good day

Hej på er!
Jag har haft en sjukt bra dag, först hade jag bara en lektion och sen skulle vi ha friluftsdag på rudan, började med att vi skulle orientera, det gick ju mindre bra haha!
Sen efteråt så skulle vi paddla, första gången för mig men det var svin kul haha, jävligt jobbigt i armarna efter ett tag men det va lugnt haha!
Gick sen tillbaka till skolan för att jag skulle prata med en lärare på skolan för att byta individuellt val, fick samma som jag fick som programfördjupning, utanför skolan stötte vi på Aleks, Sammy och Mattias och vi softade med dom i några timmar utanför skolan och lyssnade på musik och snacka, och sen drog vi till donken och sen skulle alla hem typ.
Kom hem käkade middag och sen drog jag och handla och kom nyss hem.
Imorgon har jag ingen första lektion eller andra heller så jag börjar 11.45, sovmorgon hehe, fett skönt!
Har bara 2 lektioner och slutar 14.45, ska jobba från 19.00 så ska softa kvar i handen ett tag typ.
Sen får vi se vad som händer :)
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och om några timmar är det paradise hotel!!! :D

godmorgon!

Hej på er!
Vaknade rätt så tidigt idag, runt 8 faktiskt, gick upp och åt frukost och sånt och sen åkte jag och mamma och handla mat lite och nu ligger jag i sängen igen, så jävla skönt!
Ska äta pizza idag, eller kebab tror jag, äter typ aldrig pizza men är typ sugen på det, men vi får se sen vad jag väljer haha!
Pratade med Frida nästan hela kvällen igår, as mysigt eftersom jag var hemma helt själv igår och hade ingen att prata med på hela dagen så jag var fett ensam haha, satt typ och skratta mestadels också!
Imorgon är det äntligen skola, och jag börjar 9.45, as skönt!!
Pratade med pappa igår en liten stund också, saknar gubben så sjukt mycket men vi bokade biljett åt han igår så snart är min älsklingspappa tillbaka igen, om allt går som det ska det vill säga....
Nej nu ska jag dricka te och kolla på serie, om någon timme ska jag ner till pizzerian och sen ta det lugnt och sen sova typ, som sagt skola imorgon! Och då måste man vara pigg hahahahahahaha!

sjuk af

Hej på er!
Vaknade 05.30 idag och insåg att jag var alldelles för sjuk för att jobba på ett sånt jobb som jag jobbar på.
Försökte ringa in och anmäla mig hur många gånger som helst, somnade om sen till halv 9 och ringde då och då svarade dom.
Satt halva kvällen igår och försökte snacka skype med pappa men han bor i en liten by så det gick inte bra alls!
Så vad har jag gjort idag? Inte ett skit, åt lite frukost och druckit massa te och sen var jag en sväng på apoteket också, somnade mitt på dagen också och vaknade för typ en timme sen och har ätit lite choklad och nu ligger jag i min säng igen som jag har gjort större delen av dagen.
Mår mycket bättre nu än imorse men vi får se om jag ska jobba imorgon, vill hellre bli frisk så att jag inte missar skolan och speciellt inte nu i början!
 

Friyay

Hej på er!
Det är fredag och för dom flesta är det helg som gäller, men inte för mig eftersom jag jobbar hela helgen, väldigt segt med tanke på att jag börjar bli sjuk också!
Aja överlever allt!!
Hade bara 2 lektioner idag och en 4 timmars håltimme, som tur var kom Sammy och underhöll mig och sen käka jag lunch med Frida och Sofia och sen gick dom på sin lektion och då drog jag till centrum och mötte upp Wilma och fixa cigg till henne och sen tillbaka till skolan för att möta Sammy, Aleks och Frida!
Håltimmen gick sjukt snabbt ändå och jag hade inte så jävla tråkigt heller!
Kom hem, lämnade grejer och hämta pengar och sen cykla jag till Konsum och handla lite och sen hem och äta middag, just nu sitter jag och äter choklad och ska kolla på en serie när jag har skrivit klart det här!
Ska nog lägga mig tidigt idag, orkar helt ärligt inte jobba imorgon och funderar på att ringa och sjukanmäla mig, men tror inte att jag ska göra det!

trötter

Hej på er!
Fyfasen va trött jag är just nu och har varit trött hela dagen.
Har ändå haft en rätt så bra dag förutom små grejer men det är ju inget nytt när det kommer till mitt liv haha!
Kom hem 5 och åt middag och nu tänkte jag helt seriöst duscha och sova, känns som om att jag kommer somna vid datan för att jag är så sjukt trött!
Imorgon har jag bara 2 lektioner med 4 timmars håltimme emellan, seeeeeegt!

