On my way home

Hej! Sitter just nu på bussen hem, ska gå av om cirka 10 min! Ja vad ska man säga om jobbet? Jag älskade det haha!
Det började med att jag kom dit och fick kläder och skor, byxorna var gigantiska men ja.. Skorna satt som ett smäck och dom var fan snyggare än allas andras för jag har mindre fötter och då är det andra skor!
Sen fick jag tvätta händerna och då förklarade en arbetskamrat hur man skulle göra pommes, så jag fick vara på pommes duty mesta delen idag, fick sätta i pommes i fritösen, och ta ut dom och salta och stoppa ner dom i paketen! Gick rätt så bra förutom att jag råkade få het olja som droppade rakt över hela handen, och det brändes som fan.. Men kände knappt av det sen för var så stressad men nu på hemvägen blev det värre!
Fick sen lära mig kassan, göra smoothie, frappe, glass och kaffe. Gjorde min första glass och den blev perfekt haha! Och sen så fick jag lära mig hur man gör i kassan och sånt och fick även ta emot 3 första kunder och jag kunde inte vissa saker, men det gick bra ändå, klarade det iaf! 
Det kändes bra iaf!
Nu när jag kommer hem så ska jag äta middag, är inte ens hungrig sen min stora frukost..
Sen blir det serie, pll tror jag, haha har fortfarande inte sätt avsnittet och säger varje dag att jag ska kolla haha! 
Men vi får se helt enkelt!
Är så himla trött just nu, och har ont i hela käften..

Jobb time

Hej på er! Vaknade runt 10 och var rätt så pigg, gick upp och sminkade mig och fixade mig och sen åt jag typ brunch, blev ett ägg och en avokado samt en knäckemacka med ost på och sen kaffe med en bulle haha!
Jävligt mycket för att vara mig men måste hålla mig mätt idag på jobbet! Sitter nu på bussen mot jobbet då, hittade ett par hörlurar hemma som jag har just nu och dom funkar helt okej, kunde varit bättre bas men det får duga tills jag får tid över att köpa ett par nya!
Fick mitt nya schema till sommarjobbet, jobbar på fredag och sen är det sjukt utspritt på grund av att jag har ett till jobb! Så den här veckan är jag ju inte ens ledig förutom igår och jag har för mig att jag är ledig nästa måndag, så ingen helg för mig haha!
Äsch cash is king!
Juste på jobbet på donken så måste jag ha tofs och en fläta i tofsen så jag fixade det och ser ut som typ en tolvåring haha.. Fyfan!



japp

Hej!
Kom nyss hem, har varit med pappa i jordbro på en bilverkstad sen klockan 6 idag och det slutade med att vi lämnade bilen där..
Lagade goooodaste middagen idag, det blev pasta carbonara, har aldrig gjort det tidigare, men det blev gott som fan! Typ mästerkocken haha!
Ska kolla pll nu tror jag, sen ska jag sova, kan gå upp sent imorgon för börjar inte jobba förrän klockan 2!
Har så ont i tänderna just nu att jag inte ens kan dricka vatten, jävla skit, och även huvudvärk på det, blir inte ens förvånad längre över denna huvudvärk haha!

all day

Hej!
Gick upp 8.30 för att hinna med bussen till handen som gick 10.11 haha men slutade med att jag sprang till bussen... Standard Ira.
Ringde sjukhuset och boka tid till pappa, ringde mitt jobb men fick inget svar.
Mötte Frida och vi satt på donken, jag tog en caramel frappe och hon åt och vi snacka skit mycket, sen skulle jag till tandläkaren, där spände dom min tandställning, har skit ont nu redan haha.
På bussen hem ringde mitt jobb mig, chefen var jävligt förstående så ska få ett nytt schema som tur är, ett som passar denna gång haha! Fick även vara ledig idag!
 
