26 september

Godmorgon på er!
Sist jag skrev så skulle pappa komma, han och 2 andra killar kom hit för att renovera min lägenhet. Dom började i torsdags och sen dess har dom jobbat varje dag. Så förhoppningsvis blir den klar snart.
På torsdag morgon var jag och pappa och handlade en hel del grejer som behövs för renoveringen, så som spackel, slippapper och massa annat. Efter det åkte vi en sväng förbi ikea för att köpa stolar, sen skjutsade pappa mig till skolan och jag hade seminarium, tror det gick helt okey ändå, pluggade en halvtimme innan det började.
Sen var pappa fortfarande i stan så han hämtade mig från skolan, vi åkte hem och lagade mat och sen packade jag mina grejer och jag och pappa åkte tillbaka till Stockholm, det var egentligen inte planerat men så blev det.
Var hemma en dag bara, kom dit på torsdag kväll, åt mat, somna och på fredagen handlade jag lite och sen åt vi tacos och bara myste och på lördag morgon åkte jag hem för jag skulle träffa en person.
Så jag kom hit i lördags, var hemma en snabbis, fixade mig och drog sen, skulle på dejt, först var det restaurang och sen var det bio, filmen var inte det bästa jag har sett, vå såg btw "snowden". Efter det här åkte vi ut till hans sommarstuga där vi spenderade natten. Kollade på hockey och sen somnade båda.
På morgonen åkte vi och köpte frukost, jag tog bara en liten marabou choklad, åt några bitar och sen ville jag inte ha mer. Han skjutsade hem mig vid 2 tiden men jag ville inte riktigt hem, satte mig i solen och åt upp min choklad, kollade youtube och pratade med Fanny.
Sen när jag kom hem så satt jag mest vid datan och försökte plugga och sen duschade jag och somnade.
Vaknade för typ en halvtimme sen, ska äta något snabbt och sen dra till uni för att plugga, kan inte koncentrera mig här hemma när dom har musik igång hela tiden och håller på och låter all the time.
Har seminarium imorgon, på tisdag ska vi vara klara med grupparbetet och tenta på torsdag, jag är helt körd.. Har inte pluggat någonting för jag har varit i sthlm och sådär.. aja.
Vi hörs när vi hörs hehe

aja

Nu var det ett tag sen igen.. Men så går det när man har fullt upp.
Sist jag skrev hade jag tvättid och sen skulle vi ha nollning dagen därpå, den blev dock flyttad till onsdag för alla var sjuka och behövde plugga. Vi hade seminarium på tisdag och trots att jag pluggade kvällen innan och på bussen påväg till uni så gick det fan bra.
På onsdagen körde vi brännboll och så, det var halt och jag ramlade och skrapade upp halva min hand, har än idag ett sår..
Torsdag hände det inget speciellt var bara hemma.
Fredag: Den här dagen spårade grovt, vaknade sent, fixade mig, åt mat, drog på förfest, sen sittning och där var drickan superbillig och jag var full sen förfesten typ.
Sen drog vi ut, där spårade det ännu mer, stog och dansa som fan hela kvällen och tappade bort min biljett till väskan, som tur kan jag min väska ut och in så kunde säga exakt vad som låg vart och fick rätt väska.
Min buss ställdes in så det slutade med att jag tog en jävla taxi hem, stabilt och såå..
Kom hem och duschade.
Sen alla dagar har jag bara legat hemma och varit sjuk och tyckt synd om mig själv, har knappt varit ute. Pappa skulle kommit i söndags men så blev det inte, så han kommer om cirka 2 timmar istället.
Idag var första gången jag gick till skolan också, men så fort jag kom hem tog jag massa tabletter och drack te och somnade, är fortfarande sjuk och det blir ju fan inte bättre...
Vet inte vad jag ska ta mig till. Har seminarium imorgon och jag har inte pluggat, tänkte göra det nu men min hjärna är för sjuk och kopplar inte saker längre..
Skitsamma, bjuder på några bilder från i fredags, en bra jävla kväll med andra ord!


 

fuck

Sorry!!!
Har haft sååå mycket att göra senaste tiden.
Förra måndagen åkte jag hem till Sthlm, mina föräldrar mötte mig vid vh. På tisdagen var jag hos tandläkaren och träffade Gizem.
Onsdagen var jag hos en annan tandläkare, åkte hem och sen mot stan igen för att gå på laser grejen och därefter åkte jag tillbaka till Karlstad, var sjukt ledsen och grät hela vägen på väg hit för jag kände mig så jävla ensam på något konstigt sätt..
Från och med onsdag så började 3 dagarsfesten, missade den på onsdagen men var med på torsdag och fredag, var skit packad båda dagarna och kom hem sent båda kvällarna, skit roligt!
På lördagen drack jag åter igen med en vän som var här på besök, umgicks med honom en liten stund och sen så åkte han.
I söndags bestämde jag och Fanny oss för att dricka tillsammans via skype, haha det var så himla roligt och vi båda gjorde lite små misstag men det var kul ändå, var super packad och somnade runt 12 och jag skulle upp klockan 6 i måndags..
Så sammanfattar med att jag drack i 5 dagar irad och trots det har jag överlevt, även fast jag fick en snefylla i fredags och grät halva kvällen och mina generaler satt och trösta mig..
Igår i skolan gick det skit dåligt, skolkade från seminariet för det var ändå inte obligatoriskt.
Kom hem och lagade lite mat och satt och pluggade till dagens seminarium, det var skit svårt för texten var på engelska, gammal som helvete och jobbigt lång.
Läste klart den imorse för blev avbruten av att mina föräldrar ville skypa och sen ringde Fanny.
Idag gick seminariet skit bra, det trodde jag aldrig.
Därefter var jag inne en sväng på apoteket och köpte nödvändigheter, sen gick jag till ica och köpte quornfärs och quornfile, gjorde quornfile och sallad idag, det var super duper gott.
Ska snart ner i tvättstugan, har tvättid klockan 5, tur att den fanns för jag behöver verkligen tvätta..
Imorgon är det skola och efter är det nollning då vi ska grilla, spela brännboll, kubb och bara ha det allmänt mysigt.
Sen blir sista aktiviteten med nollningen nu på fredag då det först blir sittning och sen partyyyy.
Sista kvällen kommer jag antagligen gå all in, nollefriden kanske bryts, you never know.
Hade jättegärna velat lägga upp lite bilder från alla dessa dagar, men vet ni? Jag orkar verkligen inte just nu, någon gång kommer dom komma upp här men den gången är inte idag.