shit

Hej! Kom hem halv 1 igår efter jobbet, jobbade en timme extra, duschade håret och somna runt 2 och försov mig imorse, mamma ropade skit mycket men jag hörde aldrig..
Iaf fick stressa väldigt mycket imorse, fixa mig och äta och springa till tåget...
Hade sämsta morgonen på länge, vet inte hur många gånger jag grät, var verkligen inte på topp och fina Frida försökte få mig att skratta hela tiden..
Efter lunch satt jag och några grabbar och tjejer ute och softa typ, blev på bättre humör efter det.
Hade planer på att träffa en kompis efter plugget men istället gick jag med Aleks till centrum där vi blev vittne till en ganska hemsk olycka, det var en bil och en moppe som krocka, knaaas. Både jag och Aleks hjälpte till och sånt, snutarna kom och grejer.
Efter ett tag kom Frida så hängde med henne till donken och sen skulle jag hem, kom hem och åt middag och nu softar jag bara, ska nog sova tidigt idag!
Frida <3333

Longday

Hallå där! Sitter just nu på tåget påväg till jobbet, är helt död, har druckit 4 koppar kaffe för att hålla mig vaken.
Vaknade rätt så sent idag, fixade mig och sånt, sa hejdå till pappa och sen drog jag till skolan, mötte upp Frida som vanligt och vi drog till hemköp och sen filmkedjan. Därefter var det skola som gällde, hade några lektioner! På psykologin fick vi en uppgift som skulle vara klar tills på fredag och jag gjorde den på tåget hem, duktig tjej! 
Fick åka hem tidigare från skolan för att jag skulle övningsköra, gick väldigt bra faktiskt! Och nu ska jag jobba några timmar, kommer vara död imorgon, för är inte hemma förrän runt 12-1 och jag ska upp halv 6 imorgon! Tagga kaffe!
Bjuder på en bild med Sofia från idag!

rip <3

Hej!
Vilken dag jag har haft...
Började med att jag gick upp och fixa mig, gamla vanliga..
Hade hela morgonen en konstig känsla i magen..
Åkte till skolan, efter skolan fick jag ett meddelande från mitt jobb för att dom frågade om jag kunde komma in imorgon och jobba, och jag ville fråga mamma vad jag ska göra, ringer henne och hon berättade då att min faster hade dött och att pappa ska åka till Ukraina imorgon, jag förstod ingenting och började skrika och gråta, fick en chock... Hon var ju så ung... Hon skulle fylla 44 år om en månad..
Gick ut och kedjerökte för att lugna ner mig, jag var så ledsen så hela min kropp skaka, fick skita i lektionen vi hade helt för jag klarade inte av att vara där inne.
Så typ där förstördes min dag, men det blir ännu värre att pappa ska åka till Ukraina imorgon, finns en chans att han kanske inte kommer tillbaka...
Iaf kom hem, fick sen åka och handla mat och sen laga mat.
Blev spagetti köttfärssås, efter maten drog jag och pappa och köpte lösgodis, köpte 6 (!!!) kg, det var rea haha!
 
Iaf, ikväll ska jag bara ta det lugnt och försöka ta bort chocken på något sett med choklad!
Imorgon är det skola, övningsköra samt jobba, så det är STRESS STRESS STRESS, allt efter varandra, stressa sönder arslet av mig!
Från idag, innan jag åkte iväg till skolan

oj

Hej!
Somnade runt 12 igår och vaknade halv 11, och var skit trött fortfaraned, men gick iaf upp.
Åt frukost och gick sen och handla med mamma, båda har fått ont i halsen och symptom på förkylning, så köpte em hel del läkemedel, sen gick vi in på kicks och jag fick med mig någon sorts puder grejs som man kan göra en hel del med.
Kom sen hem, städade och sen drog jag till tåget, åkte till handen och träffa Frida.
Var med henne ett tag och sen åkte jag hem, sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar, är skit hungrig haha!
Kvällens planer består av att måla naglarna och tvätta håret.
Imorgon är det tyvärr skola....
Detta fick jag med mig hem, ska tydligen vara skit bra