På tal om inget, någon som kan tipsa om ett par bra hörlurar? Typ in-ear eller något och det ska vara grym bas och ska inte läcka, priset skiter jag i!
Har haft 5 olika hörlurar som har gått sönder och nu har även mina dyraste och bästaste gått sönder, eller bara ena sidan funkar inte men det går ju liksom inte lyssna på låtar med bas då..
Haha gillar att typ alla tar sönder sina laddare men jag tar alltid sönder mina hörlurar.. Fattar inte hur det är möjligt.
Måste fan köpa nya akut, speciellt nu när jag ska åka tåg hela tiden typ, måste ju lyssna på musik vafan!!
 
Nej nu ska jag dammsuga och ta en treo, har skit jobbig huvudvärk..
 

the daaaaay

Godkväll!
Tänkte blogga lite snabbt, den här dagen har varit helt okej, dock så har jag haft en hel del tankar i hjärnan och inte kunnat slappna av och mått lite sämre än vanligtvis.
Började ju dagen med huvudvärk och även fast jag tog en treo så släppte inte det förrän kvällen runt 6 tiden.
Var iväg och simmade och sen handla vi lite och därefter åt vi middag halv 3 haha.
Sen gick mina föräldrar på promenad och då passade jag på att ha musik på högsta.
Runt 6 ringde Hanna och frågade om jag skulle ut med henne och Zarha, drog ut och var ute en stund sen så hängde vi hemma hos Zarha, medans Zarha klippte gräset så snackade jag och Hanna.
Sen snackade vi allihopa om allt mellan himmel och jord, jävligt skönt att träffa dom där tjejerna!
Kom hem och har målat mammas naglar och kollat ett avsnitt av pll, har ett kvar innan ett nytt kommer ut men tror jag tar det imorgon istället, är väldigt trött så tänkte duscha och sen får vi se.
Lång dag imorgon!



planer

Veckans planer ser ut såhär, blir rätt mycket den här veckan.
 
Måndag: Tandläkare i Haninge + jobb + träffa Frida + kontakta bilskolan (fick nämligen mitt körkortstillstånd när jag var borta)
 
Tisdag: Jobb
 
Onsdag: Sjukhus i Farsta (ska göra en MR) + jobb
 
Torsdag: Jobb
 
Fredag: Ledig från jobbet men ska jobba på mitt andra jobb, tror jag iaf..
 
Lördag: Jobb
 
Söndag: Jobb + kanske fira en familjekompis men tvek på att jag hinner för har långt pass från 13.00 till 20.00
 
Sen får vi se vad mer jag kommer hitta på, men det där är iaf spikat helt och hållet!

söndag

Godmorgon! Vaknade med värsta huvudvärken, mår skit dåligt!
Igår hade vi ju gäster, alla vart väldigt dragna haha.. Så jag fick leka med barnen haha.
Dom drog typ 7 men jag fastnade framför youtube, skulle egentligen kolla på nya avsnitten av pll men så blev det inte!
La mig i sängen halv 1 men var fortfarande vaken efter klockan 3, fattar inte hur eller varför..?
Vaknade 9 och jag va svintrött..
Ska äta frukost nu, är inte ens hungrig men måste äta.
Senare idag vet jag inte vad som kommer hända, vill inte göra ett skit känner jag just nu men det är för huvudvärken..
 

fullspäckad dag

Hallå i huset haha!
Landade igår runt halv 5 , var hemma runt 8, städade, packade upp allt och åt sen middag.
Runt 10 pratade jag med Fanny hur länge som helst, vi har inte pratat på två veckor så det fanns en hel del att prata om haha!
Somnade runt 1 och vaknade 9, mina föräldrar hade varit och handlat och kom hem 9 så jag började packa upp allt och sen städade jag och åt sen frukost.
Sen dess har jag gjort en hel del, varit och handlat igen. Och sen har vi lagat mat, vi ska ha gäster idag som kommer snart.
Bilderna från Kreta kommer någon gång denna vecka hoppas jag, men ska jobba hela veckan så vi får se haha!

