhus

Hallå där! Vaknade imorse med träningsvärk från helvete, kunde knappt gå eller röra mina armar och skratta för har träningsvärk även i magen...
Kom till skolan och fick reda på mitt spanska betyg, blev väldigt besviken men skitsamma! Ringde mitt sommarjobb också!
Sen åt vi lunch i skolan, det va vegetariskt men jävligt gott!
Sitter just nu på huddinge sjukhuset och väntar på att få komma in.
Ikväll ska jag simma och sen ska vi kolla på ica maxi som öppnade idag, får se vad dom kommer ha för gott haha!
Imorgon börjar jag 12 skönt med sovmorgon faktiskt!
Bjuder på en bild från igår



sommarjobb

Hej på er! Livet flyter på så fucking bra just nu, gymmade idag med Sofia och Gizem, körde helkropp men mest armar och ben, hej träningsvärk imorgon! Det här var ju första gången jag gymmade på mer än 7 månader..
Skulle göra ett omprov i psykologi idag men slutade med att jag gjorde 2 prov, så har inga rester i psykologi kvar.
Från och med idag är det slut med choklad, chips osv och jag har klarat mig rätt bra hitills.
Imorse åt jag godaste frukosten, gröt med blåbär, hallon, lingon, björnbär och en sked honung. Muuuuuums!
Efter att vi hade gymmat på håltimmen så åt vi mat i skolan och det var skit gott, kycklingsallad med currysås, svingott!
Kom hem och såg att jag har fått ett sommarjobb, ska jobba på turistbyrån och gästhamnen den andra perioden vilket är perfekt för då är jag hemma efter semestern!!!
Åt nyss middag och ska bara ta det lugnt ikväll!
Imorgon ska jag till sjukhuset i huddinge så jag missar en lektion men vad gör det om 100 år?
Nej den här dagen har fan varit skit bra, glad tjej!!

Nails

Målade mina naglar igår, sååååå kär! Vart lila matt färg, dom nya från depend!!! Den finaste färgen också! Har länge velat haft matt färg, och hittade nu den perfekta färgen!




ojj

Hej!
Har haft en jätte bra dag, har fått väldigt positiva kommentarer om inlägget igår så det kändes väldigt roligt!
Vaknade tidigt imorse men var väldigt pigg, åt frukost och åkte till skolan, kom hem och pluggade och lagade även mat, blev spagetti köttfärssås! Muuuums!
Var nyss och simmade, imorgon börjar jag 8, har en lektion och sen 4 timmars håltimme, och jag ska faktiskt gymma... För första gången på 7 månader, blev väldigt motiverad idag helt plötsligt, ska även sluta med all jävla choklad och chips, det funkar inte i längden tyvärr!
Så från och med imorgon är det träning och nyttig mat som gäller, ska även försöka undvika snabbmat och sånt, det vill säga donken osv!
Har pratat med mina föräldrar och när jag har fyllt år så ska hela familjen skaffa gymkort och träna minst 3 gånger i  veckan, det ska bli intressant haha!

ätstörning

Nu behöver jag verkligen skriva av mig igen och idag kommer det handla om ätstörningar, alla vet vi ju vad det är och för de som inte vet så handlar det om att man har problem med maten och det kan sluta med anorexia i värsta fall.
Jag känner att vilken sida man än går in på nätet så handlar alla annonser om hur man går ner i vikt, till exempel om man kollar aftonbladet så kommer det upp hela tiden annonser där det står typ den här kvinnan har gått ner så mycket under så kort tid och dom här annonserna uppmanar en att göra samma sak, alltså gå ner i vikt. Och det sjuka är ju att det är redan väldigt många personer som lider av någon sorts ätstörning.
Kollar man till exempel instagram är det alltid folk som lägger upp bilder på någon snygg tjej/kille med en jävligt bra kropp och skriver något i stil med "drömkropp" eller "önskar att man hade sån kropp" och jag kan nog säga att ingen eller väldigt få personer verkligen är helnöjda med sin kropp.
Och vad är det som är bra med det? Folk svälter sig själva eller tränar extremt mycket och sen finns det dom personerna som spyr upp maten osv.
Jag kan säga av egen erfarenhet, att jag tror att jag själv har drabbats av en ätstörning, kanske inte anorexia men något i den stilen, jag har gjort ett ex antal tester på nätet och alla dom testerna säger att jag lider av anorexia.