dödens död

Hej på er!
Kom nyss hem, vaknade 7 imorse och åt frukost och sånt, hade bokat ett extra pass på jobbet för såg att det behövdes, så hade bokat 11.00-15.00, men precis innan jag ska gå hemifrån för att ta mig till jobbet så ringer min arbetsledare och frågar om jag kan jobba till 19.00 istället, och självklart ställde jag upp.
Väl på jobbet fick jag en rast på 45 minuter och efter ett tag kom min andra arbetsledare och frågade om jag kunde stanna till 20.00, och jag sa ju såklart ja..
Fick dock sluta en kvart tidigare för att hinna med mitt tåg som går endast en gång i timmen, lärde känna en ny kille på jobbet som bor ganska nära mig och han slutade lite tidigare men väntade på mig så att vi kunde åka tåg tillsammans, han verkar vara en jävligt skön kille!
Pratade lite mer Frida påvägen hem, ska snart duscha och sova tror jag, är så sjukt trött av att ha jobbat så länge..
Har även fått ont i halsen... Snälla säg inte att jag blir sjuk nu, jag pallar inte!!!
Min pappa har haft ont i halsen både igår och idag och idag blev han värre så han har nog smittat mig.
Imorgon är jag ledig som tur är, ska bara ta det lugnt innan skolan typ.

uf

Hej!
Haft en helt okej dag idag, började morgonen med lite kladdkaka och annat haha!
Kom till skolan och då hade vi föreläsning i aulan och därefter lunch och sen så skulle vi ha någon lek på entreprenörskapen, sen slutade jag 13.30, jätte skönt!
Direkt efter träffade jag en vän och va med honom ett tag, satt typ bara och snacka!
Kom hem runt 5 och åt middag och sen har jag bara ätit chips och choklad, ska kolla på en serie nu, ikväll händer nog inget, ska bara kolla serier och sen sova, ska upp 7 imorgon för jag ska jobba, är inte så jävla taggad men vi kör bara!



jaha

Torsdag idag, en dag till i helvetet och sen är det typ helg, jobbar på lördag så är bara ledig på söndag, men det är lugnt!
Dagen idag i skolan var helt okej, jävligt segt att vi skulle vara i aulan och prata om gymnasiearbete hela dagen, men vi som valde entreprenörskap som programmfördjupning får göra ett helt annat gymnasiearbete så vi fick göra lite annat, bland annat leka haha!
Men vi fick även ett annat schema, så vi slutade tidigare idag och börjar senare imorgon, drömmen!!
Imorgon börjar jag 10 så det är ju en liten sovmorgon iaf haha!
Efter skolan kom jag ner till nynäs och mötte upp Wilma, fixade cigg till henne och sen var vi hemma hos henne en stund och kela med hennes katt.
Sen gick jag hem, åt middag och nu sitter jag här, vet inte vad som händer ikväll, hade planer men vet inte om dessa blir av, det återstår att se!
Dagens outfit 

good start

Fan vilken dag jag har haft, varnar för mycket text haha!
Sov bara 2 timmar inatt, för hade svårt att somna.
Försov mig imorse vilket resulterade i att jag fick springa till tåget..
Hann dock platta håret som tur va!
Var hos tandläkaren sjukt länge, tog röntgen och avtryck och såna grejer.
Direkt efter var Sammy bror och kom och höll mig sällskap, och med sig hade han Aleks och Mattias. Vi gick till till Fredrik Gymnasiet och softade där, sen drog vi till min skola och sen till centrum, sen tillbaka till Fredrik och sen gick jag själv till min skola och mötte upp Wilma, vi drog till centrum tillsammans med Ricky och Kalle, där mötte vi upp Frida och sen tagga grabbarna och Gizem kom istället.
Skulle kolla hur mycket pengar jag hade på kortet och det var lite strul så det var kaos asså, mer än så behöver ni inte veta haha!
Käkade på donken och sen mötte vi upp Danielle och gänget och sen drog vi till skolan, hade informationsmöte bara och fick sen skjuts hem av Fredrik och Jakob.
Kom hem, hämtade mammas leg och sen åkte jag och hämta ut ett paket, kände mig vuxen ahahaha!
Kom sen hem igen och var tvungen att tagga till Willys, gjorde det, kom hem käka middag och drog sen ut med Fredrik och Jakob och åkte bil och tävla med en snubbe, skit kul men fett läskigt också hahah!
Körde 230 på motorvägen och från ösmo till nynäs tog det bara 3 minuter..
Sen körde vi race på norvik och när vi körde som snabbast kom ett fucking rådjur springandes ut framför bilen, vi höll på att köra av vägen för att väja för rådjuret..
Kom hem för ett litet tag och har bara snackat med Frida typ.
Ska duscha och sen försöka sova, ska upp 6 imorgon men vill gärna sova mer än 2 timmar hahah!
Bjuder på en bild med Gizem idag innan skolan 