On my way

Nu sitter vi som vanligt i baren och väntar på transferbussen som ska ta oss till flygplatsen för att senare ta flyget tillbaka till Sverige. Känner både glädje och sorg just nu, älskar det här stället men samtidigt saknar jag mina vänner, gymmet och serier haha!
Igår solade vi in i det sista haha, och sen badade vi i havet, det var skit varmt i havet igår, värmaste hitills.
Bloggar antagligen imorgon eller sent ikväll, har sjukt mycket att göra när jag kommer hem haha!


2 dagar

Hallå där! Det är nu bara 2 dagar kvar i paradiset, ju närmare hemgång jag kommer så vill jag fan inte hem, har hört att det är skit väder och då är man ju hellre kvar här och har det bra i solen..
Har nyss käkat frukost och mår jävligt illa, har ingen aning varför men aja.
Idag blir det häng vid stranden och på kvällen så är det en dj som ska uppträda, förra gången var det sjukt bra låtar, hoppas det är bra ikväll också!
Just nu är det 30 grader i solen och cirka 25 i skuggan, skönt och varmt.
Just nu skriver jag med några vänner och kollar instagram och skit typ.
Nu tänkte jag avrunda här, får kramp i fingrarna av att skriva så himla mycket, haha inte bara bloggen men skriver kik och snap och massa annat

Morning

God morgon! Här sitter jag i baren och baxar internet haha! Gårdagen var fucking AMAZING!!!! Elafonissi är fan den finaste stranden jag har sett!! Den stranden har varit med i sjukt många reklamer. Fyfan va fint det va asså, tog typ 3 miljoner bilder men det är inte samma sak på bilder som irl. Men helt klart värt att åka dit, nackdelen va att det blåste sjukt mycket och att jag brände mig haha, vi gick runt hela stranden med solen i ryggen!
På kvällen när vi kom hem så var det typ storm här, jag såg en stooor tromb mitt i vattnet utanför oss nästan, en tromb är nästan som en tornado..
Det va jävligt coolt att se faktiskt haha!
Sen hände det inte så mycket på kvällen. Idag har vi bara hunnit äta frukost och snart ska vi åka till Platanias, en stad som är lite större än den vi är i just nu och den har en hel del affärer, men lär inte köpa något till mig men alltid kul att kolla i affärer, och jag kan ändå inte sola haha!

Ångest

Hej på er! Gårdagen var bara chill vid stranden i skuggan, på kvällen tog vi en promenad och sen så satt vi i baren och lyssna på musik typ.
Jag mår inte så speciellt bra, har ångest över att jag äter så mycket här... Har säkert gått upp i vikt. Fucking marddröm.
Idag ska vi bara bada och skit.
Imorgon ska vi till finaste stranden i hela grekland, elaffonissi, och det är även en av de finaste i hela europa, kommer ta massaaaa bilder men dom får ni se när jag är hemma igen för bilderna går som sagt inte att publicera.
Det ligger cirka 3-4 timmar härifrån men skit samma, hoppas bara det är värt pengarna haha!



Regn

Haha idag har det regnat här, eller typ 2 skurar som höll i 10 min max, sen har det varit skit soligt.
Va i Chania igen, köpte ännu mer grejer, dock inget till mig haha.
Har solat lite, läst och bara tagit det lugnt, är fortfarande rätt så nere.. Men det släpper nog snart.
Har inte så mycket att skriva om, går att blogga om jag inte har bilder med, så nu kommer min blogg inte ha några bilder på ett tag haha, rätt så tråkigt men som vanligt typ, inte ofta jag lägger ut bilder!
Men nu vet ni iaf anledningen till det, sen när jag kommer hem lär det nog bli en liten bildbomb så fort jag har tid!
Ikväll så ska vi bara ta det lugnt tror jag, kanske tar en promenad eller något!