Det hela började med att jag var en liten och osäker tjej, jag hörde ständigt kommentarer om hur fet jag är och hur ful och äcklig jag är och det ledde bara till att jag blev mer och mer osäker i mig själv och droppen blev i nian, efter att jag hade opererats och var sängliggandes i 6 veckor så gick jag upp 7 kilo, redan innan mådde jag dåligt över min vikt och så hände det här. Jag blev instängd i mig själv, jag ville inte träffa människor, jag var alldeles för deprimerad för det. På somrarna kunde jag inte ens bada med mina vänner för att jag trodde att de enda de skulle se var mitt fett.
I slutet av 1:an på gymnasiet så slutade jag äta frukost och lunch, jag åt bara middag… Jag tappade all energi och jag gymmade nästan varje dag för att bränna all fett, för att bli smal och lycklig, ja jag trodde att jag kunde bli lycklig om jag blev smal.
Och sen dess har jag haft jätte svårt att äta, jag blir mätt på en halv macka och kan hålla mig mätt hela dagen.
På ett år har jag gått ner tolv kilo, jag är 151 cm lång och väger 40 kilo nu.
Den senaste tiden har jag ofta fått höra att jag har blivit smal och sånt men det är nu det jobbiga kommer, jag ser ingen skillnad på mig själv alls, jag känner mig fortfarande lika tjock som jag var för ett år sen. Alla ser mig som en smal tjej men jag ser bara mitt fett och mina skavanker, jag ser inget annat utöver det.
Jag har läst att det är så det börjar för folk, dom ser ingen skillnad och kan inte lyssna på sina närstående att det är dags att sluta gå ner i vikt förrän det är försent. Och det är det jag är rädd för, att det har hänt mig, jag hör nästan dagligen kommentarer om hur smal jag är/har blivit, men jag ser inte det.
Och för ett år sen så tänkte jag att om jag går ner några kilon så kommer jag kunna stoppa mig själv och liksom inse att man är smal, men det är ju det jag inte gör.
Så jag vet inte om det är människor runt om mig som överreagerar eller om det är jag som inte ser någon skillnad och är för smal…
Jag vill stanna nu och bara kunna äta, men det går inte, vissa förstår inte det och säger bara men ät bara, men om det bara skulle vara så enkelt...
 
Anledningen till varför jag har skrivit detta inlägg är för att alla är fina och perfekta som dom är och folk måste börja inse det innan vi kommer till ett samhälle där varannan person har någon sorts ätstörning.
Skillnad, syns inte så mycket men men.

ja

Hej!
Seg dag idag, somnade riktigt sent igår för att jag kollade på eurovision song contest, bästa Måns vann :D
Så jävla bra, verkligen rätt låt som var värd att vinna!
Har bara degat idag, somnade ett tag, fan har blivit standard att jag sover på dagarna..
Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt typ.
Ska nog äta middag om ett tag, är inte ens hungrig men men..
Imorgon är det redan skola, shit säger jag bara, det är ju fan snart sommarlov!!!

marknad

Tjena! Vaknade rätt så sent idag och fick stressa lite, efter att jag hade ätit, städat och sminkat mig drog jag till tåget, skulle nämligen till ösmo marknaden.
Mötte upp Lova på tåget, sen kom Jonte och efter en kvart kom även Jocke, Daniel och Jocke.
Gick runt några varv och sen bestämde vi oss för att tagga hem, kom hem kvart i 2 och åt då middag, idag blev det varma mackor med sallad till. Skit gott om ni frågar mig.
Sov sen i en timme och ska ta en kopp kaffe nu, ikväll är det ju eurovision song contest, ska kolla på det tills det slutar runt 12 tiden.
 