tidsångest

Är det bara jag som har ångest över tiden? Den går så snabbt, snabbare än vad man tror och snart sitter man där och är 60 bast och snackar om unga tider.
När man var liten gick en dag som en vecka nu är det tvärtom, en vecka går som en dag.
Det känns som att det var nyår för knappt en månad sen men det har redan gått över 8 månader, helt sinnessjukt.
Har knappt hunnit andas på den tiden, allt har ändrats sjukt mycket.
Det har liksom gått från att jag har mått dåligt på grund av mitt umgänge till att jag bytte umgänge och har aldrig mått bättre, har kommit nära nya människor och jag älskar det.
Visst finns det stunder då jag saknar dom gamla människorna men samtidigt inser jag att det är bättre för MIG med dom nya vännerna, jag har blivit mer nöjd med mig själv och har modet att säga till om jag tycker något är fel, till skillnad från förut så gick jag runt och mådde skit för att jag inte vågade säga till någon att jag inte gillar det dom håller på med.
Har även skaffat mig ett jobb och nya erfarenheter, dock har jag kommit ifrån några av mina närmsta vänner, men jag tror och hoppas att det kommer lösa sig ändå.
Vet inte vad jag vill komma till med den här texten vill typ bara skriva av mig.
Sitter just nu och lyssnar på gammal musik och det får mig att må riktigt dåligt, vet inte ens varför jag utsätter mig själv för det här, men antar att jag behöver det.
Jag är en sån person som hatar ändringar och det har förändrats så sjukt mycket på 4 år och ibland vill jag bara få flashbacks från förra tiden för att förstå att allt är något bättre nu/idag.
Om ett år är det redan dags att börja på högskola, och det ger mig panik, vet ännu inte vad jag vill bli helt säkert, hatar det.
 

bra avslut

Idag var ett bra avslut av sommarlovet, synd att skiten är slut men samtidigt är jag jävligt nöjd över att jag klarade av att jobba så pass mycket som jag har jobbat, kommer ihåg hur i början av sommaren som jag klagade på att jag ska jobba så mycket och att jag kommer dö bla bla bla, överlever allt!!
Iaf, mötte Frida idag och hon skulle tatuera sig, blev sjukt fin och jag blev så jävla sugen själv på att tatueras.
Direkt efter mötte vi upp Gizem, träffade henne sist på skolavslutninge, skit glad blev jag iaf!
Köpte lite saker på donken och sen hemköp och sen satt vi i solen och åt chips och massa annat, skit cozy.
Sen åkte jag till Gullmarsplan, skulle lämna tillbaka ett busskort på SL center.
Tog bussen därifrån hem och åt middag, ska snart duscha och sen måla mina naglar.
Imorgon ska jag upp klockan 5 och platta håret, fixa mig och tagga till tandläkaren, har tid 07.15 och skolan börjar inte förän klockan 13.00...
Så ska bara softa i haninge halva dagen typ, köpa en eller flera energidrickor på hemköp och bara ta det lugnt!
Kommer typ dö om jag ska upp så tidigt, men det löser sig!

ont

Hej!
Har sån grov mensvärk och ont i ryggen, orkar knappt röra på mig...
Somnade 2 igår kväll och vaknade halv 11.
Fixade mig snabbt som fan och drog till haninge och mötte upp Frida, var med henne ett tag och sen kom hennes bror och dom käka på donken och sen skulle jag typ hem, åkte till västerhaninge och fick skjuts av pappa till ösmo, för dom skulle till simhallen men jag ville inte så tog bussen hem.
Åt middag runt 5 och sen dess har jag bara kollat på serie.
Ska bara ta det lugnt imorgon, sova ut och grejer också.
Är såå trött!
Så det är dags att ta det lite lungt, ska även måla mina naglar imorgon och såna saker, för på onsdag är det redan skola. Fyfan... Vart tog sommarlovet vägen??