Keff

Hade skrivit ett blogginlägg igår men det ville inte publiceras och försvann.. Fan!
Iaf, i förrgår så satt vi bara i skuggan typ, det var alldelles för varmt..
Igår va vi i Chania, en större stad i närheten, shoppa lite, köpte en väska till mig och en till mamma och sen har vi köpt en hel del små saker typ. Har varit väldigt varmt här och det har varit lite för myyycket haha, har knappt solat men är redan skit brun..
Skulle så gärna vilja åka hem imorgon men det är tyvärr en vecka kvar.. Helvete...

Skit ner er alla

Inget går att publicera så vet inte när det här kommer upp, i värsta fall efter jag har kommit hem, den här dagen har varit helt ok, lite moln så det va skönt, men kvällen slutade mindre bra helt ärligt, så jävla arg, ledsen och allt vad man nu kan vara.. 

Jag kommer aldrig mer låta en kille såra mig eller ens komma nära mig, som vän är ett max, är för trött på den här skiten helt seriöst. Från och med idag så kommer jag säga till om något är fel eller något sånt och fan inte låta någon såra mig, vare sig det gäller killar eller så kallade "vänner" fitt falska människor det finns i samhället idag, ska bara fokusera på mig själv och de få vänner som jag verkligen gillar och litar på! Fuck alla andra, tack för mig, nu ska jag gå och tröstäta choklad, på tal om det så har jag slutat med min nyttighet, fuck det där, kan ej leva utan choklad

Tare launa

Godmorgon folket!
Måndag är det väl idag? Jag bryr mig inte så mycket haha men folk börjar jobba och skit, jag vill oxå jobba tyvärr..
Men börjar jobba snart, typ direkt när jag kommer hem.
Ja vad ska man berätta, vaknade skit tidigt, åt frukost och nu hänger vi vid poolen i skuggan, är förjävligt trött på den här jävla solen tyvärr.. Vill bara hem, äter alldelles för mycket här, på riktigt får fan ångest...
Har inte så mycket att berätta egentligen eftersom jag gör exakt samma sak varje dag haha!
Väntar på att baren ska öppna och ska hämta något att dricka. 
Mitt hår har blivit jävligt blond och min kropp jävligt brun, älskar att vara bruuuun

Myys

Hej! Sitter just nu vid poolen i skuggan och kollar massa saker på nätet, har upptäckt att den här tiden är internetet som snabbast för typ ingen är här just nu!
Vaknade runt 8 imorse och åt frukost och sen drog vi till stranden, badade typ tusen gånger, så jävla varmt här! Berättade ju att det är stenar här på stranden hahaah och nu har jag köpt extremt fula badskor, kostade bara 60 spänn och använder dom endast när jag ska till stranden, eftersom jag har opererat mina fötter så gör det galet ont att gå på stenarna, och dessutom när vågorna slår så åker stenarna rakt på fötterna och jag fick en gigantisk sten rakt på tån som jag opererade.. Fanskap va ont det gjorde..
Ska typ läsa en bok nu och snart är det mat hehe. 
Jag trivs som fan här, har blivit jävligt brun nu oxå och jag solar knappt.. :)
Nu tänkte jag iaf ta ett dopp på stranden, stranden ligger bara 50 meter från hotellet förresten, så jävla skönt när man är så lat som jag haha!
Bloggar snart igen, tror jag!



Awesome

Internet här suger, dock är det skit varmt här, fint väder, fin utsikt från rummet. Skönt hav men klappersten dock..
Godaste maten här oxå, har typ levt på tzatziki!! Muuuums!
Flygresan hit var rätt så jobbig, förseningar och skit men det va lugnt för mig, sov bort nästan hela resan haha!
Har bara solat 2 gånger och har redan fått en hel del färg!
Utsikten från hotellet

Arlanda

Sitter just nu på arlanda, har redan varit här i över en timme. Är skit trött men samtidigt så kan jag ej sova.. Är skit hungrig oxå och nervös.. Hatar att flyga..
Om cirka 3 timmar så börjar inchekningen.. 
Hoppas den tiden går snabbt för sen ska jag fan shoppa!