Nu tänkte jag kolla lite på ex on the beach, har missat det hela veckan hehe.
Kommer ni ihåg för att tag så pratade jag om jag skulle skriva ett inlägg, eller det var klart men jag funderade på om jag verkligen skulle publicera det? Iaf jag tror att det kommer komma ut imorgon faktiskt!
 

argggg

Hej!
Vaknade död imorse, gick upp och drog till skolan, kommer till skolan, vi skulle börja 8 och vår lärare är inte ens där... Han brukar alltid skriva att vi inte har lektion eller så, så jag kom till skolan så tidigt helt i onödan.
Hade sen spanska prov, vet inte hur det gick..
Och sen hade vi 2 lektioner till och därefter slutade vi.
Kom hem, bytte om och åkte till simhallen, kom hem, åt middag och nu funderar jag på om jag ska sova en stund eller plugga...?
Senare ikväll ska jag äta chips hahaha, vilka planer jag har!

bloggning

Det här med bloggning är inte direkt min grej..
Kommer inom en snar framtid att sluta med det här, känner att jag vill ha typ ett lås på den här bloggen och bara skriva som att det är min dagbok.
Iaf, var svintrött imorse, åkte till tandläkaren och sen drog jag till skolan och hämta en sak och sen åkte jag hem till Sofia, var där ett tag sen så hade vi psykologi och kollade på film och sen så hade vi en håltimme och då drog jag och 2 tjejer från klassen till subway och käka där, gott som fan var det.
Sen kom vi till sista lektionen och tog närvaro och sen åkte jag hem.
Kom hem och somnade under elementet, har nyss käkat chips och lite choklad och ska snart plugga lite.
Imorgon är det redan fredag, tiden går så snabbt..
Godaste ever

bajsbajsbajs

Skit dag, började dagen med spanska prov muntligt som jag sa igår, gick så dåligt att jag börja gråta, skäms fan över mig själv, jävla tönt som bölar hahah!
Sen hade vi svenska, lunch, idrott och mentorstid.
På mentorstiden fick jag prata med min svenska lärare och hon sa att jag ligger precis på gränsen till godkänt men eftersom hon var så snäll så skulle jag få ett E iaf. Känner att det går bra nu i skolan...
Imorgon ska jag till tandläkaren klockan 9, bokade den tiden för att vår första lektion började 9.45 men det är matte och vi ska tydligen inte ha någon matte alls nu, skööönt!
Men dåligt för min del eftersom jag då börjar 12 istället och jag hinner inte åka hem innan, jävla skit.

loco

Heej!
Nationella i matten idag gick rent utav sagt åt helvete.
Har aldrig varit så arg i mitt liv som stunden när jag gick ut från provet.
Åkte hem och måste plugga, såg nyss att jag har en tenta i privatjuridik som ska in på fredag och jag har inte ens börjat, jävla skit!
Ska sitta och tröstäta chips och choklad ikväll!
Men nu ska jag plugga till spanska muntliga som jag har imorgon efter det är det mat och sen ska jag kanske börja med tentan, men vi får se om jag är klar med spanskan då!
Imorse så var det soligt och fint väder så jag lockade mitt hår, tog mina slitna jeans och en skinnjacka och åkte till skolan, sen spööööregnade det när jag åkte hem, så fick ha jackan över huvudet för att håret inte skulle bli blött och hela jag var typ stelfrusen...



skolaskolaskola

Ja vad ska man säga? Efter en dag i skolan är jag redan trött på skiten. Men försöker se det positiva det är bara 3 måndagar kvar till sommarlov.
Mötte Hanna imorse och sen så åkte jag till skolan, hade bara tråkiga lektioner, köpte en paj på donken "cream cheese jordgubb" såååå jävla god asså!!!
Har druckit 5 koppar kaffe idag....
Kom hem för ett tag sen och har bara kollat på genomgångar av matte på youtube, har nationella imorgon haha!
Ikväll blir det simhallen och sen käka chips och kolla på revenge. Någon som blev förvånad eller?
Nää nu ska jag kolla runt lite på nätet innan farsan kommer, ska äta sååå god mat ikväll! Ugnstekt kyckling med sås och sallad!!
 