Hallå i huset

Hej!
Segaste dagen på länge, somnade halv 2 och vaknade skit pigg klockan 8.
Gick upp och fixa mig, skulle ta tåget in till haninge för att möta Frida som skulle gå 11.52, cirka 11.20 så ringer mitt jobb mig och frågar om jag kan komma in tidigare? Asså klockan 13.00, skulle jobba från 18.00 egentligen.
Sa ja så åkte till jobbet, har jobbat i 9 och en halvtimme, fick 2 raster och varje rast var en halvtimme. Helt sjukt va trött jag va...
Stannade en halvtimme extra, det har varit helt med kaos idag, det har kommit sjukt många människor, helt sinnes sjukt hur många det har kommit..
Fick stå i driven mesta tiden och 3 timmar i kassan.
Skulle ta tåget som gick 23.15 men såklart så hade ett tåg gått sönder mellan Älvsjö och Stockholm Södra så dom evakuera det och det ledde till att mitt tåg var en halvtimme försenat..
Kommer typ komma hem klockan 1, och jag som måste duscha håret och grejer.
Ska möta upp Frida imorgon istället, känns som att varje gång vi bestämmer att ses så blir jag inringd på jobb haahha..

Lång dag

Hej!
Sorry för sent inlägg men har varit upptagen hela dagen..
Igår kväll träffade jag Zarha och efter ett tag kom Hanna, va med dom ett tag och sen följde dom med mig hem.
Hemma kollade jag på pll, skit besviken på vem A är..
Somnade runt 2.
Imorse vaknade jag typ hundra gånger, somnade om alla gånger och tillslut vaknade jag halv 12, fyfan va sent för att vara mig, helt sjukt..
Iaf, åt frukost och fixade mig och sen drog jag ner till nixta ett tag och höll Valle sällskap..
Skyndade sen mig hem och laddade min telefon och sen drog jag till jobbet, tågen går bara en gång i timmen på helgerna så fick vänta mer än en timme innan jag börja. Under tiden pratade jag först med Frida och sen med W.
Jobbade 3 timmar bara men är helt jävla utmattad.
Fick stå i driven och sen i 2an, skit jobbigt men tiden gick snabbt haha!
Nu sitter jag och väntar på tåget hem, mötte Frida en liten snabbis, skit trevligt :D
Nu ska jag hem och typ duscha och ta det lugnt, har druckit 5 kaffe idag så lär inte somna snart haha!

Min bror
min syster

skit

Hej!
Vaknade skit pigg imorse runt 6, gick upp och fixa mig och sen cyklade jag till jobbet.
Passet gick skit bra, gjorde typ inget alls men samtidigt skit mycket, fick åka båt igen men skit sakta tyvärr..
Fick sen ta hand om båttvätten!
Det här var ju mitt sista pass på sommarjobbet, det känns skit konstigt haha, kommer sakna folket som jobbar där..
Men jag är ändå inte ledig eller så, jobbar imorgon från 18.00 i älvsjö.
Om 5 dagar är det redan skola igen, får grov ångest...
Nu tänkte jag äta lite choklad för att fira att sommarjobbet är över haha!
Och snart kommer mina föräldrar hem, och då har vi skit mycket att göra tyvärr..
Imorgon ska dom till nicksta och träffa några vänner, tror inte att jag hänger med för att Valle inte kommer och då känner jag inte för att gå dit haha!

roligaste dagen

Hej på er!
Vaknade 9 idag, åt frukost och sen när jag var klar så ringde Danielle och fråga om jag ville fika med henne.
Skyndade mig till centrum och lämna en lapp på nordea och sen fika vi.
Började 12.30, allt på dagens lista var typ redan ifyllt fick dock spola och skrapa bort fågelskit från piren, nice asså haha!
Sen runt 2-3 kom Winston och höll oss sällskap på jobbet, satt och snacka med han mer än vi jobba, men vi hade ändå inget att göra, sen alla var så törstiga och han var skit gullig och köpte cola och grejer.
Sen runt klockan 6 så fick jag, Winston och Tova åka båt, eftersom Winston har åkt båt i flera år så fick vi åka med bara honom!
Det var skit kul, han körde skit galet och sen gjorde massa snurrar och skit haha, sen fick både jag och Tova testa, och jag körde så äckligt snabbt haha, typ det dubbla än vad man egentligen får, fick sån jävla rush av att gasa liksom!!! Skit kul var det iaf, sen slutade vi och jag var med Winston ett tag, gjorde inget speciellt men skulle sen hem och äta middag men jag var inte hungrig så åt glass istället!