hmm

Hej!
Har precis ätit lunch, gick upp 7 imorse och drog och gymma, ville inte ha jobbig träningsvärk i armarna eller benen så körde mage, var där ett bra tag, mötte sen upp Hanna och sen kom jag hem.
Vaxade mina ben och bikinilinjen, asså fan va ont det gör..
Sen städade jag lite snabbt och åt lunch.
Nu håller jag på och packar och sen så ska jag cykla till hamnen för måste fylla på min reskassa.
Senare när mamma kommer hem ska vi typ packa det sista och äta middag och måste typ duscha håret nu men det pallar jag inte hehe.
Om 12 timmar åker vi fan från nynäs, nej vaddå jag känner mig stressad just nu???????
HATAR att flyga, livrädd som fan..
 
Ska försöka blogga när jag är utomlands om jag har tillgång till internet det vill säga, och ja jag vet jag säger det varje gång haha men brukar inte ha internet det är det som är problemet.
Men i värsta fall så bloggar jag igen när jag kommer hem vilket är om 2 veckor så den 26e juni!
Lär nog blogga innan planet lyfter men annars får ni ha det så bra haha för det ska jag ha!

usch på allt

Äckel dag...
Fick ej jobba idag, komplicerat as fuck eller så pallar jag bara inte förklara just nu, kom hem runt 1, hängde ett tag med Hanna på hennes jobb.
Kom hem, chilla lite och åt sen middag och sen åkte vi och handla.
Drog på den där festen men det var så sjukt jävla tråkigt förfan och det var typ bara små barn där..
Kom hem och då åkte jag med pappa på en runda för att testa bilen lite mer, den krånglar fortfarande. Och den där jävla horbilen vill ju fan inte fungera, får psykbrott på riktigt!!!!!!
Så när vi ska åka till arlanda om cirka typ 30 timmar så måste vi åkte fucking kommunalt, så vi måste ta sista tåget från nynäs och vänta i typ 1 timme i t-centralen på bussen som ska ta oss till Arlanda, kul, det är mycket bekvämare att åka bil speciellt när det är såhär tidigt, vi får vänta i ungefär 3 timmar innan inchekningen börjar när vi kommer fram till arlanda och sen efter 2 timmar går ju flyget.
Lär sova hela jävla flygresan typ och även sova bort hela dagen på hotellet...
Imorgon ska jag dock gå upp 7 för att gymma, dumt val eftersom jag borde sova ut men skitsamma får överleva på kaffe och kanske sova mitt på dagen.
 
Nu vart det väldigt långt och som jag skrev tidigare så hatar jag den här dagen med hela mitt hjärta!

Jobb

Godmorgon!
Sitter just nu på tåget påväg till jobbet, är skit nervös, känns som om jag kommer bajsa på mig hahaha!
Vaknade 6 imorse och för mig är det egentligen sovmorgon men jag var så sjukt jävla trött.. 
Åt "frukost" snarare middag hahah! Fixade mig och åkte sen till ösmo och mötte upp Hanna! Vi drog till ica och köpte energidricka för att jag skulle piggna upp..
Igår kväll pratade jag med finaste Danielle, fan vilken broder den där kvinnan är, alla förtjänar en sån vän som jag har, i love you!
Duschade och klippte av mina naglar, känner mig helt jävla naken.. Har haft långa naglar i över 5 år så känner mig heeelt handikappad typ..
Ikväll är det fest, men vet inte om jag får gå.........
Men hoppas verkligen det för det är typ en färgfest en backe nedanför mig.. Typ som colour run fast man springer inte haha!
Mina jävla hörlurar har gått sönder oxå.. Eller asså ena hörluren ger skit låg volym så lyssnar tyo med ett öra och det funkar ju inte när det är låtar med bas.. Det är liksom såna hörlurar som ger gryyyym bas i låtar...