provkörning

Idag har jag och mina föräldrar vart i Segeltorp och provat några bilar, det börjar bli kris nu för att våran bil som sagt inte funkar och nu har dom hittat felet och för att åtgärda det kommer det kosta typ lika mycket som att köpa en ny bil, så vi satsar på den nya bilen istället.
Vår biljävel stannade mitt på motorvägen och hur mycket farsan än gasade så åkte den max 5 km i timmen...
Sen stannade den helt och det tog typ 10 minuter innan den ville starta igen.
Efter allt det här åkte vi till hökarängen och drog till MatDax, köpte så sjukt jävla mycket, typ mealbars, chips, choklad och kakor, den där affären är jätte billig så då måste man ju passa på.
Skulle plugga idag, men jag orkar inte.
Igår kväll pratade jag på skype med Fanny i typ 3 timmar och efter att vi hade lagt på så duschade jag och däckade typ direkt när jag la mig i sängen.

besviken

Fan är sååå besviken på mig själv för att jag inte orkar ta tag i skolarbeten, har så sjukt mycket den här veckan, omprov, matte nationella och spanska prov. Och jag har inte börjat med något, jag vet att det är slutspurt och att jag borde bara orka liiiite till, men NEJ det tar fucking stopp...
 
Blev väckt 9 imorse, åt, städade och sen var vi och handla, och nu har jag lagat lite mat, ska äta om en timme.
Blir marinerad kyckling i ugn och färskpotatis med smör och dill och sallad till, sååå gott!! Mästerkocken är ju mitt mellannamn hahah!
Ska väl käka chips ikväll och kolla på revenge, standard. Hade 3 olika chipspaket hela veckan och sista tar slut idag, annars hade det blivit så att jag har ätit chips hela veckan men det blir bara 6 dagar i rad hahaha...
 

horoskop maj

På senaste tiden har jag blivit mer och mer intresserad av horoskop för att det oftast stämmer in så sjukt mycket.
Kanske blir en ny grej som jag kommer skriva om en gång i månaden.
 
Den här månadens horoskop är läskigt sant... :

Kräftan
22 juni – 22 juli
Romantik och förvirring, kära Kräfta, möter dig i maj, där du å ena sidan har romantisk medvind, men å andra sidan kan uppleva en brist på kontinuitet. Månadens första dagar förgylls av en fullmåne i Skorpionen som omfamnar dig och gör allt mjukt och härligt. Du får en bekräftelse på vad du hoppats på i en relation. Med Venus på din sida drar du andra till dig under den större delen av månaden, och ditt största hinder blir förvirring över vad du själv vill. Kanske uppvaktas du av för många samtidigt, men lika stor är chansen att du träffar någon som bor långt bort, redan är upptagen eller känns fantastisk – men helt, helt 100%-ig. Om du inte känner av dessa saker i början av månaden så kan en vän hjälpa dig på dejting-traven i slutet av månaden och presentera dig för personer som genast intresserar dig. Se upp bara för att känna dig stressad och vilja för mycket för fort, för att nästa dag inte vilja något alls. Din inre magkänsla svajar lite nu. Störst romantisk potential har 3, 6-7 & 16-21 maj.

 


Jag skriver med alldelles för många killar just nu och blir jävligt förvirrad av allt det här, några kompisar presenterade mig för en kille som jag fick en crush för på en gång. Men jag vet inte ens själv vad jag vill, just för att min magkänsla "svajar lite". Det läskiga var att jag träffade han den 7e... som det står högre upp är det störst romantisk potential just den dagen.

Sjukt hur läskigt allt det här var...


happy :D :D :D

Töntigaste inlägget kommer det här bli men jag skiter i, är så äckligt jävla glad just nu!
Tappade min telefon för ett år sen när jag sommarjobbade och fick då 3 prickar på skärmen och jag har trott i ett helt år att det är på själva telefonen men drog nyss bort plastet och det  var bara prickar på plastet #lyckaaaaa
Ska be pappa sätta på nytt plast ikväll, beställde i onsdags och fick dom idag, snabb leverans kallar jag det :D
 
Kakorna blev helt perfekta.
 