försov mig

Hej!
Imorse väckte mamma mig klockan 6 och jag somnade om som jag alltid gör, men grejen var att jag glömde sätta på alarm innan jag somnade om så jag vaknade kvart över 8 jätte pigg och bah vafan är klockan.. Och ja då började jag 8 såklart, så hann inte göra ett skit, satte på mig kläderna och drog.
Skulle egentligen gå upp tidigt och laga godaste frukosten och sen åka till shell för att köpa en sak och sen till jobbet men så blev det såklart inte.
Iaf, jobbet idag gick sjukt seg, är as trött så det är väl inte så konstigt.
Träffade Gozel igår kväll och det var väldigt trevligt, hade inte träffat henne på sjukt länge så det var kul.
Insåg idag att frisören igår gjorde något annorlunda med mitt hår, har alltid haft uppklippt och nu idag såg man inte ens det, så kollade och såklart hade jag inte uppklippt, det som var uppklippt var knappt 5 centimeter högre upp, hade förut uppklippt i halva håret eller hur man nu ska förklara, och okej jag vet att jag gnäller men det är helt sjukt hur mycket fel man kan göra på en och samma gång, har aldrig varit så onöjd...
Fan och mitt hår och naglarna är det enda som jag tar hand om men på grund av donken så har jag inga naglar och på grund av frisören så skäms jag för mitt hår nu.
 
Iaf, när mina föräldrar kommer hem ska vi käka något gott och sen ska jag ut igen med Gozel.
Har inte ätit något idag förutom en kanelbulle haha!
 

tired as fuck

Hej på er!
Igår var jag ute och åt, var med Danielle, Lova och Lina, skit mysig kväll och roligt snack haha!
Är så galet trött, sov 3 timmar innat, satt och snapade med folk och helt plötsligt var klockan 2 och jag skulle upp 5, fml, var som en zombie imorse, åt frukost och sen åkte vi.
Dagens besök hos frissan gick lite sådär, blev sjukt onöjd för att hon fucka upp mitt hår totalt, det är liksom ränder i håret efter hur hon har lagt färg, samt så har hon gjort det mörkare längre bort från kroppen i topparna, asså svårt att förklara men om man lyfter lite av håret så är håret under typ vitt och den andra ljusbrunt..
Hon klippte även allt för mycket...
Sen det enda bra var att jag berättade ju förut att jag tappade sjukt mycket hår och att jag köpte tabletter och min frisör sa att jag har börjat få jätte mycket nya friska hårstrån som redan har blivit jätte långa, lyckan som uppstog!
Direkt efter åkte jag till haninge och mötte upp orre Frida, vi gjorde inte så mycket, kollade typ affärer och aa snackade.
Skulle sen ta tåget hem och mitt tåg var 20 minuter försenat så jag ringde mamma för att snacka lite och det visade sig att mamma och pappa var i handen och provade bilar, så dom plocka upp mig, sen åkte vi och handla lite mat och sen åt vi mat och jag fick diska och nu händer det inte så mycket, ska snart sova tror jag, ska jobba 8 imorgon och efteråt har jag lite grejer att göra!
Före:
Efter:
som ni ser, ser det helt förjävligt ut, är så sjukt missnöjd. Fan innan så tyckte jag att mitt hår va skit snyggt men nu.. Tagga ha tofs varje dag tills jag dör

shopping

Hej!
Min lediga dag har hitills beståt av städning hemma, och shoppa med Lova.
Först var vi i farsta och där köpte jag en tröja på cubus och sen åkte vi till haninge och då köpte jag en till tröja på Hm.
Riktigt nöjd med mina inköp fan och mamma blev också nöjd för hon slängde kvittona haha, ett stort plus!
Vaknade skit tidigt imorse och fick stressa men hann ändå med vårat tåg.
Kom hem för cirka en kvart sen, ska snart ut och käka på en pizzeria med brudarna, ska bli mysigt!
Lite kul att jag är ledig men hinner fan inte varva ner haha, imorgon ska jag upp 5 för våran buss går 06.25 och vi ska till frissan, alltså jag och mamma, ska färga topparna lite ljusare samt klippa mig, och efteråt ska jag träffa Frida tror jag, vi får se.
Men hinner inte slappna av då heller haha, fan behöver det men aja!
Det här köpte jag då

Tröjan är beige och det står manhattan på den, den är skit skön och köpte den på cubus.
Militärgrön t-shirt från hm, spets i ryggen och ignorera min fula bulle

hehe

Har precis käkat middag, så gott, det blev kyckling och potatis och sallad.
Jobbet idag har gått skit bra, gick snabbt och var roligt haha!
Haha det var en kille som tappade sin mobil mellan springorna på en brygga, så vi fick bända upp plankorna och massa skit, tog cirka 2 timmar eftersom alla skruvar inte ville komma ut för dom hade gått för långt ner så skruvgrejen funkade inte haha!
Efteråt var jag ett litet tag med W, vi gjorde inte så mycket, pratade typ och sen skulle vi tagga.
Imorse var jag dötrött även fast jag la mig klockan 10 igår..
Ledig 2 dagar nu, ska bli jätte skönt!