SOMMARLOOOOOOV

HEJ!
Vaknade tidigt imorse för att locka håret och käka och sånt, åkte till skolan och var där ett litet tag och sen så fick vi äntligen SOMMARLOOOOV!!!!
Träffade Jakob direkt efter och vi gjorde inte så mycket.
Kom hem och har typ bara väntat på mat haha.
Kommer sakna att umgås med vissa från min klass nästan dagligen haha :(
Bröt fan min nagel imorse, gjorde svinont och ser förjävligt ut..
Ska ändå klippa alla mina naglar ikväll för imorgon ska jag jobba från 10.30-16.00 och sen tar jag sommarlov på riktigt fram tills den 27e juni.


Kommer sakna min lilla gizem så mycket :(

worthless

Fan vilken värdelös kväll, alltid jag som får massa flashbacks och börjar må psykiskt dåligt.
Var glad tidigare idag men sen sket det sig och jag har varit sjukt deprimerad och jag vet inte varför, finns liksom inget att vara ledsen för, det är sommarlov imorgon och jag åker utomlands om 4 dagar fast samtidigt så finns det sjukt mycket att vara ledsen över och SÅKLART ska jag må skit.
Tänker på hur den här tiden för ett år sen va, heeeeelt annorlunda från vardagen nu, nästan bättre förra året men samtidigt inte.
Nej jag pallar inte må såhär, vill bara gå i ide och vakna typ om 100 år..
Skit samma, godnatt

shit

Hej! Lång dag, vaknade 5 åt "middag" till frukost haha, men skulle gymma så behövde mat haha.
Gymmade och drog sen till skolan, vi kollade på film och åt massa onyttiga bullar...
Efter skolan drog jag till centrum, behövde köpa nya converse för att mamma tvättade mina igår och dom gick sönder och jaa... Skit samma, köpte nya iaf.
Kom hem, städade och såg att jag har fått mitt schema från donken, så måste kolla lite hur jag ska göra för att matcha in mitt sommarjobb också, hoppas det funkar haha!
Ikväll ska jag till simhallen och simma och sen ska vi käka middag och jag ska bara ta det lugnt, det är äntliiiiigen skolavslutning imorgon och mitt efterlängtade sommarlov!!
Ska upp tidigt imorgon för att fixa mig och så, pallar inte gå all in ska bara locka håret typ, det får räcka!

Min frukost hahahaha!



dötrött

Hej!
Igår kväll satt jag och skypa med Fanny, Jakob och Fredrik fram till klockan halv 1, gick sen och duscha håret och skit, blev väckt klockan 8 och jag var svintrött...
Åt frukost, fixade mig och sen åkte vi, kollade lite affärer och så och sen så var vi i kyrkan, kom nyss hem typ.
Ska äta middag och sen ska jag möta upp Hanna en snabbis och sen kolla på tv och ta det lugnt tills jag somnar, imorgon bitti ska jag gymma innan skolan, som förövrigt består av fimtittande från 9.30 till 11.30, helt onödigt men jag klagar inte!
Ska även boka en tid hos frissan för att fixa till min ombre, bara ljusa upp topparna typ och sen ska jag ringa mitt jobb, det är hitills mina planer för morgondagen!
Ootd

6 juni

Vaknade väldigt tidigt imorse, åt frukost och sen städade vi som vanligt, sen så åkte vi till ica maxi och skulle handla mat, gick runt där hur länge som helst!
Ska typ äta middag om en timme tror jag, blir räksallad, så jävla gott!!!
Ikväll måste jag duscha håret och funderar på att ha en ansiktsmask, imorgon är det tyvärr kyrka som gäller...
Igår kväll satt jag och skypa med Jakob hela kvällen och sen somnade jag runt 12.
Nu tänkte jag kolla på revenge och ska hämta en filt för fryser röven av mig.

farsta centrum

Hej!
Imorse var första gången som jag sov ut på länge, så skönt!
Gick upp runt 10, åt frukost och sen fick jag bråttom till tåget, skulle nämligen åka till farsta med Ebba, det var helt oplanerat haha!
Kollade affärer och provade lite men köpte inget, köpte glass istället på burger king, så gott haha!
På tåget hem mötte jag upp fredrik och satt och snacka med han ett tag, kom nyss hem och väntar på typ bättre tider.
Väntar typ på att pappa ska komma hem så att vi kan käka middag, är dock inte hungrig men han kommer typ om 3 timmar!
Ikväll händer inget, kanske drar till gymmet men får se, har migrän så orkar inte göra så mycket!



