flygolyckan

Nu är det såhär att jag är riktigt irriterad pga kriget mellan Ukraina och Ryssland har gått alldelles för långt, som dom flesta redan har hört så blev ett flygplan som flög från Amsterdam till Kuala lumpur i torsdags, dvs den 17 juli nerskjutet av en missil.
Och varför jag blir så jävla arg är för att 298 oskyldiga personer blivit dödade, vem fan får en sån ide att skjuta ner ett fucking plan? Och nu sitter Ryssland och skyller ifrån sig och säger att det var ukrainska soldater som gjorde det, FAST man har bevis på att Ryska seperatister hade ett telefonsamtal och där pratade dom om exakt vad dom hade gjort.
Nu var det jävligt många personer som dog, och tänk er alla familjer, släktingar, vänner osv som sörjer sina bekanta som har dött på grund av att deras plan blivit nerskjutet.
Nu vågar man ju nästan inte flyga, dom där människorna hade inte gjort något och ändå är det dom som är döda?
Vart fan är rättvisan? Det ska inte vara såhär, den som gjorde det här måste få ett stort straff, för det här är inte förlåtligt.
Jag lider fan med dom där personerna...
Tycker att det här är så himla hemskt.
Det kunde ju dock ha blivit ännu värre om det där planet hade kraschat in i ett bostadsområde men som tur så blev det ju inte så. Eller tur och tur men ni fattar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0