Lyssnar på grym fucking musik och blir taggad på livet :D
 
Det är bara 4 veckor prick kvar tills jag åker utomlands och då är det mindre än 4 veckor kvar till sommarlovet. Har även klarat av det här året, så jävla glad!
 
Prick 9 veckor tills jag blir fucking vuxen, känner både ångest och lycka över det, men får ta det som det kommer!

satan

Hej!
Har sån huvudvärk så att jag bara vill dö just nu, helt sjukt..
Vaknade 8 imorse, städade och sen åkte jag till haninge och träffade en bekant och därefter åkte jag ner till ösmo och träffade Hanna en snabbis, sen när jag kom hem har jag bara lyssnat på musik och bakat syltkakor, ska snart ta ut dom ur ugnen!
Efter det ska jag bara kolla på revenge tills mamma kommer hem, ska simma ikväll och sen har jag inte så mycket mer planerat.
Igår kollade jag på ex on the beach hela kvällen och även hockey, ryssland mot sverige, tyvärr vann ryssland..
Hann även prata med Fanny ett bra tag, saknar den där kvinnan! :(
 

shoppa

Fan det har börjat bli standard att shoppa varje gång mina föräldrar är lediga, dock blev det inget köpt för min del, men lika bra det har slösat alldelles för mycket pengar på sista tiden.
Igår runt 10 somnade jag vid datan, då var man trött asså. Vaknade cirka en timme senare och gick och duscha, blev pigg men somnade ändå snabbt.
Gick upp rätt så sent imorse, åt frukost och sen drog vi och shoppade, den här gången åkte vi till Handen.
Efter ett tag när vi började bli klara kom pappa och hämtade oss och vi fick skjuts hem, så skönt.
Men innan det drog vi och handla mat, köpte 4 choklader... lika bra att fylla på lagret då det börjar bli tomt. Jävla chokladmonster.
 
Ska snart äta middag, är inte hungrig men lär bli det snart.
Efter det blir det bara att kolla på revenge och äta chips eller något.
Har ätit chips helaaa veckan..
Dagens outfit

happy

Heej!
Började min morgon med att försova mig, trodde jag iaf men när jag var klar så hade jag massa tid över, stressade typ i onödan.
När jag kom till skolan så började vi med hörförståelse, och därefter läsförståelse, gick fan inte så bra tyvärr...
Vid lunch blev dagen skit bra, hörde en sak som fick mig att må bra haha.
Slutade förresten efter np men var kvar i skolan och spelade fotboll med Gizem, myys.
Kom nyss hem och ska fan käka något, är sviin hungrig!
Nu har man långhelg, såå skönt.
 

long day

Hej!
Dagen idag har varit otroligt seg och lång, började som vanligt 8 och slutade halv 5.
Kollade på film på håltimmen och på en lektion, kom hem för en kvart sen, väntar just nu på att maten ska bli klar är svin hungrig!
Ikväll ska jag lägga mig tidigt, är trött och ska upp tidigt imorgon för har nationella i engelska.
 
Känner att jag har noll inspiration till bloggen, skriver samma sak dag in och dag ut!

goddagens

Trött och sliten tjej idag, kom hem för en halvtimme sen och har bara hunnit äta choklad, ta en treo och dammsuga.
Skoldagen flöt på bra, mötte Hanna innan skolan började och fick sällskap med Wilma på tåget.
Innan skolan började mötte jag även upp Danielle och vi hade lite deep talk, funderar på om jag ska skriva inlägget som jag pratade om för ett tag sen..
Ska laga mat ikväll, blir pommes med nuggets och sen ska vi simma.
Måste egentligen plugga men helt ärligt, just nuuu skiter jag i dete, har sååån huvudvärk..
 