utedag

God eftermiddag på er gott folk!
Humöret har varit på topp även idag, gick upp 5 och gjorde pannkakor, blev så himlans gott!
Skulle till gymmet men det var strul med tågen, jag kom en halvtimme senare än planerat, hann iaf gymma en halvtimme och sen fick jag skjuts av bästa Danielle till skolan!
Var på rudan med klassen och tog typ 1000 bilder, hade det skit mysigt, vi körde kubb och sånt!
Åkte till nynäs och mötte up fevveeh, sjukt länge sen jag såg henne.
Var med henne ett tag och sen skulle hon in till sthlm och jag skulle hem, kom hem, städade och nu ska jag typ bara kolla på revenge och sen äta middag och därefter ska vi handla mat.
Igår kväll kollade jag på nytt avsnitt av pretty little liars, tyckte det var fett bra!
Från idag

duktig

Känner mig fan glad och även stolt över mig själv!
Gymmade imorse innan skolan började, körde ben så lär väl gå som om jag har bajsat på mig imorgon haha!
Hade 2 lektioner typ och en redovisning, gick superduper bra faktiskt, fick ett C och jag hoppades även på det så att jag blev nöjd.
Kom hem och ska snart äta middag och sen åka och simma, ikväll ska jag bara ta det luuuuugnt, ska bli skönt för rent tekniskt sätt har jag typ sommarlov nu, har inget plugg kvar för att dom satte betyg imorse.
Imorgon börjar vi 10 och slutar 12, och vi ska bara vara ute och fika och typ spela brännboll.
Tänkte gymma innan det och jag har fått en craving på pannkakor med nutella och jag vet att jag bara ska äta choklad på helgerna men jag har fan varit skit duktig och sköt gymmet så jag förtjänar en cheatmeal.
Så jag tänkte fixa det imorgon bitti men nackdelen är att jag typ måste gå upp klockan 5 då och det lär jag inte palla.

dööör

Hej!
Har haft en grym dag idag, började med att jag vakna jävligt trött men blev pigg snabbt, åt frukost, sminkade mig och tagga till skolan.
Hade en lektion och sen håltimme då gymmade jag, körde armar.
Kom till handen och mötte upp Wilma en snabbis, sen hade vi 2 lektioner som man fick göra rester på, gjorde klart ALLA mina rester!!!! Lyckan som uppstog då!
Sen hade vi privatjuridik och då hade vi bara rättegångsrollspel och jag fick vara nämndeman så jag satt bara där och lyssna!
Kom nyss hem och ska snart äta, imorgon har jag en sista sak att göra i skolan och det är att redovisa på samhälle! Sen är jag klar md hela skiten, skiiiit glad!
Funderar på om jag ska gymma innan skolan imorgon, men har typ ingen ork, vill ut och springa men det ska tydligen regna..
 

juni

Jaha första juni idag, imorse var det verkligen skit väder, spöregn osv, var tufft att gå upp tidigt för att gymma men sagt och gjort så gjorde jag det, körde mage och kändes skönt efteråt, ikväll ska jag simma med föräldrarna!
Igår vart det inget gym för att min kompis ville inte gymma och jag kände inte för att gå själv men istället så vart det en jobbig cykeltur med pappa runt hela ringvägen och lövhagen, sen satte vi oss en stund på en brygga i solen och bara prata, hur mysigt som helst!
Fixade även mina naglar igår, blev faktiskt väldigt bra!
Dagen idag i skolan har varit helt värdelös, 2 lektioner och på båda gjorde jag inte ett skit haha!
 
Bilderna visar inte alls hur fina dom är i verkligheten tyvärr...

RSS 2.0