Nice

Hej på er!
Dagen idag har varit rätt så bra, innan jobbet mötte jag upp Danielle ett litet tag, och sen jobbade jag med en skit skön kille, han köpte choklad och gav mig hehe :D
Nej men det var inte alls mycket att göra på jobbet så vi har typ bara gått runt och snackat och så.
Kom hem för en timme sen, har bara käkat middag och nu sitter jag här och tänkte sova typ, är sjukt trött men vet inte varför. Imorgon börjar jag fan 8 men sen är jag ledig 2 dagar, heaven :D

sämre väder

Somnade rätt så sent och vaknade 8, gick upp och åt frukost och ska snart fixa mig.
Börjar 12.30, tror jag skulle möta Danielle efteråt men vi får se!
Asså jag funderar så starkt på att ta en spontan resa, spelar ingen roll vart, kan till och med vara inom sverige, bara jag kommer bort härifrån och bort från alla dessa jobb rutiner...
Aja, får se om jag hittar något ställe och någon att ta med.
Asså jag blir livrädd, skolan börjar om mindre än 2 veckor, jag får ångest på riktigt...
Sista skolåret och jag som skulle leva livet den här sommaren, men nej..
Jag tycker att det blir så jävla lite av sommarlovet kvar när jag tänker på hur jag jobbar, liksom jobbar helgen och sen ledig 2 dagar och sen jobbar jag 5 dagar och sen ledig 2 dagar och sen är det skola igen........
Ingenting alls..

heeeeeej

Hej på er!
Kom hem för cirka en halvtimme sen, jobbade 12.00-16.30, jobbade en halvtimme extra också, kaos!
Det var rätt skönt pass, halva tiden fick jag stå i kassan och andra halvan fick jag stå i driven.
Efter jobbet köpte jag med mig ett sexpack nuggets och det blev min middag haha!
Imorse vaknade jag jätte tidigt för att hinna göra pizzamackor, så gott var det!
Nu tänkte jag typ kolla film och sen bara ta det lungt, jobbar imorgon också, segt haha!
Min "frukost" hahaha
dagens outfit, det var skit varmt ute så det passade perfekt

yes

Hej!
Vaknade 6 imorse och var galet trött.
Jobbade några timmar, rätt skönt pass idag, jobbade med sköna människor så tiden gick snabbt, tur det!
Efter jobbet cyklade jag till willys och skulle köpa mat så lagade middag idag, städade och sen efter vi hade ätit så åkte vi och handla en hel del igen.
Kom hem nyss och har inte gjort så mycket.
Ska snart sova tänkte jag, ska upp 8 imorgon, börjar 12 i Älvsjö.
Fett trött på att jobba nu men sånt är livet.

dum..

Hej på er!
Vaknade 6 imorse, hade varit vaken i cirka en timme tills jag insåg att jag börjar 12.30 och inte 08.00, blev inte så jäkla glad men la mig i sängen och somna om, det var rätt skönt för att jag var svin trött när jag vakna, kaos.
Gick upp strax efter 10 och fixade mig, åt och sen skulle jag cykla till jobbet.
På jobbet var det skit segt, det var alldelles för varmt för att solen stekte som fan, vilket kändes konstigt för när jag vaknade 6 så regnade det och sen när jag gick upp vid 10 så spöregnade det och åskade, kaos.
När jag slutade mötte jag upp Johanna och Sammy en snabbis och sen kom jag hem och åt, har även hunnit kolla på ett avsnitt av gg och ska snart duscha och sånt!
Imorgon börjar jag iaf 08.00 haha!

tåg

Hej!
Kom hem för cirka en halvtimme sen och har bara ätit middag, så gott!
Vaknade tidigt imorse och fixade mig, åt osv och sen skulle jag ta tåget, kändes skit konstigt att ta tåget hela vägen haha eftersom det har gått bussar halvvägs hela tiden.
Jobbade 4 och en halvtimme, var rätt chill, det vart stressigt 2 gånger och då fick jag ta order från två olika platser samtidigt som jag tog betalt eftersom hon som delade ut maten inte hann ta sina ordrar, men jag skötte det galant och det var ingen som fick vänta för länge heller!
När jag hade slutat så köpte jag nuggets med mig, var så sjukt jävla hungrig, och nu har jag ätit middag också.
Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll, ska upp 6 imorgon och jobbar 08.00-14.30, men det kommer gå bra, om jag klarade av den här dagen fastän jag typ nästan grät för att jag verkligen inte orkade jobba så tog jag tag i kragen och skötte jobbet och jag överlevde!
 