Shopping

Här är bilder på det jag köpte idag
tröja och byxor från bikbok

Mönstret typ, dom är sjukt sköna!
behövde en vit bh oxå hahaa

slut på helgen

Igår så skulle jag bara vara hemma, men så var ju inte läget.
När jag höll på och laga middag så ringde Hanna, så hon kommer över, när jag hade ätit så sminkade jag mig och vi drog ut och möte Ebba och Albin, vi drog till skotten för dom behövde cigg och sen så tog vi tåget och mötte upp Sammy och därefter Zarha.
Vi drog till "världens ände" en bilträff i Nynäs, mötte massa människor.
Sen kom Lova oxå och det hände så mycket så det var kaos och skit.
Fick vara ute till 11 men jag var snäll och kom hem 10 iaf, mina föräldrar var inte ens hemma då, dom kom typ runt halv 12.
Pratade med Fanny på hemvägen och vi började planera en hel del, om vi har tur så kommer det bli av snart..
Men man ska inte hoppas för mycket.
 
Somnade runt 1, blev väckt 9, åt frukost och sen åkte vi till Farsta, skulle egentligen inte köpa något till mig men det slutade med att det var bara saker till mig som köptes.
Visar bild senare men jag köpte iaf, "orre"byxor, en tröja, sängkläder och en vit bh.
Har precis käkat middag, och ska typ plugga lite ikväll.
 
Nu är helgen fan redan slut typ, har gått sååå snabbt har inte ens märkt det, men ska inte klaga, går bara i skolan i 3 dagar den här veckan :D
Haha det här var riktigt långt inlägg

willys

Hallå där!
Igår var jag i Länna och köpte en hel del blommor med mina föräldrar.
Somnade runt 12 och gick upp 9 imorse, städade, åt frukost och sen så gick jag och mamma till centrum och köpte lite alkohol och blommor, mina föräldrar ska nämligen iväg och fira några kompisar och jag ska vara hemma.
Och därför åkte jag till willys och köpte pommes, kommer laga godaste maten hahaha och enklaste.
Blir pommes med nuggets och någon sås :D
Tror inte att jag kommer göra något speciellt ikväll.
Invigde min nya jacka och solglassögonen idag!



 

faaan

Hej!
Fan va seg jag är just nu, har sovit sen klockan 2 till nu..
lär ju kunna somna inatt.
Var så trött imorse och i skolan gjorde jag inte ett skit, skolkade typ på provet så får göra det om 2 veckor istället.
Sen så slutade vi 11.
Kom hem typ kvart över 1, käka och somna.
Ska käka nu och sen får vi se vad som händer.

np

Hej!
Började dagen med att vakna trött som fan.
Fixade mig och sprang till tåget, hade nationella i engelska, gick helt okej.
Efter nationella var jag och Sofia och några grabbar ute hur länge som helst, typ 2 timmar innan nästa lektion börja.
Hann ha lektion i en kvart innan brandlarmet gick igång högt som fan och i högtalarna sa dom att det inte var en övning utan att det brann på riktigt, det var ingen som trodde det och alla gick först till sitt skåp och lämna/hämta grejer.
Vi fick stå ute ett tag men eftersom det var sol så var det bara skönt.
Sen var det lunch och efter det psykologi.
Sen slutade jag, sååå skönt! Kom hem för inte så länge sen, var nämligen i centrum här i nynäs med mamma.
Köpte några nagellack och sånt!



godnatt typ

Hej!
Gårdagen slutade lite segt, somnade på tåget och när jag kom hem så var jag så sjukt jävla pigg, men lyckades iaf somna runt halv 2 och gick upp 6, snacka om att jag var trött.
Drack 3 koppar kaffe och drog till skolan, första lektionen satt jag och Sofia och några grabbar och chilla och snacka typ.
Sen på håltimmen taggade vi hem till Sofia och sen hade vi idrott och körde fotboll, sen kom Lova till min skola, vi drog till centrum och hon åt på donken och sen så kollade vi några affärer och åkte hem.
Kom hem, städade och lagade mat.
Har precis duschat håret, så himlaaa skönt.
Ska typ äta chips tror jag och sen efter ett tag ska jag gå och lägga mig, ska upp så tidigt för har nationella i engelska...