ojjj

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade men nu kör viiiii:
Måndag: Jag låg i sängen nästan hela jävla dagen för att jag var så himla trött.. Gick dock ut på en promenad på kvällen, super skönt!
Tisdag: Första dagen i skolan, jag var super nervös och av någon jävla konstig anledning så hälsade jag helt random på en tjej utanför skolan, det visade sig att hon skulle gå samma program som mig samt så var hon från Sthlm, super kul! Så under den dagen hängde vi väldigt mycket, på kvällen skulle jag inte göra så mycket men sen blev det att vi gick på välkomstfesten som ture fixade inför nollningen, och där startade våran nollning i 3 veckor.
Det var en skit bra dag/kväll och vi gjorde massa grejer, vi hade stadsvandring och det var super roligt och juste vi blev uppdelade i 3 lag (Hela vår klass då) och vi alla lag fick varsin general och fadder osv. Festen spårade totalt, jag blev svinpackad och spydde hehe.. Kom iaf hem vid 1 och lagade lite mat osv.
Onsdag: Dag 2 i skolan, gick bra, skulle vara nollning på kvällen men jag kunde inte komma för jag hade tvättid osv. #vuxenlivet.
Torsdag: Skola igen, gick bra, åkte hem och var hemma i 20 min, hann slänga i mig sallad och sen dra igen. Kom tillbaka till skolan där vi skulle ha en vinstig, det var skit kul haha, gick ut på att vi hade olika stationer och allt handlade om vin typ, vi fick en hel del nollevin och på 2 av 5 stationer så gick stationen ut på att dricka vin.. Vi fick även spexa till det och sjunga inför våra generaler, har inte sagt det tidigare men man får ett poäng för varje gång man närvarar samt ett fjäskpoäng, det ritar generalerna på tröjorna, hitills går det ganska bra för mig hehe! Iaf, senare på kvällen var det fest, skit kul, åkte hem vid 12 och kom hem runt 1.
Fredag: Ledig från skolan däremot så hade vi en nykter aktivitet på nollningen, vi skulle nämligen tävla i volleyboll, det gick ganska bra faktiskt, även fast vi nästan hamna sist haha, kom hem på kvällen och drack te och stog i duschen i en timme för att jag frös sååå mycket.
Lördag: Vi mötter vid 13.30 vid stora torget, gjorde lite grejer och sen så fick vi veta att det tydligen hade gått fejknollor i vår klass, dom är egentligen faddrar men dom skulle låtsas gå i klassen för att få alla att bli vänner typ. Vi hade under dagen en föreningskamp, det gick jättebra för ture, därefter var det paus, och då drog nästan hela klassen till kebabhouse för att käka. För mig blev det endast en pommes då jag med Fanny har bestämt oss för att bli vegetarianer! Efter pausen var det dags för att dra oss till vårat hemliga place och leka lekar och dansa, dricka osv. Var med på en rolig lek då jag och en fadder fick sitta i mitten med ryggarna emot varandra och fick sjuka frågor av klassen samt generalerna, och varje gång vi sa samma person, asså antingen jag eller hon så skulle alla i ringen dricka, och när vi var oense så skulle vi dricka.
Haha det var sååå sjuka frågor men kul var det. Efter det drog vi vidare till en festival där alla nollor på hela skolan samlades, var dock väldigt full ett tag men det löste sig, kom hem vid 2 och sen somnade jag skit sent för jag skrev med några personer osv.
Söndag: Idag skulle vi bygga våra flottar som vi ska tävla med på onsdag, men jag tillförde ingenting för jag satt bara helt jävla bakis och så.. Kom hem och köpte pizza och sen så snackade jag lite med mina föräldrar och sen kollade jag yt, nu tänkte jag sova, imorgon är det skola och sen tillbaka till Sthlm.
 
Under nollningen hitills har jag lärt känna jättehärliga människor och har haft det super kul, kommer dock aldrig överleva i 3 veckor, känner mig redan död. Just nu vill jag bara att nollefriden är över, dom som vet dom vet ;)



Dom här bilderna sammanfattar allt haha! Har mer videos än bilder, och videosarna är crazyyy 

RSS 2.0