music is the shit

Igår kväll var jag skit pigg så istället för att sova så satte jag på musik på högsta dock i hörlurar och dansa runt som en galning..
Duschade ungefär halv 2 och snapade med några och sen somnade jag runt 2 mitt i en konversation, haha  typiskt!
Vaknade 6 imorse, var skit trött..
Gick upp och åt frukost och sen så skyndade jag mig till jobbet, jobbade med en jätte härlig tjej idag, och sen fick vi kanelbullar haha på jobbet, så goda dom var :D
Efter jobbet mötte jag Hanna och köpte en ny mascara tror dock att jag redan har använt den en gång och att den sög men aja..
Sen drog vi till umo och sen kom jag hem och åt middag, och tänkte nu kolla runt lite saker på nätet och sen sova, ska upp 7 imorgon, jobbar 11 i älvsjö, har inget busskort så måste gå hahaha!

god damn

Heeeej på er!
Kom nyss hem, så jäkla pigg vilket är jobbigt för ska upp om mindre än 7 timmar och jag har inte ens duschat eller något.
Iaf, jobbade lite mer än 4 timmar, under den tiden blev planerna rätt så ändrade, Danielle kunde inte gå på bio idag men innan det så hade jag frågat Hanna om hon skulle med, så Hanna kom till Älvsjö och allt var lite kaos, så vi åkte till Heron City, köpte biljetterna först, sen delade vi på en gyrostallrik, det var skit gott men smaka som vanlig kebab bara but still very good!
Efteråt köpte vi massa snacks på willys, jag gick ju typ all in, köpte chips, centerrulle och 2 japp och en energidricka som kommer göra att jag är vaken till klockan 3 inatt, nice!
Sen var det film time, asså filmen var SÅ FUCKING GRYYYYYYM!!!!!!! Dog typ flera gånger! :D
Den var skit rolig också haha!
Sen skyndade vi oss till bussen, väntade i cirka en halvtimme i Älvsjö på tåget hem!
Haha Hanna hade lagt lite grejer i min väska som hon skulle ta sen och jag sa att hon säkert skulle glömma grejerna, och ja vad händer? Självklart glömmer vi dom sakerna, men ska ändå träffa henne imorgon efter jobbet så hon får dom då istället!
Jobbar iaf från 8 imorgon och sen ska jag till centrum och köpa en mascara för min är slut och sen ska jag till umo är planen men vi får se helt enkelt, kommer säkert ändras haha!
Nu tänkte jag kolla en serie eller något och sen duscha och sova, är som sagt skit pigg så det här är inte så jävla bra!

Inkallad

Godmorgon!
Igår kväll satt jag och kolla på magic mike till klockan halv 3, somnade runt 3 och vaknade 8...
Gick upp och åt frukost, och när jag kom tillbaka till mitt rum såg jag att hade ett missat samtal från mitt jobb i Älvsjö.. Ringde upp och frågade vad dom ville och dom ville att jag skulle komma in och jobba i 4 timmar. Skulle ju egentligen till kyrkan och skulle precis locka håret men nu sitter jag på väg till jobbet och ska jobba några timmar..
Hade egentligen planer på att åka till kyrkan och direkt efter skulle jag på bio med Danielle och vi skulle kolla på den nya magic mike och det va anledningen till att jag kolla på den filmen igår haha.
Men jag tror att vi hinner iaf, kanske blir lite stressigt med tanke på mat och allt men det löser sig nog, har bara försökt få tag i Danielle men hon är nog upptagen eller något nu.
Men det löser sig alltid! Men hoppas verkligen att bion blir av, länge sen jag och Danielle gjorde något mysigt, eller nej det var nog bara 2 veckor sen haha men ni fattar!
Insåg nu också att jag inte har några huvudvärkstabletter med mig idag... Jävla skit..

damn

Tjena darlings, haha nej usch vilken bra inledning (or not)
Aja vaknade väldigt sent imorse för att vara mig, vaknade kvart över 11...
Gick upp och åt frukost och sen städade jag som vanligt, pratade med Danielle i nästan en timme och planera lite grejer.
Åt middag halv 2 haha, och sen dess har jag inte gjort så mycket, ska kolla serier resten av dagen och bara ta det lungt...
Är så himla trött efter all jobb och skit så min kropp är fett efterbliven haha!
Imorgon är det kyrkan som gäller.. Så inte taggad..

RSS 2.0