 

Synd om mig

Hej! Har inte haft tid till att uppdatera idag.
Vaknade 5 och började 8, slutade halv 5.
På håltimmen drog vi hem till Sofia, som alltid haha! Drack kaffe, åt mackor och chillade typ.
Efter skolan så hängde Sofia med mig till centrum. Var tvungen att vänta i nästan 2 timmar.
Åkte till jobbet, fick en hel del information, bland annat lönen och när jag ska börja jobba och hur det går till och så vidare. 
Det började kvart över 7 och slutade 10.
Missade tåget och då måste man vänta en timme.. Segt som fan!
Kommer inte komma hem förän halv 1 och då ska jag duscha och sånt och jag ska upp 6, kommer vara dööööd imorgon!


fucking niiiiice!

Tjena!
Har varit skit glad idag även fast det är skit väder!
Det är nämligen så att JAG HAR FÅTT ETT FUCKING JOBB!!!!!!
Dom ringde mig igårkväll runt halv 10 och erbjöd mig jobbet och jag ska på introduktion redan imorgon!
För några veckor sen så sa jag att jag var på möten och ja det var arbetsintervjuer men jag ville inte säga det då för att det skulle vara fett pin om man inte fick jobbet haha!!
Jag ska jobba på McDonalds i Älvsjö :)
 
Skoldagen idag har varit väldigt lugn, direkt efter skolan drog jag till tandläkaren och sen till en optiker och gjorde en synprövning till körkortstillståndet!
Gizem hängde med så det var skönt, tog sen tåget hem med Danielle, Johanna och några till.
Kom hem runt 4 och käka middag och sen har jag inte gjort så mycket mer!
 

tröttmössa

Hallå där!
Vaknade strax innan 8 imorse, gick upp och åt frukost och sen drog vi till simhallen och sen till länna som jag sa i förra inlägget.
Köpte en hel del gottsaker, och en ny telefon till mamma, blev en iphone haha!
Kom hem runt 2, har ätit middag och sen har jag suttit med mammas telefon och försökt lära henne och hjälpt henne hur länge som helst, är trött nu haha!
Ska väl plugga lite och sen ta det lugnt och kolla serie eller något, ska försöka sova tidigt idag oxå, skola imorgon!

jobbig dag

Fan vilken jobbig och tråkig dag det här har varit.
Somnade runt 12 igår och gick upp 8 imorse, städade, åt pannkakor till frukost och sen så har vi bara gjort klart balkongen typ.
Åkte ut med sopporna och sånt, åt middag nyss och massa anant.
Är skit trött.
Skulle egentligen till kyrkan imorgon men det kommer inte bli av, istället ska vi till simhallen och därefter till handen och köpa en ny telefon till mamma, det blir hennes födelsedagspresent.
Har ätit sååå mycket, kommer fan spy snart haha!

1 maj

Första maj idag, tiden går så snabbt, har sån jäkla ångest över det.
Snart är det även sommarlov och jag åker utomlands och sen fyller jag år och sen börjar sista året på gymnasiet och då ska man redan veta vad fan man vill bli...
Å N G E S T ! ! ! ! !
 
Ja, vad fan har man gjort idag? Njutigt av att man är ledig på en fredag, om prick 6 veckor åker jag utomlands..
Storhandlat idag, våran bil har varit på lagning en vecka så vi har inte orkat handla så vi tog tag i det idag efter att pappa hade hämtat bilen, var och simmat och målat våran "balkong", jag har även lagat väldigt god mat, någon saftig köttbit med färskpotatis i smör och massa dill med sallad till.. Himmeeeeeel!
Har även kollast på pll och ätit chips och choklad haha!
 
Lördag imorgon, har inte så mycket planer, ska bara städa typ och fixa naglarna eller så gör jag det på söndag, men städa ska vi göra iaf, tyvärr.
 

RSS 2.0